Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kampania wg biskupa... |
ciekawe czy Twoja dziewczyna Sebo19 nie czyta forum :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kampania wg biskupa... |
na bank sanepid zamknal!pryszczaty typ roi kebaba,pieniadze przyjmoje rak nie myje zenada
|
|
a w mc donald widziales jakie krzywe ryje tam robia ? i co zaden sanepid tego nie zamyka.
|
|
Przepraszam za przejęzyczenie. Nie można otworzyć ani od środka ani od zewnątrz
|
|
Ojjj.... :D przeżywasz jak mrówka orgazm ;-) nie wiem nie wstyd w tym wieku być prawiczkiem dla ciebie plus jak jesteś a co do prezentu to ci podpowiedziałem i nie wyzywaj od buraków bo może sam nim jesteś ;-) na przyszłość życzę powodzenia szukania rozwiązania na forach do tego stosownych ;P Takos
|
|
Rysio Zlotowa czlowiek z kalsa ktorego jak go zawsze spotkalem mowil ze do brata na slask jedzie, ale sproboj zapytac jak jego rower i jakie przerubki zrobil to sie wkurwial i troche jakal.( co u niego zyje jeszcze? ) Niestety juz nie żyje, zmarł jakieś 2-3 lata temu.
|
|
co czlowiek, to opinia...
|
|
Rysio Zlotowa czlowiek z kalsa ktorego jak go zawsze spotkalem mowil ze do brata na slask jedzie, ale sproboj zapytac jak jego rower i jakie przerubki zrobil to sie wkurwial i troche jakal.( co u niego zyje jeszcze? ) Niestety juz nie żyje, zmarł jakieś 2-3 lata temu.
|
|
ok jak wróce do domku o spróbuje tak zrobić...wystarczy odinstalować te sterowniki czy trzeba ponownie zrobić formata?
|
|
Timonek a od kiedy okolice Łomży to Białystok ??
|
|
Kwestujących było sporo, autobus też jeździł - wystarczyło się rozejrzeć.
|
|
Autor: Ja jak Ja (---.elomza.pl) Data: 11-01-09 19:22 w wekend watpie, ajk cie interesuje jakis dzien tygodnia to zapraszam :) a gdzie zapraszasz bo jak tanio to może byc i w tygodniu??
|
|
FIN taka mała rada, zacznij się leczyć, a nie wyzywasz wszystkich chociaż nie masz powodu. Z tobą jest chyba coś nie tak. Jak Ci coś nie pasuje to nie udzielaj się na tym forum. PzDr.
|
|
właśnie jest jeszcze ten sklep ZŁOta RYBKA? bo potrzebuje Chomika ;D
|
|
czy i gdzie mozna w łomży zrobic kurs na koparke?
|
|
na przeciwko biedronki jest budynek, jest to osrodek szkolenia zawodowego. bylem w grudniu i pytalem sie o kurs na koparke, powiedziano mi ze jesli znajdzie sie ospowiednia liczba chetnych to wysokie mazowieckie przeprowadzi w lomzy takowe szkolenie. mialo sie rozpoczac gdzies w lutym. www.osz.edu.pl tel.862162550 powodzenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |