Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża i powrót do macierzy |
2152, cieniasie czytasz ty posty, czy masz schizy? Czemu uparcie piszesz o przywróceniu kolei towarowej do Łomży? PRZECIEŻ KOLEJ TOWAROWA JUŻ TU JEST, KAŻDY MOZE Z NIEJ KORZYSTAĆ!!! Dzieci nie zrozumieją przesłania tego wątku Zniknie za 3 lata? A dlaczego zniknie? Bo tory do dupy.... jak Ty to powiedziałeś Jacek16,kxxn, Donald, OjciecR. czy naprawdę na tym forum nie można spokojnie dyskutować nie obrażając siebie nawzajem? Czy to tak trudno o powstrzymanie sie od tego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża i powrót do macierzy |
To chyba tam będzie jakieś zagłębie kebabowe:), ale bardzo dobrze, że na tym osiedlu będzie coś można zjeść, moim zdaniem lokalizacja jest super ponieważ nigdzie na około nie ma nic sensownego. Dużym plusem jest parking przy tym kebabie, można szybko samochodem podjechać wziąć na wynos i do domu :) a nie jak na dworcu gdzie zaparkowanie w dzień graniczy z cudem. A jeśli chodzi o sam kebab to szkoda, że z kurczaka, osobiście uważam, że jeśli kebab to tylko z baraniną, no ale nie można mieć wszystkiego. Co do sposobu przyrządzania to nie popełniaj takiego błędu jak w doner kebab, czyli bułka wysmarowana sosem i troszkę polane na wierzch, a w środku sucha kapusta (blee). Staraj się aby wszystko dobrze było wymieszane z sosem, nie nakładaj za dużo takich składników jak kapusta czy inne cholerstwa co na surowo ciężko zjeść. Natomiast mile widziane w kebabie są ogóreczki, pomidory, cebula. Czasem wole do kebaba dopłacić te 2 złote i mieć więcej ogórków niż te kapuchy. No i oczywiście bułeczka musi być chrupiąca i ciepła :D. A co do lokalu to wystrój w stylu ojciec chrzestny uważam za super pomysł, jednak zamontowanie maszyn do grania już za mniej przemyślany. Pomyśl sobie kto w takie maszyny gra?? Będą ci się złazić do lokalu tylko, żeby dwójaka wrzucić a nie coś zjeść. Dla klientów zainteresowanych jedzeniem to żadna rozrywka. Mam nadzieje, że będzie to dobry kebab, bo mam już dość jeżdżenia po całej Łomży, żeby kebaba zjeść. Pozdrawiam.
|
|
Kurde jeszcze nie doszdlem do tego jak sie tutaj robi pogrubienie :P wiem wiem nie popisalem sie :((. Zapomnialem dodac. Z ta inicjatywa mieszkancow trzeba byloby sie pospieszyc gdyz tak jak juz bylo wspomniane do 2012 usna nam marzenia o koleji. :(( wiec suma sumarum jezeli mamy sie za to zabrac to nie ma co czekac na Via Baltice tylko postarac sie to zrobic jak najszybciej, albo choc troche przsunac ta date (najlepiej o kilka lat :P) i zobaczyc co sie bedzie dzialo.
|
|
Panowie a może ktoś miał podobny problem do mojego ?? Mam gaz sekwencję i gdy odpalam samochód wszystko jest ok. Oczywiście na początku jadę na benzynie, a gdy osiągnie ustawioną temperaturę przeskakuje na gaz. NA początku na gazie jest ok ale jak sie silnik rozgrzeje (to jest dziwne) wolne obroty na gazie zaczynają falować (spadają do około 500 i podskakują do 1000, znowu opadają i ponownie go góry, czasami samochów zgaśnie). Po jakimś czasie (około 3-5 minutach) problem ustepuje. Macie jakiś pomysł ??? Ps: Dodam ze na benzynie problem znika, czyli przyczyna leży po stronie gazu.
|
|
Dołączam się do tematu mieszkam na dwornej okolice st.rynku też mam zamiar zmienić neta.Miałem z tp(dziadostwo) teraz vectra(wielkie dziadostwo) nie nadaje się internet z vectry do niczego w lutym kończę umowę i nie wiem jaką firmę wybrać.Związane z fonem stacjonarnym odpadają bo już nie mam czyli tp,orange,tele2 odpadają, ist u mnie w bloku nie ma opcji, a więc co radzicie??
|
|
podjedź na legionów niedaleko stacji pryma znajduje się to tam gdzie sprzedają qady ja tam jeżdze i nie nażekam i dodam jeszcze że przeniosłem się z senatorskiej
|
|
to dziś przejde sie i zobacze co i jak. Cyfra+ jest na pl. niepodległosci chyba a ten internet ist , netster?
|
|
Ja zawsze tankuje na BP niezależnie od ceny i nigdy bak mi nie zamarzł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |