poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polityczny tchórz !

pamientam ten pks stary, rynek w halach przy sondzie, napoj w torebkach, turbo gumy, park i fontanna na rynku i WP, pamientam jak nie bylo starego "nowego" mostu - wciaz nie moge sie przyzwyczaic, dla mnie stary most zawsze byl pszy plarzy, papaietam pszyjazd papierza i te tlumy "wiernych" turystuw ;P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polityczny tchórz !

Na pocieszenie podam wam ze moja corka spedzila Sylwestra w Las Vegas.... i w tlumie ludzi zgromadzonych na zewnatrz oczekiwala fajerwerkow i badz czego- a bylo zero. Nic. "Bo rok temu dach jednego z hoteli zapalil sie od fajerwerkow". Wszystkich powiadomiono nad ranem dlaczego.... hahaha...

Myśle ze problem był w tym ze mało kto wie gdzie jest ten Park. Pozatym patrząc na ten PARK to trudno to miejsce jeszcze nazwać parkiem.

Było by parkiem gdyby te drzewa co były posadone pare lat temu dotrwały do dzis, niestety niektorym ludziom o wysokiej kulturze przeszkadzały i dotrwały tylko te co dzis mozemy zobaczyc... i nawac parkiem...

kuła

nie chodzi o bycie fajnym tylko chce sie dowiedziec czy ktoś poza Kabaryną dziarga bo obiło mi się o uszy że on wyjeżdża

W Łomży chyba nie warto, jeżeli planujesz zrobić, sobie pamiątkę na całe życie to chyba warto odwiedzić jakiś poważny salon np w Wawie

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

flyn dobre dobre:):) co do pana XyZ1987 i jego tematu to widze ze bys ze swoim słownictwem pasował jak ulał do "lokalu" w czerwonym borze a tak wogóle to jak szukasz jakiegos amatora od tatuazu w Łomzy to gratuluje zapewne chcesz zrobic sobie goła babe albo kotwice co?? kolego nazbieraj kasy i jedz do jakiegos porzadnego salonu tatuazu- taka rada !!!

obserwator a Ty w czym sie popisales?ze czytac nie umiesz gdzie impreza ma byc czy tym ze masz wszystko w dupie i jeszcze moze pod domem ma ci grac orkiestra a fajerwerka do w dupe bym ci wsadził moze na nastepny rok ty bedziesdz druchem sie popiszesz.

Jakie miasto tacy ludzie- do bani

Wczoraj o godz.15-30 w sklepie LIDL Zgubiono Portfel. Uczciwego zanalazcę który zwróci portfel w którym są ważne dla mnie dokumenty Nagdoda!!!!!!!!!!!!! 798-306-771

pierwszy temat na tym forum gdzie nikt nikogo nie pojechał :D

wystarczy odinstalować, oszczedz juz temu dyskowi formatowania ;)

to skoro juz o kompoterach to moze ktos wie czemu moj komp nie widzi wogole stacji dyskow, nie czyta ich ani nic. Stacja sie otwiera wszystko jest ok, plytka sie kreci a komp wogole tego nie czyta. W Moj Kompoter tez niepokazuje ze jest taka stacja dyskow, tylko dyski twarde pokazuje?

plastelina :D prrzyklejjji wsio

a ja właśnie miałam koszmar.. *****!

hahah ale z jkaim efektem
już szykuje się na derby WIELKI Orzeł Kolno kontra Łomża KS

wam to ***** już całkiem powysychało w tych najebanych gównem łbach ;/

wiecie moze kiedy jest kolęda na Małachowskiego 8?

wielkie dzięki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org