poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kibole do pierdla a nie na stadiony!

automar7575 ! z jakiej konkurencji jestes ?boisz sie ze ci sprzedasz spadnie ze domel cie wygryzie.Z domela okna sa dobrej jakosci .Konkurencja niech sobie poszuka innych sposob sprzedazy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kibole do pierdla a nie na stadiony!

monika 983 powiedz mi jak te testy w gdansku czy cos sie zmienia tez bede skladal do gdanska takze kazde info mi sie przyda pozdro i powodzenia

Oj chyba się nabroiło. Oni za coś kasę biorą. Nie miałem złych doświadczeń.

Każdy warsztat wymiany opon (a przynajmniej większość) handluje akumulatorami więc przejedź , popytaj i kup tam gdzie taniej.

skarbulenka, woj. łódzkie...

Ja w swoich mercedesach wymieniałem świece w firmie lasvegas na wzgesach i nikt nigdy nie powiedział mi że na moje ryzyko, zmień mechaników bo to partacze.

hejka ja np dodawalem ogloszenie o prace ale tez sie nie ukazalo i to juz ktorys dzien z kolei pewbnie wolne sobie administrator zrobil

Proszę coś się ruszyło ale jakaś dziwna kolejność (muszę uważać na błędy bo co niektórzy są wrażliwi na to:)mam nadzieje że to się szybko naprawi i urlopy się skończą.

Riposta

Jesli ktos chodzi chodzi w soczewkach to niema szans na prace w policji??

ktoś prosi o pomoc, oferuje wam nagrodę a wy idioci robicie sobie z tego zarty

m-a-r-t-a-g88@wp.pl, jak cos to pisz wysle Ci pare gotowych biznes planow

Dobryczlowiek wiem ze jegnego kandydata oblali w Bialym na badaniach z powodu okularow ale ludzie do spraw doboru pokierowali go do wawy na odwolanie sie od decyzji lekarzy z Bilegostoku a czy tam dostal pozytywne rozpatrzenie wniosku to juz niewiem ale mysle ze soczweki nie powinny byc przeszkoda.. Dziekuje za info o plywaniu:)

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Iiiiiiiiihihihihihihihihihihihihihihi, aaaaachachachachachachaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuu oi loj loj chiba popuscilem hihihihihiihihihihihihihihihiihihihihih

po pierwsze place ciezkie pieniadze za przesylki pobraniowe, po drugie z wyksztalceniem wyzszym zarabiam mniej niz on, po trzecie kultura osobista obowiazuje- a ten pan jest az za bardzo chamski, po piate skoro pracuje w tym zawodzie to znaczy ze sie na wszystko zgadza a w tyn wypadku niech wykonuje swoje obowiazki nalezycie. nie wymagam od niego by mi przynosil cala korespondencje do domu, a tylko to co powinien.

Robię tak jak radzisz. Czyli czytam Twoją wypowiedź na necie. Skierowałem te pytanie na to forum a nie inne bo pytam w nim o zwyczajach lokalnych. Różnie to jest (np. temat kasy w kopercie) w różnych srodowiskach i róznych częściach naszego kochanego kraju.

A więc strój, pamiątka chrztu, krzyżyk, świeca ----->>> już wiem. Czy dajemy coś na dobry początek drogi małego człowieka (wiem, że kupuje się jakieś ciuszki, albo daje kopertę). Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?

Riposta

sprostowanie: mialam na mysli przesylke polecona, a nie pobraniowa. wiec moze poczta niech zrezygnuje z przesylek poleconych i dodatkowych oplat za nie skoro jej pracownicy nie moga sie z tego wywiazac.

tyku: program nazywał się "Brainiac".

Hammond żyje, ma się dobrze.

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

Tak jak codzień wyruszyłam dziś na miasto swą puszeczką. Jak zwykle dużo "elek"... Stojąc 5 minutek na krzyżówkach koło dworca naliczyłam 9 autek nauki jazdy...z czego-o zgrozo- tylko dwie z Łomży, a reszta przyjezdne. No 3 egzaminków nie liczę.
No ale to nie tak, żebym była na NIE uczącym się, bo sama robiłam prawko 15m-cy temu. Ale to chyba wielka przesada,żeby np.warszawiak uczył się w naszym mieście i zdawał w naszym mieście, a u siebie na krzyżówkach poruszać się nie umiał.A pózniej wsiądzie taki jeden z drugim w samochód tatusia i jak zobaczy w swoim mieście rejestracje z Łomży to myśli, że mu wolno wymuszać, zajeżdżac drogę itp.
Za takie kursy w innym, zwłaszcza mniejszym mieście powinni płacić dwa razy tyle. A na egzaminie też by się należało ich bardziej przycisnąć.

Sram na ratusz tak samo jak sram na ciebie. Za 2 złote wchodzicie na stadion a potem płacz ze ŁKS kasy niema

zgadzam sie z rybka22:) rowniez polecam SUDAN SUN ze wzgledu na czystosc i obsluge. No i maja regularnie wymieniane lampy a to tez sie liczy.
pozdrawiam

Jarek

ja bym zacząl od zmiany glośników.. blaupunkt jest kiepski... te 230 i 110 to są moce ? trochę za dużo.. samo radio tego nie pociągnie.

Zmień np na hertz`a, helixa, dls`a. Na przód zestaw na zwrotnicach z twiterkami (jakieś max 100wat rms) na tyl same glośniki(60wat rms spokojnie da radę). Kup wzmacniacz 4 kanalowy mostkowalny, zrób 2+1, podlącz glosniki przednie do wzmaka, tylne slabsze pod radio, na 3 zmostkowany kanal podlacz subwoofer i jest ok. Auto koniecznie trzeba wygluszczyć i efekt powinień być bardzo zadowalający. Jeszcze zależy jakie to auto.. sedana mozna tak zrobić, ale np jeżeli jest to mniejsze auto to ja bym zrezygnowal z glośnikow do tylu.. zostawilbym sam przód i subwoofer.

łks upadl ??

Na pl Niepodleglosci jest swietny listonosz. Bardzo mily, sympatyczny. Pogada, pozartuje a i z przesylkami nigdy zadnych problemow nie bylo.

Przede wszystkim brak hipermarketu (wbrew pozorom jednak są to miejsca pracy,pracowałoby tam ok.300 jeśli nie więcej osób) szkoły wyższe w naszym mieście stoją na hhmmmm........niskim poziomie,brak brak kolei i jakichś fabryk itp. Najważniejsze jest szkolnictwo i miejsca pracy tak na prawdę to właśnie to przyciąga ludzi. Po za tym osoby na niektórych stanowiskach w ogóle nie powinny na nich byc np. prezydent ,który cały czas mówi "proszę państwa....proszę państwa" ,nie wiem kto wybrał tego człowieka na prezydenta (ja jeszcze nie mogę głosowac ;P). Jeśli dalej tak będzie się kształtowac przyszłośc mojej Łomży...to te miasto nie ma przyszłości ;(

dokladnie. mam w pracy osoby kture so z bialego, i wcale sie nie dziwiorze reszta wojewudztwa ih nie lubi. a mi fakt rze so z tamtond nie pszeszkadza.

Ktos pisał o tym że mało kibiców głosuje ze tylko to dla nich sie liczy
a pamiętam że przed tymi wyborami samorządowymi mielismy mnóstwo propozycji żeby reklamowac na stadionie polityków :)

Riposta

Fazin, sprawdzałeś? Bo ja tak. Chyba stosują dla mnie inną strefę czasową...

Pamiętajmy, że bez tych przyjezdnych elek WORD by się nie utrzymał a tak to się rozbudowuje, powstaną nowe miejsca pracy itp. Druga kwestia - pojazdów na drodze lawinowo przybywa a wraz z nimi elek.To naturalna kolej rzeczy. Problem w tym, że zmiany w infrastrukturze drogowej nie nadążają za tym wzrostem. Mam wrażenie, że w tym temacie nic się nie dzieje a tworzy się fałszywe przekonanie że korkom są winne tylko pojazdy nauki jazdy. Budowa obwodnicy Łomży jest w lesie a ta inwestycja bardzo by odciążyła miasto.

Boshe... Co za ludzie. Wybudować markety hiper mega giga... Ale macie rozwiązanie. Normalnie młody człowiek po studiach o niczym innym nie marzy, żeby usiąść za kasą... Szczególnie po informatyce. Mi tez się chce śmiać, jakie to pomysły macie na ratowanie miasta... Tylko kolo mojego bloku jest Biedronka, Stokrotka i Carrefour. Do tego 2 Kościoły i trzeci nieopodal. Na ch* kolejny market? Ręce opadają...

Riposta

magdusia!

testy na prawdomownosc? jak to wygladalo? pozdrawiam!

na poznańskiej to ten sam kolo co na legionów tam ma drugi sklep

jak w temacie

Na wiejskiej jest jakaś firma doradcza

w jakim temacie, czego dotyczy

Heh... Jasiu.... czy ja wierzę.... ja mam nadzieję, że chociaż w tym roku będzie :-)

jestem ciekawa co powiedzial oddając towar?

a/ przepraszam czy moglibyście przyjąc odemnie ten towar bo okazal sie nie taki jaki miał być
b/ przepraszam czy mógłbym zwrócić towar bo mama-tata-brat-teściowa-żona nie poinformowali mnie że wlaśnie kupili identyczny i ten jest mi nie potrzebny. bardzo proszę
c/ wy złodzieje i ździercy w dupie mam wasz towar, znalazłem inny tanszy i wasz mam w d... oddawac kasę bo jak nie to....
??????
pytam z czystej ciekawości

Robert, jaką masz wadę wzroku??

jak tanio to mozesz kupic w komaxie na spokojnej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org