Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwy czy Fałszywy Jarosław Kaczyński?? |
ona dobrze muwi, tym bardziej ze obecne stulecie trwa niecale 10 lat. kretyni Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwy czy Fałszywy Jarosław Kaczyński?? |
ten ostatni jest OK
|
|
myślę, że nikt nie odda
|
|
szukali Ciebie..
|
|
Witam! Było dachowanie. W samochodzie znajdowaly się dwie dziewczyny;] abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
dziś wojsko to jakiś sposób na życie
|
|
fakt faktem znają się na rzeczy a i ceny na sprzęt mają niezłe
|
|
Tak bylem i jestem , z ta mala roznica ze tamten post byl pisany praktycznie chwile przed tym, jak dowiedzialem sie o cofnieciu mu homologacji. Nadal uwazam, ze to bardzo dobre tanie radio- z ta roznica, ze duzy in minus to brak w.w homologacji, co dyskredytuje go z listy polecanych radyjek i co z tym idzie traci na popularnosci... Swoja droga to sie dziwie, bo z tego co kojarze to plyty glowne Unidena pojawiaja sie w Presidentach...
|
|
a gdzie dokładnie ten serwis jest i czy tylko CB naprawiają?
|
|
no własnie tez tak myśle..Mam ist i przez gg do innych uzytkowników ist wysyłam 2.5 mega na sekunde :D
|
|
"Ostro", nie ma akwarium? A to to co to jest http://www.klub-aquarium.pl/klub/5.jpg ? ________ Malachit
|
|
pewnie taka sama speluna smierdząca moczem jak wczesniej była
|
|
"Jebnac Fina Jebnac Fina w leb, w leb" - dziecko odrob lekcje bo jutro do gimnazjum trzeba isc (nie obrazajac uczniow gimnazjum)
|
|
Wiele osób nie wie jaką "długą drogę przebywa" ekogroszek lub inny wegiel z kopalni do jego domu. Po drodze; ktoś zmiesza go z najtańszym groszkiem, poleje wodą i mówi że jest najlepszy bo jest z Juliusza. Najlepszy jednak sposób to; kupić kilka worków z nadrukiem; logo firmy firmy i specyfikacją tzn. granulat, kaloryczność, zawartość siarki i wilgotność. Taki woreczek wraz z fakturą zakupu to gwarancja wygranej sprawy !! Gwarantuję, że tylko uczciwi handlowcy opisują co jest w środku!!! A co powinno być?? granulat - 8-25, kaloryczność 26-27 tys. kJ/kd, wilgotność do 8% , popiół poniżej 6%. I to jest ekogroszek. http://forum.info-ogrzewanie.pl/index.php?showtopic=6
|
|
cytat Nie wiem skąd u nas szaleństwo ekogroszku, chyba przez brak promocji inych rozwiązań. Podstawowe minusy to brud i popiół! Miałem i wywaliłem. Co to ma wspólnego z ekologią poza nazwą? NIC. Przerzuciłem sie na pelet. Jak ktoś nie wie, to granulat drzewny, CZYSTY! Zużycie podobne do ekogroszku, cena też, ale nie mam prawie popiołu, zapach drzewa i czysto!!! Reszta taka sama, czyli zasyp, podajniki, dostawy (do Wrocławia) (worki albo cysterny, co sie chce). Nie mam firmy od peletu, po prostu irytuje mnie ze NIKT nie wie co to jest i wszyscy biegają za ekogroszkiem! Dania i Skandynawia, gdzie normy ekolog są najwyższe, ma poteżną infrastrukturę pelletu. To samo Austria. Tam nie może być węgla! Czemu u nas tego nikt nie promuje??!. A mamy potężne lasy i przemysł meblowy i trociny! Dania nawet 5% tego nie ma. No i jest to naprawdę energia odnawialna a nie kopany surowiec! Gdyby nie wyjazd do Danii to bym nie wiedział że coś takiego jest. A tam też dowiedziałem się że mamy najlepszy pellet w Europie (Barlinka)!! - do którego porównuje się inne pellety. SZOK! Duńczycy uważają nasz pellet za wzorcowy a u nas nikt nie wie co to jest! Tylko ekogroszek!!!ABSURD ZADZIWIAJĄCE PAŃSTWO! cytat
|
|
moim skromnym zdaniem Swiatelko do nieba w tym roku bylo zaj---ste :D to chyba rekompensata za ubiegłe lata :D Światełko do Nieba vs. tegoroczny sylwester (pokaz fajerwerków) 100 : 0
|
|
mąż nie musi wiedzić,
|
|
jesli czynsz wynosi 2500 zł to już to przesądza o niepowodzeniu tego interesu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |