Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stracimy posła, to długo go nie odzyskamy! |
a to takih nie ma w lomzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stracimy posła, to długo go nie odzyskamy! |
no też tak myślałem ze japoniec to najlepszy wybór..ale pozniej bede chodzil po szkole zbierał w kubeczek jak sie cos zepsuje bo skąd ja wezme..he
|
|
vectra b polift ocynkowana? haha vectra A i B nigdy nie była ocynkowana ludzie!! B polift ma poprawione blachy ale nie ma ich ocynkowanych!! Ford - gówna wort, ziomkowi ostatnio w mondeo padł alternator - koszt imprezy 2000zł, nissan - cholernie drogie części ale chyba najbardziej niezawodny, opel - części super tanie i na pewno nie zawiedzie w najmniej oczekiwanym momencie, sam mam vectre A poliftową i poza blachami nie mam nic do zarzucenia, jeżeli będziesz o nią dbał ona będzie dbała o ciebie, polecam opla vectre B. szukasz porady to znajdziesz na www.motone.pl
|
|
no to kup diesla jak chcesz ekonomicznie :) gaz to kiepskie rozwiązanie na ekonomiczną jazdę. Faktycznie 2.0 16V w wersji GT jest rzadko spotykana, ale raczej z tego powodu, że to dobre auto i malo kto chce je sprzedać :) warto poszukać
|
|
Zużyty reduktor w zależności od przejechanych kilometrów ewentualnie za wcześnie się przełącza i gaz w listwie wtryskowej zamarza. Tak jak mówisz po trzech do pięciu minut nabiera temperatury i wszystko się stabilizuje.
|
|
Ja mam neta mam z IST śmiga dobrze a TV Cyfrowy Polsat. Cyfra + jest droższa a o Telewizji N to powiem tylko tyle, że bardzo często nieściąga czyli są zakłócenia
|
|
na słowackiego nigdy nie było takiego problemu jeśli jesteś wdomu to zawsze przyniesie a wcześniej sprawdza domofonem czy ktoś jest w mieszkaniu
|
|
Czesc !czy ktos orientuje się może kiedy (w którym momencie )jesteśmy kierowani na szkolki? To jest zaraz po komisji lekarskiej, czy na samym koncu po wywiadzie zorg.? I co decyduje do której szkolki nas przydzielaja?
|
|
|
Przegladajc ogloszenia w dziale "praca" widac jak wielu ludzi jej poszukuje. Ofert jak na lekarstwo. Ciekaw jestem czy poprzez ogloszenia 4lomza ktos znalazl zatrudnienie. Chetni do budowania "nowej Irlandii" sa tylko mozliwosci brak. Obietnice Tuska pozostaja obietnicami dla naiwnych. Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Jak ktoś bedzie siedział w domu przed komputerem to napewno nie znajdzie żadnej pracy. trzeba chcieć i się starać. pare ogłoszeń nie wystarczy
|
|
popieram *SUN* zamiast kupować samochód to by se po parze butów cielaki kupili i się wzięli za robotę
|
|
Ich trendy polega na tym,iż mają duże brzuchy.
|
|
siedzą takie darmozjady i nic nie robią. to już jakaś paranoja. po co komu ta straż miejska, tylko straty przynosi.
|
|
zapytaj w skarbówce na Polowej
|
|
Nie no dlaczego? Są pracodawcy którzy poszukują chętnych do budowania nowej irlandii. Jest tylko jeden warunek. Trzeba być głupkiem wioskowym, aby zostać zatrudnionym. Ja już wiele razy usłyszałem od potencjalnych pracodawców coś w stylu że niestety mam za dobre CV. Niedawno je sobie pogorszyłem żeby nie było że za mądry jestem i zobaczymy jak będzie. Cytując słowa KMN żadzą nami nami pedały i żydzi, a w Łomży na dodatek jeszcze głupki.
|
|
Vectra kosztuje 59 zł, Cyfra + w promocji na święta 30 zł (wszystkie Canal+, HBO przez 10 m-cy free). Skończy mi sie ta umowa to znowu wezmę za rok Cyfrę+ w promocji na święta za groszę.
|
|
jakiej firmy? a ile jestes w stanie zaplacic za ten stol?
|
|
Hehe a może przerzucić Białystok do Chin?
|
|
www.pub9-ka.pl
|
|
wiecie moze gdzie w lomzy mozna naprawiac ciezarowki .potrzebny dobry mechanik.
|
|
ten temat to jak studnia bez dna a decyzje i tak musisz sam podjac.niestety czasami mozna sie bardzo sparzyc. jesli chodzi o wykonczeniowe prace to-nr.tel.517359248.ma pojecie o robocie i doswiadczenie-rowniez za granica-prowadzi wlasna dzialalnosc.pracuje sam,jest slowny,dotrzymuje terminow i przede wszystkim nie pije.jesli chodzi o budowlanke to tez sie tym zajmuje ale nie wszystkim-kwestia dogadania sie. powodzenia i stalowych nerwow!
|
|
ale mechanike silnikow robia tez radimp ?
|
|
nie klijęt lecz klient ;) dobra nowinka z tym gg zamówieniem, więc udanej inwestycji!
|
|
500415923 - jak uda ci sie wcisnac w kolejke to bedziesz mial szczescie - dokladny, szybki i niedrogi
|
|
To gdzie Ty to kupowałeś, że nawet w ASO taniej było. Takiej bajki jeszcze nie słyszałem ...
|
|
Ja polecam DAR-MAR NA WOJSKA POLSKIEGO TANIO DOBRZE I SIE NIE MYLĄ CENY JAK ZA DOBRE FIRMY NAPRAWDE PRZYSTĘPNE I ODRAZU MOZNA SIE UMOWIC U NICH W WARSZTACIE CO DAJE ZNIZKĘ WIĘC POLECAM NAPRAWDE
|
|
Witajcie Moze ktos jutro wyrusza do Anglii ?? Autokarem??Albo czy ktos już jeździł autobusami jaki autobus dają są godziwe warunki?? Ja jade firmą EUROLINES
|
|
Empik otwiera się w sobotę o godzinie 10:00 łącznie z nową cześcią Galerii Stokrotka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |