Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytania, pytania, pytania... |
Idź z nim 3-trójkącik będzie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytania, pytania, pytania... |
Od 7 lat na prymie nie kupuję nawet gazet. Kupowałem tam pb95. Razu pewnego zapach spalin był taki, że kolega pytał mnie czy leję do baku rozpuszczalnik, a w serwisie chcieli pozbierać silnik.
|
|
Ogolnie rzecz biorac to on jako facet nie jest niczemu winny pewnie idzie z domu bo nie moze z toba wytrzymac. Masz pewnosc ze ja juz przecheblowal ? Ty wez lepiej pogadaj z ta kolezanka bo pamietaj jak suka nie da to pies nie wezmie :)
|
|
Wiesz co podejrzana sprawa:( Tak nie moze być:( Powiedz ktoregos dnia, że Ty tez idziesz, jeśli zareaguje negatywnie, zacznie sie wymigiwać... tzn że coś naprawde jest nie tak! Pomysl o tym, przepraszam ale jestem szczera! pozdrawiam, Powodzenia!
|
|
DxxxD popisał się kompetentną i pomocną odpowiedzią. Nie ma co. "Szacun" dla niego. Do sedna: jeśli nie masz stałej i odpowiednio dużej ekipy, która regularnie korzystałaby z sali - zapomnij :( . Ceny są spore, do tego szeroko pojęty termin "znajomości" jest także bardzo przydatny.
|
|
jakies namiary do tej ekstra firmy??:]
|
|
Chciałbym sie zapytać was drodzy kloledzy od 12 do 15 lat , czy byście chcieli brac udziła w turnieju w piłce siatkowej w czerwcu na Łące. wsptepne do turnieju to tylko 10 zł!!!!!! od druzyny.Gramy po 4 w składzie do wygrania puchar!Żachecam wszystkich!!!Organizator
|
|
google, pierwszy wynik. dno umyslowe
|
|
Koncert był całkiem fajny. Na pewno jutro też przyjdziemy.
|
|
Witam znacie może jakiś inny adres do sprawdzania gdzie obecnie znajduje sie nasze prawo jazdy? ponieważ ten adres https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx mi nie dziala.
|
|
wlasnie przyjechal jeden mechanik stwierdzil ze skrzynia sie zablokowala kazal scholowac samochod do warsztatu,mozliwe zeby sie skrzynia biegow zablokowala jesli tak to jakim cudem wie moze ktos ile to bedzie kosztowalo? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jaki samochod i jak i silnik ??? Jarek
|
|
niemozna wrzucic na luz a jest to uno 1.0 cholera ale jakim cudem sie zablokowala ?
|
|
Czytając wcześniejsze wypowiedzi zgodzę się z poprzednikiem Bo reszta do dobre rade ale nie kleją się :D .Po mimo że jestem młody . Jarek
|
|
markac napisał(a): > Fazin, sprawdzałeś? Bo ja tak. Chyba stosują dla mnie inną > strefę czasową... > Tak sprawdzalem i mam x2 od 00.00 do 8.00 moje ip wszystko mowi.
|
|
Witam! wszystkich cb-radiowców! Kolego a jaką tą część potrzebujesz, może napisz symbol, to poszukam w odpowiednich firmach. ps. jeżdżę dużo , może akurat Ci pomogę! ps. tylko nie używaj więcej wulgarnych słów, bo trochę nie wypada tak na ogólnym forum. Pozdrawiam! i do usłychu na cb.
|
|
Janek poziom Twoich wypowiedzi ....... to również dno umysłowe
|
|
sprawa jest podejrzana a rozmowa z mężem nic nie da jeśli coś jest na rzeczy, nie powinien do niej chodzić sam zgodnie zasadami o którch pisał kolega wyżej, przyjażń damsko męska też istnieje raczej w teorii i któraś ze stron tą przyjaźń wykorzysta w niewłaściwy sposób, niestety musisz posunąć się do drastycznych i ostatecznych rozwiązań, czyli ustalić że nie zgadzasz się żeby chodził tam sam, ewentualnie zapraszał koleżankę do siebie, poza tym zazwyczaj zostajemy skrzywdzeni i płaczemy bo ufaliśmy, bezkrytycznie a rękę na pulsie trzeba trzymać zawsze, tak więc musisz dowiedzieć się o co chodzi i nie wstydzić się żadnych metod, nię będę pisał jakich bo na mnie forum naskoczy Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
Jak będziesz dbał o klienta tak jak mówisz to ci się uda,bo solidna i miła obsługa to podstawa oprócz dobrego jedzenia i przystępnych cen. (sąsiadka z Małachowskiego 2 :)) ) Czekamy na otwarcie!!!Powodzenia!!!
|
|
Zosia idź razem z mężem na kawe do jego koleżanki, a nie szukasz pretekstów do zdrady i zakładasz temat na stronie dla małolatów, gdzie każdy Tobie powie,że to się kończy pukaniem! Ile i jak by Ciebie wypukał kolega przychodząc do Ciebie ze swoimi dziećmi, takie sobie zadaj pytanie i taką sobie daj odpowiedź!
|
|
nie nudzi mi się aguska1289 skarbe ... a ile kosztuje wymiana takiego przegóbu??
|
|
ze mnie tez sobie robisz zarty ja mam problem ze skrzynio biegow a ty zasmiecasz forum
|
|
Widze ze od niedawna na forum pewnie nie mogles nicka se dobrac ale zapewne w ostatnim czasie zakupiles jakiegos szrota 2.0 16V co ci sie teraz sypie, ale do nicka sie przydalo "Mieczkos2016v " :)
|
|
3/4 z nich to kapusie z SB Bohaterowie już zgineli.
|
|
wiecie że posrani jestescie to juz widze a te bajki co piszecie na forum to az glowa boli normalnie jestescie porypani i tyle co wam powiem jak sie nie znacie na cg radiach to nie piszcie glupot na kogos
|
|
pierd**nij młotkiem jak w ursus c 330 i sie odblokuje wiesz dxxxd lepiej jezdzic 2.0 16v niz rowerem ;] zakupiłem prawie 3 lata temu a z rok mi już stuka hehe więc zastanawiam sie czy by nie wymienić ;]
|
|
Na przeguby jest sposób: trzeba nieraz się schylić i zobaczyć czy guma nie jest popękana. wymiana gumy jest tańsza niż wymiana przegubu. Mniej pisków i wchodzenia szybko w zakręty :)
|
|
kopie zapasowe gier ?!
|
|
co niektórzy powinni zajmować się sprzedażą palet , a nie dyskutować na tematy o których nie mają zielonego pojęcia i nie powinni w swoich wypowiedziach używać wulgaryzmów, bo to świadczy o ich kulturze osobistej. ps.przykład logic86
|
|
Czy tam jest wypożyczalnia sprzętu??
|
|
he no nie bój nic mam pieniądze ale jakoś sie przybrać niemoge:P
|
|
Zgadzam się z kryśką ;).
|
|
Jest chyba odzielny temat o mc kebab?Po kiego zaśmiecać forum?
|
|
wtorek no jak to tak w tym wieku?napewno tylko się całują hahaha
|
|
aguska1289- podaj namiary chetnie pozwole zebys wyzerowala mi licznik . czuje ze fajna jestes kobiet tez nie mam nikogo jak i Ty . he he.
|
|
Miałam taki zastaw w swoim aucie. Radyjko średniej klasy a na antence ic-100 słyszalność max do 7km. ps.lepiej kup jakąś antenkę magnetyczną z dłuższym batem, np. ml-145 Sirio.
|
|
ten kebab zostanie przeniesiony na małachowskiego2,wkrótce otwarcie
|
|
kiedyś jak robili na starym rynku to było zajebiście, a teraz to wiocha. A warunki pogodowe???- to tylko pretekst żeby nie wydawać dużo kasy na impreze w wiosce, bo przeciez pogoda jest bardzo dobra.(w innych miastach jest gorsza, a można)
|
|
wyslij smsa na 7547 w tresci wosp to wspomozesz 5zł
|
|
Polecam AMOR http://www.zespol-amor.yoyo.pl/
|
|
Sebo19 mozesz smiało kupować rodzice jej cie niewyklno bo nie będą wiedzieli a do bielizny dokup jeszcze kwiatki radość twojej kobiety będzie bezcenna
|
|
podstawa to uderzenie - wchodzidz do mc kebab zajezdza jedzeniem i potem ubrania nim śmierdzą, wchodzisz do mc donalda - i nic nie śmierdzi. zwińcie interes i stwórzcie coś z sensem :D
|
|
To było do przewidzenia, na starcie ta buda była spalona
|
|
" Nie można otworzyć ani zamknąć." ????????
|
|
KGB jak ktoś się pyta o prezent to nie znaczy że cnotliwy . D Buraku
|
|
Nie popisał się tu ktoś znajomością naszego miasta informując że tzw swiatełko do nieba wieńcżące akcję zbiórki odbędzie się na pl. Jana Pawła II. W odpowiedzi na tę informację na w/w placu zebrało się parę setek młodych ludzi w oczekując na świetlne atrakcję. Jak wielkie było ich zdziwienie kiedy parę minut po 20-tej do ich uszu dotarły wystrzały z południowego kierunku, gromadnie ruszyli więc tam, lecz gdy byli jeszcze w połowie drogi wszystko się skończyło. Przekonali się że wydarzenie to miało miejsce nie na placu JPII lecz w parku Jego imieniem między ulicami KS. Kard. Wyszyńskiego a Zawadzką.
|
|
Światełko było toć ;)) na przedszkolu ,na prusa ;)) a tako poza tym to nie spotkałem ani puszek ani niczego związanego z WOŚP nawet tego autobusu co niby miał jeździć ? lipa po całości hehe, pewnie Łomżyński szpital nic nie dostanie bo nic nie uzbierał i tyle . Takos
|
|
A ja nie widziałem szkoda ;-(
|
|
brawo KGB czujesz puls tej polskiej ziemi.
|
|
Wickedqueen, Robert. Testy na prwdomownosc to początek w poradni zdrowia psychicznego. Jest ok. 400 pytan. Trzeba mowic prawde, nie stawiac siebie w lepszym świetle. SA pytania typu. Czy myjesz rece przed każdym posiłkiem, czy kiedykolwiek wziąłeś cos co nie należało do ciebie, czy kiedykolwiek obraziłeś, zraniłeś kogos…Czy z łakomstwa wzielam sobie wiecej nic mi się należało…itd., itd… mi psycholog powiedział ze troszke ulepszyłam, bo nie wierzy żebym w dzieciństwie nie była lakoma itd…wiec najlepiej mowic prawde ,nie ulepszac swojej osoby,bo to dziala w druga stlone czyli na niekorzyść.Pozdrawiam. zaraz po tym tescie jest rozmowa z psychologiem, tym samym, ale bez obaw. Standardowe pytania,dlaczego do policji, wady, zalety, jakie cechy powinien posiadac dobry policjant….Pozdrawiam!
|
|
|
i proste masz racje kolego teraz siedza ***** i sie madrza przed komputerem i pierdola bzdury bo maja mozg wyzarty od pigul i od palenia zielska ................taka to ***** nasza terazniejsza rzeczywistosc . ze mlody *** ktory nic w zyciu nieosiagnal po za zrzutka na polowke bucha wyraza opinie o wszystkich ludziach , spojrz w lustro zanim osadzisz kogos.....................teraz to i ja sie ********* a staram sie panowac nad emocjami..................ale tu na tym forum przezwaznie tak jest ze jak jest jakis normalny temat to pojawi sie jakas fajka i sie pruje ciekawe czy na ulicy jest taki mocny albo czy sam by konfitura niezostal w tamtych czasach albo nie jest w dzisiejszych i tak go to boli ze szuka kogos gorszego dobra spadam .............................szacunek dla normalnych ludzi
|
|
http://static.panoramio.com/photos/original/15956684.jpg http://static.panoramio.com/photos/original/3174140.jpg P.S. Co się stało z tym budynkiem? Budują tam teraz COŚ. Tylko co? Taki sam, czy jakiś pawilon handlowy? http://static.panoramio.com/photos/original/3539780.jpg Jest to budynek na rogu Wojska Polskiego i Glogera przy parku Jakuba Wagi.
|
|
ta plyta napewno ma karte graficzna zintegrowana max 64mb http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=K7S41GX a jak chcesz sterowniki do mainboard to masz tu all http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=K7S41GX ------------------------------ AMR driver ver:12.0300.0018 http://download.asrock.com/drivers/SiS/AMR/AMR_XP(12.0300.0018).zip ------------------------------- SiS AGP driver ver:1.17 http://download.asrock.com/drivers/SiS/AGP/AGP_XP_2K_ME_98_741(1.17).zip -------------------------------- C-Media AC97 audio driver ver:UDA038_build03 http://download.asrock.com/drivers/SiS/Audio/C-MEDIA_XP_2K_ME_98(UDA038_build03L).zip -------------------------------- SiS PCI Lan driver ver:1.16b http://download.asrock.com/drivers/SiS/LAN/LAN_XP_2K_ME_98(1.16b).zip --------------------------------- SiS VGA driver Xminator II ver:3.54 http://download.asrock.com/drivers/SiS/VGA/VGA_XP_2K_ME_98_741(3.54).zip Pobierz wypakuj i instaluj w tej kolejnosci co podalem linki:D a po instalacji klikasz prawym na pulpit Wlasciwosci > Ustawienia > i ustawiasz se rozdzielczosc odpowiednia dla twojego monitora > i jakosc kolorow na 32Bity
|
|
głupota nie boli haha
|
|
Czy ktoś wie gdzie w Łomży bądź okolicy można zrobić USG (ginekologiczne) 3D lub 4D płodu? Z góry dziękuję za informację.
|
|
Co do poziomu rozrywki... co Ci sie Prowokator tak naprawdę nie podoba?
|
|
w meczu siatkówki wygrali strażacy 3:0 w setach.
|
|
super4, respekt.
|
|
doktor ściana ma takie u siebie w gabinecie
|