Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Sikorski jesteś katastrofą narodowową" |
mam pytanie czy pan Jarecki przypadkiem nei pracuje na poznanskiej?? w !# ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Sikorski jesteś katastrofą narodowową" |
z tego co slyszalam to w gielczynie
|
|
regionalne biuro turystyki ,,Robin,,
|
|
Witam wszystkich.. ludzie nie stresujcie sie tak psychologiem, to nic strasznego..nie dajcei sie zjesc stresowi bo was zgubi,postarajcie sie zrelaksowac i przede wszystkim byc soba to najwazniejsze..oczywiscie psycholog bedzie celowo doprowadzal do sytuacji stesowych i sprawdzal wasza granice prywatnosci itp.. Moze ktos wie czy od kandydatow wymagana jest umiejetnosc plywania?
|
|
Zapraszam do forum. Napiszcie co sądzicie o tej dyskotece.
|
|
Przedszkole Publiczne Nr 1 + żłobek Mój mały tam chodził do żłobka teraz do przedszkola. ul. Wyzwolenia 1 18 – 400 Łomża tel. 086 2162250 Przedszkole Publiczne Nr 2 ul. Polowa 57b 18 – 400 Łomża tel. 086 2162925 Przedszkole Publiczne Nr 4 (z oddziałami integracyjnymi) ul. Spółdzielcza 8 18 – 400 Łomża tel. 086 2183977 Przedszkole Publiczne Nr 5 ul. Sikorskiego 216 18 – 400 Łomża tel. 086 2182236 Przedszkole Publiczne Nr 8 ul. Wojska Polskiego 161 18 – 400 Łomża tel. 086 2169541 Przedszkole Publiczne Nr 9 ul. Prusa 11a 18 – 400 Łomża tel. 086 2188293 Przedszkole Publiczne Nr 10 ul. Ks. Anny 12 18 – 400 Łomża tel. 086 2188484 Przedszkole Publiczne Nr 14 ul. Kołłątaja 8 18 – 400 Łomża tel. 086 2188552 Przedszkole Publiczne Nr 15 ul. Kołłątaja 10 18 – 400 Łomża tel. 086 2189119
|
|
heheh tez mi tuning :) mógl ci podkrecic troche mocy (tylko po co), tak jak pisze @Tommek będą cie słyszec dalej, ale ty ich nie bedziesz słyszał, bo oni nadają przy 4 watach, dołozył ci pewnie też wzmocnienie do mikrofonu , to akurat moze i dobre bo nie trzeba sie drzeć do gruchy :) bawiłem się kiedys w takie "tiningi" kiedy cb radio było na topie jakieś 16 lat temu ... ups, pisze z konta zony mam nadzieje ze sie nie obrazi :) Riposta
|
|
spółdzielnia mieszkaniowa Perspektywa 50 lat? "W dniu 23 marca 1981 roku na Walnym Zebraniu Założycielskim powstała druga w Łomży spółdzielnia mieszkaniowa o nazwie SM "Perspektywa". "
|
|
|
Psr05780292 macie wolne miejsca na ok 5 osob? w jakich dniach chcesz zorganizowac wyprawę saniami z pochodniami i ogniskiem?
|
|
Poluje na dobrze utrzymany egzemplarz tego samochodu,można powiedzieć,że to moja druga miłość;) Jest tu posiadacz tego modelu?
|
|
Szanowny Panie redaktorze otóż pokolenie lat 80 (późniejszych pewnie też) pamięta zimę stulecia, albowiem była ona 3 lata temu. Zastanawiam się skąd w Panu tyle uszczypliwości i złośliwości...chociaż...to typowe dla tej części Polski... Takos
|
|
A mi się ŁKS kojarzy z Łodzią - ŁKS Łódź ;D
|
|
Górskie Kolarstwo Szosowe. Riposta
|
|
a czym kolego to wygluszyc, jak to zrobic?? lubie sluchac glosno muzyki, ale chcialbym by brzmialo to naprawde czysto i by brzmialo to dla mnie a nie dla ludzi na chodnikach ktorzy ogldaja sie za łupotaniem jak za jakims chamem VERGISS MICH
|
|
Bueheehe co za imbecylizm pytasz o takie rzeczy poczytaj sobie na necie jeżeli jesteś chrzestnym kup świece i pamiątkę chrztu świętego jeżeli chodzi o chrzestną kupujesz strój do chrztu i to na tyle a pamiątka według uznania Pozdrawia...
|
|
no wuasnie...:]
|
|
Widzisz kolego, bo Łomża to chamstwo i drobne mieszczaństwo. Nic nie otworzysz czego by ci klika urzędników i "biznesmenów" nie ułatwiła życia. Lomża jest specyficznym miasteczkiem gdzie jest grupa ludzi i trzyma wszystko w swoich rękach , jeden ma taki biznes i uzależnia się od drugiego, a co za tym idzie sami sobioe regulują ile co ma kosztować, nie ma obcego inwestora , który może pogonił by trochę ten stan rzeczy na lepsze
|
|
NESTE w Malborku PB95 3.15 ;]. Cena sprzed nowego roku.
|
|
Widzisz a mi z GKSem Katowice, komuś innemu z GKS jastrzębie a jeszcze komuś innemu GKS Forty Piątnica. Po co podjuszasz i piszesz o ŁKSie Łódź? Po to żeby kibicom dosrać? Chyba nie na miejsu takie zachowanie. Tym bardziej że po wpisach mam Cię za inteligentnego człowieka:) Nie obchodzi Cię ŁKS ok nie musi:) Załóż sobie odzdzielny temat i tam gadaj o Nim co chcesz. Pozdrawiam. Jarek
|
|
ptysiu ty psi synu !!!!
|
|
A najlepsze jest to, że ten artykuł napisał... białostoczanin!!! I do tego socjolog Uniwersytetu w Białymstoku! Jarek
|
|
skąd wiesz, że pół kieliszka? byłeś tam?
|
|
nie upadł jeszcze.został złożony wniosek o ustanowienie kuratora.
|
|
W naszym sklepie zawsze jest świeża wędlina, dzisiaj przywieziona. A że w lodówce szybko zaczyna Ci się lepić, Twoja wina, trzeba było umyć. Zmywak, płyn do mycia naczyń, a potem olejem i znowu świeżutka. http://pl.youtube.com/watch?v=V9X_eEpwAUk http://pl.youtube.com/watch?v=SEFGrMYNf4o http://pl.youtube.com/watch?v=QVFtaGbAhB4 http://pl.youtube.com/watch?v=rxQysRboaSA Smacznego :) Dann
|
|
Nokiantires, to co piszesz to prawda, ale poza obszarem zabudowanym. W mieście można zając każdy pas, obojętnie czy to 3-pasmowa, czy 4-pasmowa. Po to są te pasy, żeby nimi jeździć. Nie jestem tylko pewien, co do dwóch pasów... Riposta
|
|
Witam zgubiłęm dziś odtwarzacz do filmów archos 604 uczciwego znalazce prosze o kontakt : 698824084
|
|
Wiejska potupaja i nic więcej. Jeśli komuś odpowiada ten poziom rozrywki to proszę bardzo. Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |