Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sensacja - gaz łupkowy to dzieło PiS |
test łomżyńskich stacji benzynowych. Autor: stefanek1 (---.lom.vectranet.pl) Data: 07-01-09 18:48 Mamy szanse wykorzystać te mrozy i przetestować łomżynskie stacje benzynowe. Piszcie kto gdzie, co, tankował i czy były jakieś anomalia. Zakładając, że gdzieś robią przewałki, to aura w tym roku ich zaskoczyła i nikt nie spodziewał się takiego mrozu i pewnie było bez przygotowania. Zacznę od siebie. Verva w Piątnicy na stacji Orlen, bez zarzutu. (oczywiście dolewka 3l benzynki na kocioł) ..i król i pionek po skończonej parti wracają do tego samego pudełka Wiec nie tylko Łomżyńskich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sensacja - gaz łupkowy to dzieło PiS |
są wogole jakies inne żłobki w łomży?
|
|
To co piszecie jest krzywdzące dla osób które tam pracują, a przynajmniej dla większej części. Mam kilku znajomych w ARiMR i są to naprawdę ciężko pracujące osoby, na to żeby te dopłaty popłynęły jak najszybciej do rolników. Często pracują w soboty i do późnych godzin. A pieniądze jakie zarabia się w agencji to mit. Zdarzają się tak jak wszędzie czarne owce. Ten stary jest tego przykładem. Jeden kolega opowiadał mi, że lał nawet pracowników szmatą po głowach, albo darł się na kogoś aż ta osoba się oparła w szpitalu z jakimś wylewem czy coś takiego. Podobno zdarzało się, że krzyczał na interesantów. Chociaż ciężko to sobie wyobrazić, jak można kogoś traktować jak bydło tylko dlatego, że jest ze wsi. Ciekawe skąd on pochodzi?
|
|
zawsze kradli nieczciwych kasować
|
|
jaki ceny ma na firma
|
|
moje gg 566186
|
|
inni też już kiedyś wertowali ten temat He, he - kolejna ciekawa nazwa QUOTE(Czeczeniec @ 25-01-2006, 19:21 ) Kiedyś nosiłem w plecaku coś co zwie się Kalesony Boga Wojny;).
|
|
wlasnie, co z biletami??
|
|
ciekawa albo zostalo Ci paliwo z innej stacji i na prymie zalalas malo albo jestes od wlasciciela innej stacji. Ja ON tankuje tylko na prymie i nic mi nie zamarza.
|
|
Poniższy link czeka na punkty :D http://www.studenckihumor.pl/ranking.php?id=6122 Z góry dzięki :)
|
|
wyregulować miało być:*
|
|
SD ale ty prezentujesz poziom jak na takiego radykała katolickiego mało katolickie zachowanie te wyzwiska obelgi zniewagi a gdzie zasada twojego boga "jeśli cie znieważają nadstaw 2 policzek"??(czy jakoś tak zanim zaczniesz szukać drzazgi w czyimś oku wyjmij belkę ze swojej
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |