sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obejrzyj

Gdzie w Łomży szukać możliwości odbycia praktyki zawodowej w trakcie nauki w technikum/liceum hotelarstwa? Nie chodzi mi o wymienianie tego rodzaju instytucji i ich lokalizacji w Łomży, bo je znam. Może wiecie, gdzie poszukują zdolnej młodzieży i chętnie przyjmą w okresie wakacyjnym ?

Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obejrzyj

Witam!Mam pytanko a mianowicie orientuje się ktoś może czy w woj.śląskim lub opolskim są prowadzone kursy przygotowawcze do testów sprawnościowych(chciałbym sobie poćwiczyć).Szukałem na internecie ale nie umiem znależć a wiem że są prowadzone takie kursy,słyszałem kiedyś w radiu reklamę.Acha i jeszcze jedno rok temu miałem zabieg laparoskopowy na przepuklinę pachwinową,czy nie dyskwalifikuje mnie to na początku moich starań zostania policjantem?

Re: obejrzyj

Podważających sens? To kwestia logiki. Kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt osób w tygodniu jest ciężko wyjechać z Łomży autobusem do wawy to powód żeby wydawać dziesiątki milionów złotych na remont torów, zakup szynobusów i dofinansowywać to później bo z biletów jest nierealne aby utrzymać tą całą infrastrukturę? To są mrzonki, nic więcej. Nikt poważny w tym regionie nawet nie wspomina o tym crazy "problemie" kolei w Łomży. Bo to jest ekonomiczne sf. Gdyby miasto nasze leżało przy jakiejś trasie kolejowej, to by pociąg się zatrzymał raz na pół dnia, ale niestety Łomża leży na uboczu infrastruktury kolejowej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org