Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie donku czy jak wygra pis to benzyna bedzie po 5 zl jak pan mowil? |
A jeśli chodzi o jej rodziców to myslisz że jest im przyjemnie widząc jak jakiś facio używa ich córki do zaspokojenia swych seksualnych popędów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie donku czy jak wygra pis to benzyna bedzie po 5 zl jak pan mowil? |
:]
|
|
|
|
No, może to nie tak całkiem z mojego dzieciństwa, ale chyba nadal w temacie – ot, tak trochu z innej perspektywy ... Otóż szperając dziś po moich 'archiwach', natrafiłem na kilka fotek z Łomży i okolic właśnie z 'tamtego' okresu, no i postanowiłem je tu zamieścić - nawiązując przy tym do tej pięknej tradycji pielęgnowanej tu kiedyś przez Kefasa, Ptysia i przede wszystkim Maćka. (A nuż ktoś to podchwyci?) Pierwsze trzy fotki były pstryknięte niespełna kilka lat temu, ale reszta to własnie hen na początku lat 70-tych. Szkoda tylko, że jakość tam nie za bardzo, bo to kopiowane z przezroczy. wychu http://picasaweb.google.com/zalomza/MojaOmA?authkey=B5Oha7CUImo&feat=directlink PS. Nie wiem jak kto, ale Maciek na pewno te fotki doceni, tzn.- jeśli On tu nadal w ogóle zagląda :D. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ptysiu to nie trójka jest na fotce tylko drzewna
|
|
ja od dwóch lat tankuję Pb 95 na Prymie i nie narzekam, mój samochód to stary złom, ale na paliwie z Prymy jak zegarek chodzi (przynajmniej narazie). Nie tankujcie w Rysiu, TRAGEDIA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |