poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Napieralski rozkłada SLD

zapraszamy juz w ten wekend! www.pub9-ka.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Napieralski rozkłada SLD

no i tu jest pies pogrzebany ;] silnik 2.2 z nissana z lancuszkiem jest bardzo slabo podatny na chiptuning ;) ale efekt turbodziury powinien byc mniej odczuwalny.... podejzewam ze to almera. jesli tak to wejdz na strone klubu i poczytaj czasem chlopacy zbieraja sie w 5 osob i jada do (znanego juz im) warsztatu w warszawie (ktory dzieki temu ma juz w tym wprawe) i robia to za 600zl ;) (w tym masz wlaczone hamowanie i ustawianie auta wiec taniocha). Pozdrawiam.

Tak na marginesie powinienes czuc przy okolo 2tys obrotow niezlego kopa, jesli niestety tego nie ma to mozliwe ze w ogole turbina Tobie nie chodzi.

to mnie jasiu pocieszyłes,bo faktycznie to była ciekawa strona:)

jasne bo Łomża to cudowne miasto i tu napewno tak sie nie robi NAIWNIAK !!

wiele rzeczy nie wychodzi na światło dzienne a miejsce ma, mówię tylko co wiem, wcale mi nie zależy abyś mi Sebo wierzył, chcesz to sobie boki zrywaj niepoprawny optymisto

angynes masz racje hhe dobre

polecam Kasztelan Wiski w Wiżnie.
Elegancki komfortowy lokal z super imprezą.Wystarczy zerknąć www.kasztelanwiski.pl
Żadna inna knajpa z okolicy nie może się równać !
Dzisiaj drzwi otwarte dla wszystkich :)
Takiej okazji nie można przeoczyć !

brak ci szacunku do kobiet CWELU!!! na mojego i innego starego se mozesz kur.o pisac posmieje sie ale nigdy na matke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dozobaczenia SUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

-.- ...... nuda....monotematyka.......wyzywajcie się dalej;-] jest tu wogóle jakis administrator?;-/

...i zatankuj przed wjazdemna rondo :]]

CO tu tak ucichło?? Zero chętnych którzy tanczo jumpstyle?? my tu dalej czekamy na osoby!!

kupic jak kupic ale gdzie je naostrzyc w Łomży mozna. Ostrzył ktoś łyzwy przy lodowisku? Czy ostrzyli tam "na rowek"? :)

W tym pubie atmosfera jak u mnie w w dużym pokoju...

Ja jak Ja, teraz jest OK ;)

Frajerzy to chyba ci co tankują, a oni to cwaniacy jak już...

W sądzie na dwornej, a koszt 50 PLN.
Papier wydają "od ręki".

powiem jedno. na poczatku cieszylam sie ze ide wlasnie do katolika myslalam ze bedzie tam przyjazna atmosfera ze strony uczniow jak i nauczycieli. jednak mylilam sie ta szkola dzieli sie na lepszych i gorszych. przyznam ze wielu jest nauczycieli ktorzy maja bardzo dobre nastawienie do uczniow al sa i tacy ktorzy wogole nie powinni znaleźć sie na tym stanowisku ze swoim nastawieniem. po prawie 3 latach nauki w tej szkole z pewnoscio moge powiedziec ze zaluje ze to wlasnie ta szkola i to nie ze wzgledu na klase bo jest naprawe ok ale na zasady i niesprawiedliwosc ktora w niej panuje

Brałam z baru Alicja na Szosie Zambrowskiej,smacznie i niedrogo

Rzeczoznawca czy może inżynier budowlany ? Jaki zakres jeśli mówimy o rzeczoznawcy ? ( konstrukcyjny, instalacyjny?)

Powiem jeszcze tak. Mimo, że jestem zameldowany w Łomży, nie miałem szans dostać się na zdawanie w normalnym terminie w Łomży. Żadnej taryfy ulgowej, jako honorowy obywatel miasta ;D Ktoś inny pewnie zajął moje miejsce, może jakiś niemiec, albo białostoczanin? Dałem sobie spokój i zdałem tu, gdzie teraz mieszkam, czyli Warszawie. Zresztą, trudno byłoby mi się przestawić z Yarisa na Punto, więc zdawać w Łomży nie było sensu, skoro sam kurs miałem poza Łomżą. Po teorii czekałem niecałe 2 tyg. na egzamin. Potem było coraz dłużej (3 tyg.), ale i tak szybciej niż w Łomży. Tak się traktuje ludzi w Łomży.

tak turcy robią najlepsze kebaby

Treść jest ukryta

hehe ta cala 13-stke mozna o kant hu..a otrzec Pan na legionow powiedzial mi ze anteny sie nie dostraja bo niby jak hehe smiac mi sie chcialo z tej jego wiedzy na temat CB (wielka fachura, co to nie on).

Nalezy pamietac ze anteny stroimy zawsze! (a przynajmniej powinniśmy sprawdzić jej zestrojenie do częstotliwości)
Do zestrojenia anteny potrzebujemy reflektrometru czyli potoczenie zwanej SWR-miarki.

a co do servisu zal 1,5 miesiaca czakalem na radyjko bo niby czeka na czesci hehe, zapomnialem sie tylko spytac czy te czesci to na zamowianie byly robione

w domu

Treść jest ukryta

2 głośniki i monoblok ?? wow

ukaniu89 możesz podjechać do Fox`a na Al. Legionów (naprzeciwko ch 4+) tam Ci dobrze doradzą :)

Jeżeli to ma być sprzęt tylko do Twojej codziennej eksploatacji to bez sensu ładować w to kupę kasy bo i tak i tak nie będziesz w stanie odróżnić jakości dźwięku na tym poziomie.

Napisz ile kasy chcesz na to przeznaczyć i jakie to jest auto. Może będę w stanie Ci coś doradzić.

Zosia tak zupelnie szczerze to dziwne mi sie to wydaje... Jak chcesz sprawdzic o co chodzi to moze wpadnij "niespodziewanie" do owej znajomej jak maz do niej wybierze sie z dziecmi... Powiedz, ze wracasz ze sklepu i postanowilas wpasc na kawe na moment...

Moze moje podejrzenia sa bezpokrycia (oby), ale chcac byc z Toba szczera to delikatnie mowiac wydaje mi sie to troche "podejrzane"...

Ps. a czemu Ty z mezem razem do niej nie chodzicie jak tak mezowi zalezy, by dzieci razem sie mogly pobawic ??

powiedz co się dzieje dokładnie..moze docisk sprzęgła się zepsuł ;D

Gadacie głupoty , temat jest o czym innym. Teraz tylko kur... jakieś ścierwo dzieci słuchają jakieś slumy i jarają gówno i widać efekty a o ludziach honoru którzy walczyli o nasz kraj o nasz honor i wolność to nikt nie pamięta ale jeden z drugim pamiętaj chociaż na chwile to że teraz możesz spokojnie se żyć słuchać swojego shitu na telefonie i robić żarty drugiemu bliźniemu pamiętaj że oni walczyli o to żebyś tu i teraz był i żył w kraju co się nazywa POLSKA a powiedzieć że jesteś POLAKIEM białym czystym i stalowym sercu które nie poda się i będzie pamiętać .

ojoj to szykuj ze 500 lub 600zl za usługę a po co on ze tak spytam?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org