poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
10 poszlak wskazujacych na zamach w Smoleńsku

A co sądzicie o Toyocie ? skoro Ford nie to może Toyota Corolla będzie lepsza rocznik 2008?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 10 poszlak wskazujacych na zamach w Smoleńsku

Pododbno mają też kamerę do rejestrowania wykroczeń drogowych , lepszą od policyjnej w tej vectrze (dobrze poinformowane źródło)

A więc pierwszy, przed którym chciałbym ostrzec to niejaki pan Tyszka i jego syn. Dwóch samouków niemających pojęcia o robocie, a do tego potrafią się cenić i najlepiej jeszcze jak płacisz im z góry, hehe.
Zniszczyli mi sporo materiału, a do tego brak im kultury.

Stanowczo odradzam!!!

Kwiaciarnie na Sienkiewicza polecam!!

Miałem dwie Toyoty i byłem bardzo zadowolony z tych aut.
Polecam tez serwis w Białymstoku (na wjeździe po prawej) i bez obaw, ja tam tylko zmieniałem olej i klocki, ale zawsze obsługiwano mnie sprawnie i wszystko na czas jak w zegarku. Odbierałem auto czyściutkie z cukierkami w schowkach – niby taki mały szczegół, ale bardzo miłe.

Pozdrawiam

Jarek

Moderator
tiger dziala treningi sa w poniedzialek godz.17 i sroda 19 szkola podst.5 wiem bo sam chodze

1. przecinasz równo taśmę tam gdzie masz do niej dostęp
2. wyciągasz
3. sklejasz na styk taśmą bezbarwną

Działa. Sprawdzone nie raz!

adammalin ja tylko napomknołem ze to wygodniejsze,nowoczesniejsze rozwiązanie a zrobi z tym co zechce.. ;] Pzdr

Od podatku nie, ale można zrobić oddzielne rozliczenie podatku Vat na druku WZM.

Chciałbym poznać wasze opinie na temat sklepów z częściami do samochodów. Ostatnio kupiłem w jednym z nich część bo pilnie mi była potrzebna. Po weryfikacji okazało się że cena dokładnie tej samej części jest o 50% cena niższa w sklapie internetowym. Niższa też była w ASO. I niebyła to różnica 100 czy 200 zł. Spieszyłem się i słono przepłaciłem. Jakie wy macie doświadczenia i z którym sklepem?

Jak osłony były uszkodzone to przegub napewno na tym ucierpiał ..mi stuka tylko przy mocnym skręcie i to własnie pod strzelanie podchodzi ,wujaszek który sie w tych sprawach orientuje stwierdził iż to przegub wewnętrzny i ja też tak uwazałem od początku .. ale myślałem ze mechanik wie lepiej a tu guzik :D

Miałem mondeo '95 1.8 w benzynie i nie był zły. Blacharka nie najgorsza,ale i nie cudo.Ceny części raczej przeciętne.Trochę czołgowaty momentami,ale jak sie dało po garach to objechał paska 1.8 bez turbiny.Poza tym wygodny (choć ciut miękkawy) i sporo miejsca wewnątrz (więcej niż w vektrze) jednym słowem niezły tapczan i dupowóz. Miło wspominam.
Teraz mam poliftową Vectre też 1.8 benzyna. Zero złego słowa na blachy czy jakość wykonania,jest spoko. Ceny części są niskie,niektórych bardzo. Minus to trochę jakby mało żywotne zawieszenie,ale jak ktoś unika dziur i kiepskich dróg,to też sie tak od razu nie wybija. Niskie spalanie w stosunku do mocy i osiągów,w trasie nawet bardzo (jadąc przez europę osiągam śr. poniżej 7 litrów).W stosunku do mondeo vectra B jest deczko bardziej zaawansowana,tj. więcej elektroniki-elektryki,cyfrowy licznik kilometrów,cyfrowy zintegrowany wyświetlacz radia+temp+zegar (bardzo często komp pokładowy) w każdej poliftowej klima (oprócz 1.6 Envoy). Vectra jest też sztywniejsza na zawiasie i mniej "budyniowata" niż mondek i choć mniejsza i wewnątrz i gabarytowo to lepiej mi się nią jeździ (jakoś tak przytulniej). Ogólnie bardzo fajne auto a i linia nadwozia jeszcze długo będzie świeża (mondek trochę jakby 1 pokolenie wstecz).
Primera... nigdy nie miałem osobiście,ale 3 moich kumpli miało i różnie z tym było. 2.0 16V GT coś koło '93 nie bardzo chciała współpracować z gazem z tego co słyszałem i podobno "wszystkie" GT tak mają,ale to są słowa kolegi.
Drugi kumpel miał chyba '94 1.6 16V gaźnik! (takie cuda to tylko w JPN hehe) Chodziła dobrze,ale chlała podobno jak poldek i nie za bardzo było czym pocisnąć.Teraz inny znajomy ma 2000 w dieslu. Żałuje że kupił.Wszystko mu się sypie i nie poleca,ale może to tylko trefny egzemplarz?

ku*wa same asy haha
jeden sie pocałował z tirem,drugi spada! z 3metrowego nasypu...
pogratulować

Damianolo, masz jakiś lokal lub salę do wynajęcia? Bo ja też się rozglądam, interesowałby mnie początek lutego, może w granicach 14-go lutego. Daj jakieś namiary na siebie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org