Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poslowie woj. podlaskiego ... |
a ja polecam warsztat za prymo na przeciwko sklepu Andaro tam tez kolesie znajo sie na zeczy naprawiam u nich moje 3 auta i nie narzekam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poslowie woj. podlaskiego ... |
Cialdini popieram IST Mazowiecka
|
|
karol1982 ja też w Radomiu będę miała we wtorek wz! możesz napisać jak to wyglądało? o co Cię pytali? jak możesz odezwij się do mnie na maila: skarbulenka@o2.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tam juz nic normalnego byc nie moze
|
|
no jak jest okazja np wypad na dyskotekę :D
|
|
ale nieczynny wogole w tym roku nie byl.. co sie stalo nie wiecie? podobno nie mieli na characze tak samo jak czesiek
|
|
Widać że prawiczek ;-) ja pamiętam w wieku 17 lat kupiłem dziewczynie pidzame ;D i jakoś nosiła i było wogole luz a teraz ludzie panikują może i dobrze mniej dzieci z przypadku się narobi .
|
|
w ubiegłą zimę nie było takich mrozów to po pierwsze, po drugie tankuję się tam zawsze i nigdy problemów nie było, po trzecie widać, że temat konkurencji albo kogoś, kto nie lubi Primy i już
|
|
sorki faktycznie zapomnialam o peselu dziecka pesel obowiazkowo i zapytaj sie jak tam z tym pieluszkowym podobno maja dawqac dodatkowe jeszcze 1000zl pieluszkowego za dobra opieke i daj znac
|
|
To pewnie jakis blad :) Wpisz tutaj swoj login i haslo to zobacze w czym tkwi problem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |