Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
9 pażdzirnika wyrzuć Jarka i innych do śmietnika. |
do A.D a skąd wiesz, że nic nie wiem w tej sprawie? do madziusmadzius tak rodzina:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 9 pażdzirnika wyrzuć Jarka i innych do śmietnika. |
:)
|
|
sudan sun- bema
|
|
Podstawa to wyciszenie samochodu, matami bitumicznymi, albo taśmą dekarską. Potem dopiero można brać się za sprzęt i montaż, nie muszę wspominać że dobre okablowanie też jest ważne, a potem dobierasz sprzęt. Czysty i dobry dźwięk to przede wszystkim dobry zestaw przedni, radyjko oraz wzmacniacz który by to napędzał, bo nie oszukujmy się, bez wzmaka nigdy to nie zagra głośno i czysto. Potem można myśleć o czymś do bagażnika, chyba że nie lubisz basu ... Ale no bas, no fun :)
|
|
Co do listonosza z malachowskiego to tez tak czasem miałem. Co miesiac poczta wysylane sa mi pieniadze i raze siedzialem od rana, czekam czekam i czekam az wieczorkiem przychodzi do mnie dziewczyna i mi oznajmia ze mam awizo w skrzynce hehehe. No cóż czasem nie wiem o co temu listonoszowi chodzi ze najpierw na domofon nie zadzwoni
|
|
na ksiecia tez tak mialem że listy zostawiał w skrzynce a polecony przynosil ale ostatnio zdarzylo mu sie przyniesc wszystkie.
|
|
Ale o co chodzi??????? VERGISS MICH
|
|
Ale czy do cholery nie ma uczciwych ludzi. Telefon jak telefon, bardziej cenne są zgubione kontakty. Już nie wspomnę o różnych komisach, które powinny wymagać dowodu zakupu przy przyjmowaniu przedmiotów. Pzdr i mimo wszystko życzę znalezienia, choćby nawet z pomocą Świętego Antoniego.
|
|
I co wy na to wyzyskiwacze z Łomży!
|
|
Moglibyście podać kontakt z lasvegas lub też jeśli wiecie kto robi dobrze automaty - skrzynia mi wysiada. Dzwoniłem do mechaników ale nikt sie nie chce podjąć takiej roboty
|
|
mi listonosz z ksiecia janusza awizo na list polecony zostawia w skrzynce a jak renta to zapiernicza na góre bo wie ze pare groszy dostanie
|
|
Ja kupowałem już kilka radyjek na Al. Legionów i na żadne z nich nie narzekam.Mówicie coś o sklepie z radyjkami tam gdzie robią resory, jak ktoś kto montuje resory w samochodach może się znać na CB radiu, to tak jakby kupować proszki do prania w sklepie mięsnym. Sklep na Al. Legionów specjalizuje się w CB i myślę, że koleś, który to robi wie o co kaman w eterze i wie co zrobić jak radyjko źle odbiera. Gadanie, że ma ceny wywalone w kosmos?? Jedna wielka bujda. Jak jesteś taki chytry na pieniądze to jedź do jakiegoś sklepu w Warszawie, albo nawet w Białymstoku to zobaczysz ile z Ciebie zedrą. Jesteś jeszcze cwańszy to kup sobie radio na allegro. Radio i antenę może kupisz taniej, ale jeśli masz trochę pojęcia o CB to musisz wiedzieć, że antenę nie stroi się raz na byle jakiej podstawie, tylko jeśli kupujesz CB do kilku samochodów to musisz się liczyć z tym, że na różnych samochodach może inaczej odbierać. Ja osobiście wolę kupić w sklepie niż kupić o kilka złotych taniej na allegro, bo wiem, że jak mi się coś popsuje to mogę jechać do tego sklepu i mi je tam naprawią, a nie bawić się w wysyłanie paczek do serwisu. Wybór zostawiam dla was.
|
|
jedz na kraske jest tam sklep i lebszy specjalista mi na al. legionów chciał stroić antene której nie trzeba było stroić a po za tym kupiłem u niego zestaw i chciał kasy za dostrojenie anteny
|
|
to widze ze ten pan sobie grabi. zrozumialabym gdyby to bylo cos ciezkiego albo malo porecznego...a tu tyle sie placi w ciagu roku za przesylki, ze jego psim obowiazkiem jest jej dostarczenie
|
|
Czy ten z małachowskiego to wysoki z wąsikiem?
|
|
factory i for wola, jest kilka outletów. spodziany levisa tansze nirz dresy w lomrzynskim C.H. manhatan. w arkadii jakos nic nie moglem znalesc, a w tarasach udalo sie co nieco wybrac. ale to fszystko zalezy od dnia. dostawy co tydzien i jak ludzie to rozbioro po 2 dniach to puzniej cienzko cos znalesc
|
|
Potwierdzam FOX jest najlepszy robiłem u nich swoje auto i jestem zadowolony. Kwesta finansów :)
|
|
Z awizo to normalna sprawa. Kiedyś dostałam powtorne z kilkudniową datą wstecz mimo, iż nie dostałam tego pierwszego. Na poczcie wysłuchali, no ale z tym to kierowali do listonosza, a listonosz jak tak cichaczem przeleci przez osiedle to weź i go dorwij;-)
|
|
Tez to przerabiałam z listonoszem z Małachowskiego. Zostawił mi awizo mimo ze byłam w domu, mało tego - czekałam na te przesyłke. Kiedy przy kolejnej wizycie zapytałam dlaczego tak robi to powiedział, ze to nie on:). A do tego robi głupie komentarze typu: ostatnio czesto jest pani w domu... Inym razem ze mnie rzadko mozna spotkac, to mu powiedzialam ze niektorzy tez pracuja w tym samym czasie co on.
|
|
lowca17 napisał(a): "jeśli cie znieważają nadstaw 2 policzek"??(czy jakoś tak zanim zaczniesz szukać drzazgi w czyimś oku wyjmij belkę ze swojej nie no ludzie jesteście żałośni jeden człowieczek przechytrzył wszystkie biedne istotki :o ojej tak strasznie was boli że ten człowiek jest anty religijny mi to zwisa i powiewa kto kim jest warunek "Polska wolny kraj" proste i logiczne chcesz przyjmujesz duchownego nie chcesz to nie. Jesteś wierny bądź prawdziwie a jak nie jesteś to się nie wstydź tego :) Pozdro... Riposta
|
|
a ja myslalem ze to green way tam jest he
|
|
Basket23 a może chcesz wskoczyć na jego miejsce jak już go zwolnią ????
|
|
to podrzócilibyscie mniej wiecej jakąś cene plis minus i za co dzięki
|
|
"Po godzinie 1:00 w nocy jest dopałka, bodajże x2"- 00.00-8.00 predkosc x 2
|
|
wszystko zalezy od stanu twojego portfela, mysle ze jakies 250zł na pewno starczy
|
|
Jestem tego samego zdania. Orkiestra zagra i jest lux. Łomżyński szpital dostał sprzętu od WOŚP za ponad 800tyś zł. To bardzo wiele pieniędzy. Zapraszam na kocerty, tam kazdy bedzie mógł dołożyć swój grosik, tym razem na wczesną diagnostykę wykrywania nowotworów u dzieciaczków. Wielkie dzięki Łomża ! ! !
|
|
czajnik, nie ośmieszajmy się, jakim województwem, całkowicie wystarczyło by, gdyby Łomża była w woj.mazowieckim
|
|
Faktycznie w Łomży nie powstaną takie uczelnie jak na Harwardzie. Z tego co wiem to mamy ludzi pochodzeniem z Łomży znanych i lubianych nie tylko w Europie i oni się tego nie wstydzą, że pochodzą z Łomży i nie powiedzą żadnego słowa złego o tym mieście. Niestety ale da się tu żyć i nawet na dość dobrym poziomie, tylko trzeba chcieć, a nie patrzeć że coś spadnie z nieba. Wykształcenie to jedno, a teoria i praktyka to drugie. Wychodzi na to, że jeśli ktoś ma magistra to by musiał wzywać elektryka do wymiany żarówki, wielki bezsens, ale pomijając wszystko jeśli ktoś się wychował w tym mieście bądź dłuższy czas nawet przejezdnie w nim przebywał, więc jeśli się nie podoba to wynocha i bez komentarzy i głupich postów, bo bynajmniej ja mam takie zdanie że gdzie stołówka, to nie WC. Jak widać założycielowi postu było dobrze jak było blisko spódnicy przy mamie, a teraz cóż czy mama nie finansuje? Trudno to zrozumieć. A a propo analfabetyzmu o czym było wspomniane to szkoda że założyciel postu nie wspomniał kogo za to wini, bo może ma dzieci i w większym mieście by się uczyły lepiej, tylko czego i jak? Może nas oświeci w kolejnym poście. Pozdro wszystkim łomżyniakom.
|
|
"Podsumowując, można jechać lewym i środkowym" - miało być prawym i środkowym... Zresztą, znalazłem coś takiego: "pierwsze slysze ze lewy pas w miescie sluzy do ... (2007-08-09 22:58) ~Tom wyprzedzania. na expresowkach, poza miastem i autostradach jak najbardziej, ale w miescie lewy sluzy do jazdy jak kazdy inny. dlatego mozna w miescie wyprzedzac po prawej stronie. o ile mnie pamiec nie myli to w przepisach jest napisane nawet ze kierowca ma zajac taki pas ruchu w miescie, dzieki ktoremu najlatwiej wykona nastepny manewr. jesli wiem ze bede skrecal w lewo to jade po lewym pasie i juz. jezeli jakis frustrat w "sportowym" autku musi koniecznie lamac ograniczenie predkosci w miescie to moze mnie spokojnie wyprzedzic po prawym i zaden kraweznik mu glowy za to nie urwie."
|
|
Myślę o miejscach gdzie pracuje po kilkadziesiąt-kilkaset osób jak np.browar Łomża, no i te nieszczęsne markety ;P Wiadomo,że w różnych firmach w naszym mieście są informatycy, księgowe itp. czyli osoby z wykształceniem ale w miejscach nazwę to "zbiorowej pracy" jest więcej takich osób fabryki itd. potrzebują więcej księgowych, informatyków,osób które kontrolują jakośc, itd.itp :D niż mały sklepik prawda?? Po za tym mniej jest osób na kierowniczych stanowiskach niż tzw.klasy robotniczej. Takie jest prawo rynku. Bardzo bym chciał aby stworzyli coś w stylu dawnej bawełny, jakąś fabrykę ciekawszą no ale niestety na razie się na to nie zapowiada... P.S. Markac co do twojego podpisu "Człowiek rodzi się ateistą."-człowiek rodzi się bez świadomości religijnej jest pustą kartką ,która dopiero po paru latach zdecyduje czy akurat chce byc ateistą czy np.muzułmaninem ,pozdrawiam ;) Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
zaraz kila dodam
|
|
?
|
|
Co do ON... nie trzeba lać przy dobrej jakości jakiś pseudo odmrażaczy ponieważ już w rafinerii takowe w okresie zimowym są dodawane.(zapraszam na google, czym rożni się np diesel "ziomwy" od "letniego", verva od zwykłej itp itd... ) Co się dalej dzieje to tylko kwestia stacji benzynowej. CO śmieszne... w wakacje odwoziłem znajomych na lotnisko do wawy. zatankowałem 55 Litrów ON( było ok 10 więc wskaźnik poziomu benzynki wychylony na max) i na ostatnich 15 litrach po przestaniu 24 h ... samochód padł. Do wymiany filtra paliwa. W białym w serwisie diesla dostałem inf,że to był chrzczony ON. ON z tytułowej stacji POZDRAWIAM......
|
|
bo na forum jaja odwalasz
|
|
http://lomzalzs.blog.pl/ zapraszamy na naszego bloga drużyny!!!!!!Pozdrawiam!!I jescze raz zachecam!!!!
|
|
a cholera go wie sama juz niewiem w poniedzialek laweta i do mechanika jaka kicha co? abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
powazna sprawa? duzo to moze koszt?
|
|
jezeli zepsuło się sprzęgło to bieg nie wejdzie gdy silnik pracuje. Jeżeli natomiast silnik nie pracuje, to przynajmiej wrzucisz jeden z 5-ciu biegów.
|
|
E=100% racji
|
|
9 października wyrzuć Donalda do śmietnika |
Byłem tam 3 razy jest ogulnie spoko,sa czynne wszystkie trasy.Tylo szkoda ze nie ma "chopek" do skakania jak ktoś sam zrobił to odbsługa mu je rowaliła.Pozdrawiam!
|
|
Bezsensowne było otwieranie tam kebabu, bo jakiś czas temu pare domków obok tyle samo czasu podziałał podobny interes. A o haraczach to między bajki włóżcie...
|
|
Tak czy inaczej, uśmiałem się po pachy. Riposta
|
|
taki same ma srebrna honda prelude ktora stoi w poblizu zlotej rybki jak napisal Ja jak Ja system taki nazywa sie lambodoors
|
|
witka mozecie /jesli znacie oczywiscie/ podac ilosc pkt jakie uzyskaliscie po zakonczeniu wszystkich konkurencji ??? :D
|
|
do: PRAWDA 123 Qrde, powiedz coś więcej. Co z tymi oknami z DOMELA jest nie tak? Piszesz, że musi przyjeżdżać serwis. Cholerka, czy często oni przyjeżdżają? Co jest tego powodem i czy drogo za to liczą ?? Człowiek uczy się na błędach a już chciałem zakupy nieopatrznie poczynic :(( Dzieki za info - PRAWDA 123 ! Riposta
|
|
czy iplus będzie szybciej chodził bo to co mam z orange to masakra...
|
|
dzięki ,pora na zmianę
|
|
zaszło nieporozumienie ;-) bo ten link jest dla studentki20 powyżej, która pytała o huskiego; a ja szukam chow chow
|
|
Empik - pozytywne zaskoczenie, myślałem że będzie mniejszy niż w innych miastach, ale okazuje się że jest podobnych rozmiarów, chociaż trochę mało na półkach. Prawdopodobnie z czasem się zapełnią. Ogólnie dzisiaj ludzie raczej przyszli/przyjechali zobaczyć jak to wygląda, co jest ciekawego oraz na promocje. Riposta
|
|
TomekTomek Jestem dziewczyną chciałam zapisać sie na jakiś kick boxing ale w lomzy niestety tego nie ma...Myślisz ze krav maga nadaje sie dla mnie?
|
|
jedziesz do castoramy i oszczedzasz jakies 2000zl od najtanszej oferty w lomzy ehhh taka rzeczywistosc
|
|
Na Aleji Legionów jest nowy sklep z drzwiami ADOM na przeciwko jednostki. Niedawno otwarty może jakieś promocje mają. Możesz zajść się zapytać.
|
|
"Po za tym, że kawiarenka w starej częsci galerii stoi pusta, więc po co kawiarenek na gromade otwierać . ." No jak to po co? Zeby byly... i zebysmy nie musieli sie ponizac ;) Nasza bis, tak powaznie, jesli fakt, ze w galerii nie ma laweczek powoduje, ze czujesz sie ponizona i obniza Ci poczucie wartosci, to moze faktycznie masz jakies problemy... ale moze sprobuj do psychologa, po co od razu most? ;) Zrozum, ja np. ide w takie miejsce zrobic zakupy i nie zamierzam tam siedziec ani minuty dluzej... Naprawde znam sympatyczniejsze miejsca na wypicie kawy chocby, czy odpoczynek. Poza tym, kto Ci powiedzial, ze galeria MUSI miec takie miejsca? Jak ktos tak bardzo lubi pic kawe, w zgielku i z tlumem ludzi przewalajacym mu sie bezustannie za plecami, to faktycznie moze sie czuc zdolowany brakiem tej mozliwosci... Spojrz na to z innej strony... Zabraklo miejsca dla malolat lansujacych sie i szukajacych sponsorow, jak w warszawskich centrach... ;) Lomzynska Stokrotka zwalcza problem prostytucji wsrod nieletnich... Nie czujesz sie dumna? ;) Riposta
|
|
rolniczo gielde, co by sie z prawdo nie minac Riposta
|
|
zapisz się na siłownie ;)
|