sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Tony Blair bronił godności Polaków...

Mówisz ze ford najdroższe?a nissan chyba też co?Powiedzcie cos wiecej ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Tony Blair bronił godności Polaków...

mikrofon bez przesady z tymi snowboardzistami... czemu zawsze jak sobie siedze z boku (zawsze siadam jak najdalej od wyjazdu z wyciagu) to wjedzie we mnie jakis nieokrzesany narciarz ? Narciarze tez sa dobzi wiec nei przesadzaj mowiac tak o snowboardzistach. A jak nam zawsze deski pieknie rysujecie pchajac sie do wyciagu ;] umm bo w kolejce postac nei mozna bo trzeba na chama po deskach i nartach innych.

Witam
Jak myslicie jaka tv założyc i jaki internet, gdzie jest najtaniej i najlepiej, obecnie mam multimedia, może jakas tv sat, ale skąd?, internet ale skąd?
dzięki

Taki klub byl ale trenerzy w nim byli marni. Niewiele wiecej wiedzieli od zawodnikow.

Niektórzy piszą tu w taki sposób jak by nie chcieli widzieć że kolej towarowa już tu jest...
Nasi lokalni przedsiębiorcy krótko mówiąc leją na cargo i korzystają z tego transportu minimalnie, więc im nie wciskajcie kitu...
Lokalni przedsiębiorcy w swych zrzeszeniach domagają się dróg ekspresowych, o kolei cisza, więc nie wkładajcie w ich usta swoich mrzonek o kolei, bo cargo tu dojeżdża bez ograniczeń, więc czemu mieli by się domagać czego co już tu jest, tłumaczenie niektórym ludziom z tego forum tych oczywistości już mnie po prostu śmieszy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org