Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto za kim idzie w wyborach... ? |
ludzie nie przesadzajcie on z PSL? przecierz on ich nie nawidzi ostatnio jak u niego byłem (bo tylko u niego można wszystko załatwic, on jeden nie zważa na durne przepisy) to tak sadził na PSL ze głowa mała więc nie gadajcie głópot ze on z PSL a że wypić lubi to nic złego jak my wszyscy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto za kim idzie w wyborach... ? |
11 II, pewnie w "Retro". warto się wybrać, bo rzadko przyjeżdżają do Łomży wykonawcy ze ścisłej czołówki.
|
|
encepence - o ile nie byleś, to przejdź się do "EFES'a", tylko tego po prawej stronie Wisły - na saskiej kępie - róg Francuskiej i Zwycięzców. miód w gębie. z resztą wszystkim chcącym spróbować dobrego tureckiego żarcia polecam tę knajpę. VERGISS MICH
|
|
buła oczywiście będzie z opiekacza :) mięso też z grilla ps. zainwestowałem w lepszy grill 8 palnikowy (podobno nowość), jeśli chodzi o sosy to będę zakupywał gotowe "salsa" to miód w gębie ;), ps. zakupiłem też opiekacz do zapiekanek dla smakoszy zapiekankowych :) tak wogóle to wszelkie uwagi odnośnie kebaba będą mile widziane nawet jeśli będzie za mało mięsa (lecz nie będę żałował) to ta uwaga też będzie rozpatrywana jak narazie jest jeszcze dużo do roboty ale myśle iż na środe za tydzień ruszymy :) nazwa firmy "3 wymiar"
|
|
a jak z PB 95 na prymie?? Mial ktos jakies problemy?? miałam problem mi też zamarzło paliwo w tamtym roku. I tak jak napisał sroczak w tamtym roku nie było takich przymrozków.
|
|
Pryma PB95-bez problemów.
|
|
grzes27 masz racje 20 km to dla zdrowia piechotą co innego 40, 50 to jakis młody łepek niezna życia trzeba mu wybaczyć nietakt ale jeśli zaszedł tylko zapytć .... to miał prawo
|
|
"ciekawa" ja jak zatankowalem lipny ON to musialem natychmiast zmienic filtr paliwa. Koszt zaden (jedyne 15 PLN) ale nauczka dla mnie taka NIE TANKOWAC BYLE CZEGO. Pomyslalem sobie ze autobusy PKS jezdza w te najwieksze mrozy. Pojechalem, zatankowalem. I nie mam problemow. Auto pali od "jednego kopa" dobrze ciagnie, niec nie przycina nie zacina A jak wyjelem stary filtr paliwa to polecial szlam i grudki skawalonego lodu.
|
|
ja tankowalem ON w PKS na zajezdni w Lomzy Wszystko jest OK! Auto pali od pierwszego kopa, dobrze ciagnie, nic nie przerywa, nie dusi sie Paliwo jest OK.
|
|
ło matko dla mnie nie smieszne
|
|
jest ktoś, kto jest już po szkółce i może napisać jak to wszystko wygląda? to znaczy czy weekendy są wolne, jak wyglądają dni na szkółce itp?
|
|
Potwierdzam, że Czesław wystąpi w Retro 11.02. Prawdopodobnie o godz.19.00
|
|
Pryma bez przypału, z reguły jeżdzę na gazie ale tankowałem właśnie gaz niedaleko łomży na "Bliskiej" nie powiem gdzie bo nie chce psuć renomy właścicielowi i niestety gasł mi cały czas silnik, więc zdecydowałem sie polatać na benzynce i wybrałem Prymę, rzadnych problemów... VERGISS MICH
|
|
Widzę że firma "Domel" pięknie się rozwija .Szkoda tylko że jakośc produkowanych okien spadła! Niedawno złożyłem reklamacje ponieważ okna nie chciały się zamykac .Ekipa reklamacyjna To "Śmiech na sali",staneli popatrzyli na okna i odjechali.Kompletny brak profesjonalizmu!Czyżby w firmie zabrakło fachowców? VERGISS MICH
|
|
Normalnie jestem w szoku .Sam nie wiedzialem ze z tego popularnego radyjka mozna tak duzo wycisnac.W nadawaniu dolatuje kilka normalnie kilometrow .Ten gosc w serwisie u 13tek na poznanskiej robi cuda,podniosl mi mocy i modulacji.Polecam taki tuning kazdemu kto ma takiego unidena .
|
|
Ja mam okna z domela i zgadnijcie co dziś z nimi robiłam? Uszczelniałam watą!!! Był 2 dni temu jakiś człowiek, który miał je wyrególować. 2 okna się udało a trzecie niestety nie. Lód na ramach!!! Dodam, że okna montowane 2 lata temu
|
|
juz taki temat był poszukaj w archiwum
|
|
a jak cenowo to bedzie wyglądalo? np taki kebab
|
|
cenowo myśle że tak samo jak na dworcu tyle że np. przy 2 ,3 kebabach cola gratis noi wiadomo mięso nie będzie żałowane
|
|
Ja nie jestem mechanikiem z zawodu ale czesto grzebie się w smarach, najlepiej w tych wypadkach to jest rozgrzać autko i psiknac wd40 na swiece i próbowac odkrecic.Jezeli wtedy nie pójdzie z znaczna siłą to szukaj dalej. DiDi
|
|
mi we wtorek przynieśli awizo z poniedziałku... :] a jeszcze kiedyś w ogóle nie przynieśli awizo tylko poszedłem po tygodniu na pocztę i odebrałem... jak wam na paczce zależy to zostaje tylko kurier a nie beznadziejna poczta...
|
|
Są jakieś standardy zachowań w naszym lokalnym środowisku? Czy matka chrzestna/ojciec chrzestny zobowiązany jest do zakupu np. świecy, krzyżyka, etc? Co z przysłowiową kopertą pod becik? Daje się pieniądze? Jeżeli tak, to jakie to obecnie kwoty? VERGISS MICH
|
|
fin osral sie i peiprzy glupoty, jest jak mowi urzad skarbowy Takos
|
|
Lukoil W-wa PB-98 3,32
|