wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszystkie sześciolatki w szkołach od 1 września 2013 r

Co do japońców to zgadza się,że części do najtańszych nie należą.Tylko,że mając takie autko dokonujesz bardzo rzadko napraw.Wiem coś o tym,bo przez 5 lat posiadałem Toyotę.Sprzedałem ją tylko dlatego,że blachy zaczęły się sypać i autko nie było już najmłodsze.Dla porównania wcześniej też prawie 5 lat posiadałem samochód który ogólnie mówiąc nie ma drogich części. To Polonez.Tylko,że praktycznie co miesiąc musiałem ponosić jakieś koszty napraw.Jak tak sobie policzę to przez taki sam okres czasu na Poloneza wydałem ok. trzy razy więcej kasy na naprawy.Teraz mam "francuza" i też opinia o nich jest taka,że są awaryjne.Mogę tylko odpukać-mam je rok i na razie nic złego się nie dzieje. Moim zdaniem najistotniejsze jest z jakich rąk kupisz.Czy ogólnie wcześniej ktoś o nie dbał,czy tez oszczędzał na wszystkim,a gaz do dechy. Stawiam na Nissana!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszystkie sześciolatki w szkołach od 1 września 2013 r

Sierac w relaxie uczy bierze 100zł za miesiac,ale tam chodzi ze 4 osoby i praktycznie indywidualnie i konkretnie uczy...A jesli chodzi o tigera to chyba jeszcze jest w piątce na Łomżycy...I nie gadaj bo tam miedzy innymi trenuje malarz(mistrz Polski w kickboxingu) i jego wychowanek Dołęga mistrz Polski w boksie...

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org