Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borysewicza Rady Osiedlowe |
Sposobem jest instalacja kamerki i monitorowanie samochodu, albo z zewnątrz z domu, albo z samego samochodu, no i ubezpieczenie AC. Może być też tak, że sam prowokujecie, źle parkując samochód, np. nie zostawiając miejsca na chodniku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borysewicza Rady Osiedlowe |
dzieki za podpowiedzi juz wiem jak . fuzzy-hair zrobiłam tak jak napisałes
|
|
Ja nie mam nic z tych rzeczy, ale implanty chyba dobra rzecz, zależy ile zębów do wstawiania, bo jeśli więcej niż 1, to chyba implantów już się nie robi, tylko protezy. Most, to nawet nie wiem co to jest :) W Google znajdziesz dużo informacji.
|
|
no nie wiem czy to dobry argument-zle zaparkowany samochod.ja stalam normalnie tak jak ten za mna i przede mna.ale czy to jest powod zeby komus auto niszczyc???wiele razy zdarzylo mi sie "mijac" auta zaparkowane na chodniku ale jakos do glowy mi nie przyszlo zeby kluczem po lakierze ciagnac.predzej bym zostawila kartke za wycieraczka z zapytaniem kto tak uczy parkowac!!!zreszta dla mnie zaden powod nie jest dobrym argumentem zeby niszczyc komus auto.jak nie tak zaparkowane to trzeba straz miejska zawiadomic i oni ten problem rozwiaza.
|
|
jeszcze przy Jańskim jest stary budynek, ale nie wiem czy on się będzie nadawał
|
|
sprawdź między ulicą żabią a torami, tam były nie fabryki ale magazyny stare i klimat też był, jak się nic nie zmieniło (jak za PRLu) a i jak wcześniej ktoś napisał za miejsc. Wygoda za torami w prawo droga do Z. K. w Czerwonym Borze kilkaset metrów przy torach ciekawe klimaty do focenia.
|
|
Wiem,znalazłam ale suchą teorię..wszystko ładnie,pięknie, ale jak jest naprawdę,jakie jest odczucie przy implantach i moście-tego niewiem..:( Jedno droższe od drugiego..Może znajdzie się ktoś kto miał "z tym" do czynienia i opisze jak to jest naprawdę..:)
|
|
Oczywiście, że nazwę powinno się zmienić. Obecna nazwa "podlaskie" to farsa ! Ma się nijak do rzeczywistości. Chyba najwłaściwszą nazwą będzie wymieniona tutaj wyżej nazwa "północno-wschodnie". "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
z tego co wiem to pesel dziecka nie jest obowiązkowy przy składaniu tych dokumentów, chyba ze zależy to wyłącznie od gminy w jakiej składasz.,
|
|
Ja mam chyba koronkę i tego się nie czuje :)
|
|
ej nie wiecie moze czy na stoku w rybnie wypozyczają snowboardy ?
|
|
Czy w mieście gdzie tzw. "elyty" byznesowe nie mają szacunku dla dorobku kulturalnego i materialnego poprzednich pokoleń dewastując ocalałe z wojen relikty przeszłości. Jednemu z drugim nie zadrżała ręka gdy niszczył to czego nie zbudował, np budunek przy Polowej, gdzie terazjest geszeft "Vabbi", czy dalej na Polowej komora celna, gdzie kwiaciarz o mentalności PRLowskiego "badylarza" w najgorszym tego słowa znaczeniu zniszczył budynek i kaplicę, która przetrała zabór pruski, rosjski, dwie wojny swiatowe, władze zachodniobiałoryskiej SSR i PRL, a nie przetrały rodzimych barbarzyńców zjawiska opisane w tym temacie mogą dziwic? Wobec tych wandali jesteśmy całkowicie bezsilni. To dlaczego mam reagować, jeśli mały wandal orze gwoździem po lakierze? Podaj choć jeden argument? Jeśli protestuję przeciw zawłaszczaniu miasta przez wandali z byznesu - to działam przeciwko rozwojowi i własności prywatnej - i jestem usadzany. Oczekujecie że nie odezwę się jeśli powszechnie szanowany obywatel byznesmen dopuszcza się wandalizmu, ale gdy sam pada jego ofiarą na skalę niewspółmiernie mniejszą to oczekujecie protestów i potępienia ze strony tzw "zwykłego człowieka" w stosunku do zdarzeń zapewne wynikajacych z bezsilności ( zatarasowanie przejscia) lub przypadku ( wózek dzieciecy) - o czym pisał markac. A tak na marginesie, lakier i poobijane drzwi to efekty parkowania nie tylko w Łomży. Jest to niewątpliwie irytujące ( piszę to w oparciu o doświadczenia własne) lecz w warunkach dzisiejszego ruchu i "kunsztu" parkowania uczestnikiów ruchu nie do uniknięcia. Kwestia "wesołej" młodzieży to niestety równiez nie tylko Łomzyński problem. "RÓBTA CO CHCETA" - i to hasło streszcza komentarz do sytuacji opisanej przez Ciebie.
|
|
Zdecydowanie na Sienkiewicza
|
|
ja nie jade ale moge zawiezc za 100zl
|
|
No lima609 albo masz kasę do wyrzucenia albo ciebie kręci jak jest wszystko odwrotnie. Moim zdaniem jeśli coś takiego mi się podoba i jest to wyposażenie seryjne jak w Lamborghini to ok, lecz żadna przeróbka nie jest doskonała, a że kosztuje to swoją drogą. A propo tematu może zna ktoś warsztat gdzie mi auto przerobią na amfibię, silniki zaburtowe mam, dostęp do żagli też, chodzi o to by to się utrzymało na wodzie, to bym już nie kupywał jachtu bo w aucie miejsca mam dość dużo. Za oferty też dzięki. Pozdro wszystkim w temacie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |