sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomnikowa kampania

tylko i wyłącznie IST !!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomnikowa kampania

Do czego Ci ten mechanik?

Ja skladalam papiery do gdanska. test WO i sprawnosciowke mialam 6.12.08 w Slupsku-nie bylo tak zle jak sie przygotujecie napewno zdacie:-):-) W sobote mialam testy a wponiedzialek dzwonili KWP z Gdanska ze 06.01.09 mam MS w gdansku. Testy byly podobne co na necie wiec juz macie pojecie co bedzie a pani psycholog tez dosc mila byla i pytala sie: dlaczego do policji, czy jestem lubiana, za co ludzie moga mnie lubic lub nie lubic, jakie mam obawy co do pracy w policji i czy sie stresuje...tyle co pamietam najwazniejszego. teraz czekam na wyniki czy zdalam ten multiselect czy nie.

Ufamy, ale sprawdzamy, jak powiedział zdaje się Lenin.

________
Malachit

Ten film raczej ma odstraszać osoby które mają zamiar iść na BHP-rów moim zdaniem jest to bardzo dobry zawód po pierwsze nie męczący nie tak jak w twoim temaci nie odpowiada praca ci czy szkoła idź na budowe zachrzaniaj jak lamus prawdziwy bez szkoly ;) pozdro

brawo,brawo-4 przedmowcow bardzo dobrze powiedzialo!!!tylko narzekac to Lomzyniacy potrafia ale to na wszystko!!!ale samemu cos zrobic,postarac sie,udowodnic ze mozna inaczej...widac to po wielu innych tematach.wszedzie tym pseudo Lomzyniakom lepiej tylko w tej "wiosce" zle-no to prosze bardzo- droga wolna,nikt was tu nie trzyma!!!jest tyle innych lepszych "wiosek" np.tak zachwalana przez wszystkich W-wa!!!czy ci co tu tak narzekaja pomysleli choc troche ile miast i miasteczek bralo udzial w tej akcji???wszyscy chcieliby te najlepsze kapele miec u siebie ale tak sie nie da,wiec zamiast cieszyc sie ze ktos gra i bawic sie przez jeden WIECZOR z ta kapela ktora gra lepiej ponarzekac ze wszystko w TEJ WIOSCE jest znowu do bani!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org