Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biskup pojechał po zewnętrznej |
Golf II Silnik 1.8 100koni,napęd 4x4 co sądzicie o tym aucie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biskup pojechał po zewnętrznej |
|
|
pewnie. wezmy np atom...
|
|
Sory, nie o Kaufland tylko o POLO mi chodzilo, pomylka.
|
|
tico :)
|
|
ja tam nie narzekam ;p
|
|
ale zanim zakupisz obejrzyj to http://www.youtube.com/watch?v=HTt4F0xNqGg
|
|
Golf II jest brzydki ? Nie zadbany egzemplarz może i tak,ale jeśli się odpowiednio dba i zmieni kilka rzeczy w wyglądzie,np: okrągłe lampy (które szpecą auto) na prostokątne,ładne alu plus kilka innych drobiazgów i fura ma styl,a co to tico to się zgodzę,golv IV to coś pięknego mmm...
|
|
a ktory rok???
|
|
W benzynie,nie mówie,że to super auto,chciałem tylko usłyszeć Wasze opinie:)
|
|
tylko Piatnica! Biedrzycki, przy samym rondzie w podworko!
|
|
te rainsporty sa kozak i na mokre idealne!
|
|
Golf II,wiadomo-rewelacją nie jest,ale nie chodzi mi o budę,ma niesamowicie mocny i wytrzymały silnik,jeździłem-czuć moc pod butem.
|
|
Co kto woli,ja na przykład lubię mocne,silne samochody,a jazda maluchem to męka,tak samo jak CC 700,tragedia,jadąc cały czas myślisz o tym czy wciągniesz pod tą górę,czy coś się nie zepsuje,a nie ma mowy o bezpiecznym i szybkim wyprzedzaniu chociażby ciągnika rolniczego ;)
|
|
W sumie też nie kupiłbym już golfa II,ale na razie tym właśnie jeżdżę i naprawde silnik nie do zaje****a.A najbardziej lubię sportowe auta,nie musi być to coś nowego,podoba mi się np: nissan sunny coupe b12,jeździłem 90-cio konnym,też ma trochę mocy,lub nissan 100sx,toyota supra,honda civic..
|
|
He he he he :-) 2152: no rozbawiłeś mnie :-) Ja mam się zastanawiać co ja piszę? :D :D :D :D To samo powinienem powiedzieć Tobie :-) Ja natomiast bardzo dobrze wiem co mówię :-) Nie będę Ci tłumaczył od początku co to jest i po co NAM Via Baltica.... Zapraszam Cię więc na stronę http://www.viabaltica.myzlomzy.pl/. Poczytaj sobie najpierw działy "Cel", i "Informacje". Ehhhhh.... poczytaj najpierw ile kosztuje rocznie utrzymanie infrastruktury kolejowej w Łomży. Później ile w tygodniu jest transportów... później ile zarabia mniej-więcej taki jeden transport... a później podziel sobie jedno przez drugie i zobaczysz jak mocno do "przodu" jest miasto... No ja myślę, że jest na minusie.... Ale ok... może być na minusie chociażby dlatego, żeby wspomóc wiodące firmy w regionie. Jednak jeśli miasto za dużo zaczyna dokładać do "interesu" to niestety, ale nikt inny, jak my mieszkańcy dostajemy po kieszeni, bo miasto zamiast wsadzić kasę w coś innego topi ją w utrzymanie infrastruktury. Co do szynobusu... może i fajnie... ale ja nie widzę powodu, aby trzymać infrastrukturę dla szynobusu. Gdzie nim byś jeździł? Do Warszawy mam rozumieć? To jak będzie Via Baltica to do Warszawy będziesz samochodem, czy autobusem jeździł szybciej niż szynobusem.... nawet się rymuje. Jest oczywiście dużo argumentów "ZA", ale niestety nie są tak mocne, żeby przebić duży koszt utrzymania infrastruktury.
|
|
Chcialbym zrobic wyniki zdrowia co polecacie Eskulap czy Makowa niemam ubespieczenia...
|
|
|
Jednak Biedrzycki w piątnicy.
|
|
Ja zawsze robię na makowej i jest ok.
|
|
Kupujcie w Stokrotce ;) Koleżanka tam pracowała i opowiadała co się robi, żeby wędlina dłużej nadawała się do sprzedania. Oj można się potym świecić...
|
|
"Łomża miasto w północno-wschodniej Polsce, w województwie podlaskim, nad rzeką Narew. Leży na historycznym Mazowszu, na jego największej ziemi – ziemi łomżyńskiej." Źródło: Wikipedia http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa
|
|
mialem uniroyale i jak dla mnie opony naprawde godne polecenia maja swietny wyglad i lux sie jezdzi w deszcz, na nich w koncu poczulem ze auto hamuje wiec odpusc sobie goodyery nie ma sensu przeplacac a co do zuzycia wszystko zalezy jak kto jezdzi ale srednio kazdy komplet starcza na jakies 3 max 4 lata
|
|
Gdzie kupować ??? Nigdzie. Najlepiej kupic kaban, w łepetyne go i niech ktoś (najlepiej zaufany) przerobi go na kiełbasy, szynki, pasztety oraz kaszankę. Zwykła kiełbasa swojska jest o niebo lepsza niż najlepsze szynki ze sklepu.
|
|
Osteria i D'Angelo tez 10....
|
|
racjonalne było by to, gdyby dowóz jedzenia z wszystkich tych "barów" nie przekraczał 5 zł.
|
|
Dzięki wszystkim za porady!!!!!!!!!!!!!!!! Posłuchałem większości i byłem w Piątnicy u p.Biedrzyckiego. Polecam wszystkim zainteresowanym tą firmę!!!
|
|
Nie będę z wami się kłócił bo głupszym się ustępuje. To po pierwsze. Po drugie o kolei Łomżyńskiej wiem tyle, jak mało kto, więc proszę "dzieciaki" nie nie wypowiadajcie się na temat, który jest wam obcy. Gdybym wiedział, że kolej w Łomży jest nie potrzebna i nie opłacalna, w ogóle bym nie zakładał tego tematu. Jesteście ofiarami ogólno panującego przekonania, że kolej w Łomży i w Polsce to jeden z najgorszych środków komunikacji i rzecz zbędna. Lecz chyba nie wiecie, że UE stara się by ruch towarowy z dróg przenieść na tory(kolej to przyszłościowy transport), wciąż szuka skutecznych środków, by zachęcić do tego państwa jej podlegające. Dlatego pieniądze z UE na pewno by się znalazły. Wraz z końcem roku 2008 przepadłą ogromna ilość funduszy jakie oferowała UE w ramach rozwoju regionalnego. Nikt z Łomży nie pomyślał by pozyskać w ten sposób pieniądze na remont połączenia Łomża-Śniadowo, z jednoczesnym wybudowaniem odpowiedniej infrastruktury w Lomży na potrzeby kolei towarowej. Pieniądze był na wyciągniecie ręki... Żal mi serce ściska, że moja kochana Łomża zamiast rosnąć w siłę popada w ruinę... Nic tu się nie dzieje, wszyscy tylko obiecują, a jak co do czego, to nie ma chętnych, którzy zajęliby się rozwojem miasta. Każdy z samorządowców, radnych itp myśli tylko jak utrzymać swój stołek, nie wychylają się, by przypadkiem ich nie wykreślili z list wyborczych, wszyscy podporządkowuję się Białystokowi... I wy chcecie via balitici. Nie mówię że ja nie chcę, ale łatwiej będzie zrewitalizować ruch kolejowy niż o tę drogę... Jako ciekawostkę podam,iż w podręczniku do geografii z 2001 bodajże roku był krótki tekst o tej drodze. Tyle, że było tam napisane, że zostanie ona oddana do użytku w 2006 lub w 2007(już nie pamiętam). Tymczasem mamy rok 2009,a obecny termin planowania oddania tej drogi to 2020rok... Czy nie widzicie, że wszyscy was zwodzą za nos? Naprawdę się nie zdziwię jeśli prędzej pojawia się w Łomży pociągi(nawet te towarowe) niż dana wam będzie możliwość przejażdżki po ekspresówce łomżyńskiej... Białystok tak łatwo tej drogi nie odda, większość biznesmenów, polityków skupywały ziemie, po których planowany jest białostocki wariant. Oni nie pozwolą na to, by przez wieś jaką w ich mniemaniu jest Łomża szła ''ich'' droga... Ale kończę pisać o niej, bo to nie jest temat o via balice, tylko o przyszłości koleji łomżyńskiej Zainteresowanie koleją w Łomży jest i będzie, i nic tego nie zmieni, ale przez samo zainteresowanie pociągów do Łomży się nie zawróci, potrzeba przede wszystkim CHĘCI no i funduszy. Wierzę w moje kochane, miasto, bo gdzie bym nie był, to i tak najlepiej jest mi w moim rodzinnym mieście Lomży, w którym się wychowywałem i dorastałem. Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł do niej powrócić pociągiem... Pozdrawiam wszystkich a zainteresowanych losem łomżyńskiej kolei zapraszam na Kolejowe podlasie (wiem, Łomża to nie jest część Podlasia, tylko Mazowsza, ale nie patrzcie na domenę), tam spotykają się i dyskutują pasjonaci kolei- także tej naszej...
|
|
malutka_891 czytaj dokładnie
|
|
Szkoda że nie odniosłeś się do konkretnych argumentów które były przedstawione wyżej, na konkrety odpowiadasz pustymi hasłami a z takim bełkotem ciężko polemizować. Mam takie obserwacje że o pociągu do warszawy najczęściej nadają tu studenci którzy mają bliżej do dworca PKP niż PKS w Wawie:) Ekonomicznych uwarunkowań na kolej w tym mieście nie ma, czasami przyjedzie towarowy z węglem, bo więcej nie trzeba. A droga to droga, dla każdego...
|
|
Dziwię sie forumowiczom, podważajacym sen połączenia kolejowego z Łomży. Myslę, że żaden z oponentów nie korzystał z dobrodziejstw komunikacji publicznej. Autobusy co 30 minut? A wyjedź w niedzielę z Łomży do W-wy! Wyjedziesz - jak do środdy kupisz bilet. Studenci mówisz? To dlaczego w wakacje sytuacja sie nie poprawia? A są i jeszcze bardziej specyficzne dni. Zdarzyło mi sie bodajże szóstym dodatkowym autobusem na 16.45 z Łomży wyjeżdżać ( bilet kupiła rodzina trzy dni przed moim przyjazdem do Łomży. Rachunek ekonomiczny - na tym forum był juz dośc precyzejnie przedstawiony w innych watkach. Oczywiście ekologia - szynobus z diselkiem smrodzi, ale lekko liczą ze sto pięcdziesiąt golfów, albo opli nie smrodzi. Każdy pociąg towarowy to mniej 40 do 50 tirów na drodze. itd, itp. Łomża jest JEDYNYM miastem tej wielkości w Europie, które nie ma połączenia funkcjonującego kolejowego. Vide - jest JEDYNYM miastem tej wielkości w Europie, któremu "nie opłaci się" połączenie kolejowe. No ale czytając wypowiedzi na niniejszym forum, widać, że jesteśmy od innych mądrzejsi.
|
|
Cytat: Najgorsze jest to że sytuacja kolei w ogóle nie obchodzi prawie nikogo w Łomży. Narazie najwięcej w sprawie rewitalizacji łomżyńskiego połączenia zrobił... burmistrz Sokółki.. Nawet stowarzyszenie miłośników kolei z Białegostoku myśli o naszym zapomnianym torowisku...
|
|
heh a co pewnie w giereczki nowe chcialo by sie pograc Jak dobrze poczytasz to sam zrobisz :D wystarczy wgrac odp firmware
|
|
Co do ceny to zależy od uzługi, i chyba trochę przesadzona, na wojska polskiego na przeciwko zieleni miejskiej jest rzeczoznawca, a jeśli nie to podjedz na zjazd w budynku na przeciw word nad barem jest biuro rzeczoznawców tam ci pomogą. Wycena dla u. komunikacji czy skarbowego rzeczoznawca musi mieć odpowiednie kwalifikacje, ostatnio robiłem u tego na wojska polskiego.
|
|
No fajnie tylko ze ja mam naped liteona...
|
|
No w sumie u mnie sprawdzane info rz tam sie w polmo pytałem to mi facet powidział ze tyle mniej wiecej. a to dan jeden heheh
|
|
"...może być szczecińskie albo warszawskie ale białostockie nigdy w życiu ,juz ty goostav nic nie pisz bo zdradzasz Łomżyńską ziemie a naszym podlasiem powinno żądzić na współę Łomża i Suwałki dystroier" naszym podlasiem??? już ty dystroier nic nie pisz... kujawsko- pomorskie powinno sie nazywac bydgosko- torunskie a jak sie Bialystok podzieli wladza to bialostocko- lomzynskie czy bialostocko- suwalskie. chodzi tylko i wylacznie o ulatwienie zycia uczniom!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________________
|
|
Polecam zespół DAMIS
|
|
LiteOn jest juz przerabialny ! tylko ze boje sie wyslac xboxa bo moze zginac. Wiec szukam w Łomży
|
|
Chcę zorganizowac imprezę dla znajomych. Gdzie można wynając sale lokal na 30-40 osób na imprezę ? tylko bez jakiś syfiastych lokali !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
osobiście przerabiałem w białym, 20 min roboty
|
|
oj straszne reczy tutaj piszecie :P ja na poczatku bylem za pociagami w lomzy. No ale jak <b>kxxn</b> mi przedstawil swoje argumenty to zaczalem myslec i zmienilem zdanie. Faktycznie jak bedzie droga expresowa to autobus bedzie jechal znacznie szybciej. A koszt wybudowania nowego torowiska (no bez przesady ale te co jest teraz, to sie nie nadaje do niczego) bedzie horrendalnie wysoki. Raczylbym zauwazyc ze najpierw potrzebna jest nam dobra droga (czyt. Via Baltica), aby dotarl do nas transport i zebysmy mieli dobre zaplecze infrastrukturalne wtedy dopiero (miejmy nadzieje) zainteresuje sie naszym miastem jakas duza firma. Pomysl jakbys mial kolej, to towary by przyjechaly do miasta i co wtedy ? Setki tirow by go rozwozily po okolicy po dziurawce? O milo milo. Co mnie cieszy i Was tez powinno moj wykladowca prof. Badyda powiedzial ostatnio ze obiekty natury 2000 musza byc chronione dlatego taki bialystok bezkarnie sobie budowac drog nie bedzie i jest bardzo dobry pomysl drogi przez elk lomze itd. Ktos cos wspomnial o ekologi. Otoz nasze supernowe lokomotywki to genialne dieslowki, rocznik okolo 80 roku. Wiesz jak one kopca :) ile smrodu i zanieczyszczen wydalaja do atmosfery? Odrazu odpowiem ze duzo duzo wiecej niz mialyby to przewiesc ciezarowki. (kiedys widzialem wyniki takiego testu). Uprzedzajac zarzut ze przy remoncie torowiska postawiona zostalaby trakcja i pociag bylby na prad przez co bardzo ekologiczny od razu odpowiadam ze tak nie jest. Co prawda pociag nie spalalby paliwa i tutaj trzeba sie odniesc do tematyki elektrowni (ja jako nieskromnie mowiac student melu - sprawdz najpierw co to jest - znam sie troche na temacie). Otoz nasz kraj stoi na weglu, wiekszosc elektrowni jest weglowych 90% a co za tym idzie robia duzo zanieczyszczen (co prawda jest duzo systemow wylapujacych te zanieczyszczenia, filtrow itp ale jednak zawsze sie cos przedostanie do atmosfery a zwlaszcza CO2). Wyprodukowanie energii potrzebnej do napedzenia lokomotywy (teraz mowie o osobowej, bo jaka jest zaleznosc w towarowych to przynam sie bez bicia ze nie wiem) na takiej trasie niesie za soba wiecej zanieczyszczen niz ludzie jadacy tym pociagiem mieliby pokonac taka sama trase samochodem (mam na mysli nowsze samochody a nie rozpadajace sie starocie). Takze fajnie byloby jakby rzad wkoncu sie wzial za przeforsowanie pomyslow o elektrowni jadrowej. (cos Tusk ostatnio wspominal ze PGE ma zbudowac dwie do 2020roku, moze Vattenfall tez cos wymysli do tego czasu). Z tego co mi wiadomo to w naszym kraju sa tylko 3 dobre miejsca do postawienia takich elektrowni. (jeden wazny argument to chocby wymagany bardzo duzy zbiornik wodny obok elektrowni). Znajac Polska mentalnosc ludzie sie wzburza i powiedza ze dzieci z 3 nogami sie beda rodzic ehh ten ciemnogrod. To tyle z mojej strony. Ja jestem za koleja ale to troche za wczesnie dla lomzy jak na takie inwestycje. Oddaje hold <b>kxxn</b> za przedstawienie tematu w wyczerpujacy sposob i oswiecenie mnie w paru kwestiach. Za to 2152 sie nie popisales, jak dziecko uciekles od odpowiedzi. Na tym polega dyskusja aby dac argument i potem sie bronic przed kontrargumentami a nie chowac glowe w piasek i mowic ze sie kazdy wymadrza. Pozdrawiam
|
|
najtańsze i najbardziej dostępne będziesz miał części do vectry, ale jeśli vectra b to tylko poliftowa, ładniejsza, poprawiona, blachy ocynkowane. Ford ... drogie części, no i właśnie to ford, a co do nissana części do najtańszych nie należą również, ale to Japończyk i niezawodna maszyna. Jak każda, na pewno ma swoje bolączki, ale z tych 3 na pierwszym miejscu stawiałbym nissana.
|
|
Otóż jak w temacie , chciałem się dowiedzieć gdzie i kiedy można w Łomży trenować Boks. P.S. Z góry dzięki
|
|
Chyba poskutkowało, to co mówiłem o kulturze... W ogóle inaczej się czyta te posty. Dotację można dostać w każdym momencie to inna sprawa. A jeszcze inna, że 4-6mln zł to DUUUUŻO za mało. Jak sam w jednym poście na 4lomza pisałeś koszt remontu obecnego torowiska to 70mln zł. A wiesz, ile trzeba wydać na most w Piątnicy, żeby zrobić kolej pasażerską taka jak POWINNA być? Ale pomijając most... 64mln zł skądś trzeba jeszcze wziąć. Ja mówię o przywróceniu kolei towarowej do Łomży, nie o przedłużeniu do Ełku.. Po 4-6mln wyłożyłby powiat, miasto, gminy, które zyskały by na kolei, województwo z 10mln, a reszt środki UE. I nie byłą by to krótkotrwała inwestycja tylko na lata... Powiem tak, kolej to jest przyszłościowy transport, i uważam że warto zainwestować, szczególnie teraz gdy jest kryzys gospodarczy i wszystko tanieje. To jest inwestycja na lata, nie na rok, nie na 5 lat,, sporo koszt to fakt ,ale via baltica na pewno droższa, jak my nie skorzystamy na kolei to na pewno zrobią to nasze dzieci... I rewitalizacja kolei była by malutkim kroczkiem do spełnienia marzeń-tego najbardziej nierealnego Rail Baltica.. Powiedz, jeśli nie teraz, to kiedy? po 2012 roku zapomną o nas, naszym miescie i torach, a teraz gdy mamy okazje powinniśmy to wykorzystać...
|
|
Mieczkos2016v a prawko masz ? .Gilu a ty skąd taki obeznany w samochodach ??
|
|
Czyli oszołomstwo, puste frazesy, populizmy i zbieranie punktów u naiwnych... Juz jeden był taki z pewnej partii co zbudował dworzec we Włoszczowej gdzie muszą zatrzymywać się teraz pośpieszne i dziennie wsiada tam 10 osób, do dzisiaj opowiadane są o tym kawały. PKP już planuje zaprzestanie wyhamowywania w tamtym miejscu pociągów bo się nie opłaca, a miliony poszły...
|
|
Saaby jednak tanie w utrzymaniu niebędą .W razie stłuczki części blacharskie będą drogie i ciężko dostępne. Silniki też chyba jednak inne niż w Oplu są ,może jakieś elementy zawieszenia są wspólne. Nissana bierz 1.6 wystarczy.Niespali dużo i gaz zbędny. Gazu pali 2 l więcej niż benzyny,dodaj do tego regulacje,wymiany filtrów i kabli,droższy przegląd, częste wizyty na stacji,duszenie i inne problemu i wychodzi ,że oszczędność niewielka a dużo zachodu. Almera jest także dobrym autem i powinieneś się zainteresować. Model z 1999 można juz za 6-7 tyś znaleźć.
|
|
skarbulenka a jak ci poszedl WZ? tez mialas w Radomiu?
|
|
może lepiej poprostu zmienić nazwę podlasie na kalifornie? ;P
|
|
Zawsze świerze i smaczne wędliny są od Pana Kuzi z Kupisk. Jedyną ich wadą jest to , że nie są tanie ale za to maja duża zawartość miesa w mięsie.
|
|
Nie miałem jeszcze takich dni, co prawda mam w domu go od jakiegoś tygodnia i jest ok http://www.netster.pl/
|
|
ja tez popieram jezdza tylko i nic ciekawego nie robia a nawet jak sie dzwoni to tez nie zawsze przyjada hehe paranoja. z buta to tak patrole piesze napewno odniosły by wiekszy skutek i zeby tam goscie jacys pracowali a nie panowie co juz od dawna na emerytuke powinni isc
|
|
W SP 10 jakis czas temu byl stól.Wejscie tak jak na basen.Musisz sie dowiedziec.Oplata byla bodajze 5 zj za godzine.Stol niezbyt profesjonalny,zdezelowany troche.
|
|
|
ja osobiście polecam w Nowogrodzie: http://www.zumi.pl/79990,Zaklad_Blacharsko-Lakierniczy._Wieslaw_Zawalich,Nowogrod,firma.html
|
|
zadzwon 503-76-76-75to jest bezposredni nr do lakiernika - jest bardzo dobry naprawde polecam,dokladny i nie wali lipy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zdecydowanie toyota-dobry wybor
|
|
kolego logic86 anteny stroi się zawsze jeżeli są to anteny orginalne a nie podrobki a alegroo (sprobuj ją zestroić życze sukcesu ) SWR-miarko to można sobie w domu stroić anteny a nie w profesjonalnym serwisie takim jak CB 13tka tam stroi się anteny MFJem (jak wiesz co to jest ) a tak apropo to kupiłem w CB13tka chyba 4 radia i jestem z nich zadowolony i zawsze będę polecał wszystkim CB 13tkie bo oni są najlepsi w tej branzy w tym rejonie !
|
|
Tak też myślałem że z tym "Kołem Akwarystów" to blef... Facet chyba za bardzo się rozpisał. Ale swoja stronę ma fajną. Co do innych stron to najlepsza jest chyba www.akwarystyka.com.pl Gupiki są spoko. Sam mam kilka ale prowadzę ich ostrą selekcję i w ten sposób otrzymałem kilka naprawdę ładnych samców. A poza nimi gustuje głównie w tęczankach filigranowych i krewetkach których mam niechwaląc się sporo :) Ryby w Drozdowie są fajne a rośliny niestety marne. Fakt. Sam myślałem że może podpatrze jakieś dla siebie... Bez co2 i dobrego światła roślin tam nie będzie.
|
|
pewnie za 100 lat...
|
|
Ja wiem hehe z tym przegubem to tak wyszło :P w tej Łomży tacy fachowcy .. zamiast przegubu mi sworzeń wymienili i osłony na przeguby pozakładali..przy wymianie poszła jakas spręzyna..do tego doszła wymiana membrany 200zł,oleju,oc,przegląd, i dlatego tak wyszło ze nie zrobione juz rok bo skąd tych pieniędzy nabrać,koszta poniosłem a nadal stuka i facet ciągle twierdzi ze to nie przegób :D
|
|
mało śpie więc i tak się dziwie że większych literówek nie robię :)
|
|
może to jednak nie przegub,tylko właśnie wahacz.jeśli wymiana sworznia nie pomogła to może jest to wina zamocowania wahacza do podłogi.tak kiedyś miałem w pandzie.waliło jak jasna cholera.myślałem,że końcówki drążków lub sworzeń.okazało się jednak,że to właśnie poduszka pod podłogą.przeguby nie tłuką tylko strzelają.
|
|
Kolejny nie w mikołajkach a w Wysokim Mazowieku.Bardzo ladny basenik(ma rok) i nie wiele dalej (50km od lomzy).Jezeli nie chcecie sie przeciskac przez ludzi w zambrowie,to mozna do Wysokiego jechac:) Polecam,bo kilka razy bylem.Basen,sauna,zjezdzalnia,jakkuzi,wsio jest:) Pozdrówki
|
|
Tam się wszytsko sypie..kazdy się sypie..trzeba dbac..A tą poliftową vectre za ile można dostać?
|
|
Skopię tyłku Wam obu :)
|
|
Skarbulenka napisz jak było na WZ
|