piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zemsta - zagrywka polityczna PO i Lecha Wałęsy, aby ośmieszyć Kaczyńskieg???

Tak, moje tez sie nie ukazują. A propos: poszukuję opiekunki do 1,5 rocznej dziewczynki w Łomży na ul. Reymonta. Dziecko jest naprawde karne (nie moje zreszta, nie mam w tym wiec zadnego interesu). Jesli znacie kogoś takiego - prosze o kontakt: 880 342 144.

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zemsta - zagrywka polityczna PO i Lecha Wałęsy, aby ośmieszyć Kaczyńskieg???

@Dystroier: dopóki nie wieŻysz, roboty nie znajdziesz.

życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz jaka sie trafi

hmmm jeden mały błąd ortograficzny i co i przez to nie znajdę pracy ?
ale dzięki za poprawkę.P.S na odwrocie pudełek każdych czekoladek
jest napisane co z czym.pozdro

Riposta

Re: Zemsta - zagrywka polityczna PO i Lecha Wałęsy, aby ośmieszyć Kaczyńskieg???

Factory Outlet - nie ma co się spodziewać cudów. Szanse są duże, jeśli masz niestandardowe wymiary, ale ceny nie są znów aż tak niskie. I daleko jest bardzo.

czy czesto wam ten pan podpada? mi dosc czesto zostawia awizo w skrzynce i nie sprawdza czy ktos jest w domu. w tym tyg jestem na zwolnieniu i nigdzie nie wychodze, a dzis niespodzianka- awizo. to nie pierwsza taka sytuacja. ostatnio go za to ochrzanilam. do tego zawsze komentuje zakupy w necie. bezczelny typ. wiem, ze dyrektor poczty jest na niego ciety. jesli i wam odstawia takie numery, piszcie skargi

Mój listonosz (z Księcia Janusza) też jest niezły, ale zgodnie z regulaminem. List polecony wniesie co prawda na trzecie piętro, ale jeśli równocześnie jest do mnie list zwykły, to już zostawia go w skrzynce. Na moje pytanie dlaczego nie przyniesie tego zwykłego wraz z poleconym, odpowiedział, że za to mi nie płacą.

Łomża to Łomża, tu jest ŁOMŻYŃSKIE!!!! MAZOWSZE!!!! a nie zadne podlasieeeee, czy białostocikeeeee!!!!

Każdego szkoda.........

to przy 2 czy 3 kebabach ta cola gratis będzie?

M@ster popieram u kolesia montowalem swoje radio w osobowce i w 15 ciężarówkach w mojej firmie i jakos nikt nie przylecial z reklamacjo na poznańskiej też jest człowiek który zna się na radyjkach

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org