piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
68 PRZYPADKÓW SMOLEŃSKICH

Po co to piszesz?
Nic to nie zmieni, a komuś tylko narobisz problemów.
Teraz tam rządzi PSL i ten zastępca pewnie od nich, a swoich nie ruszą. Tym bardziej, że podobno pracuje tam jego połowa rodziny, a syn i synowa na pewno.
Oczywista oczywistość, że to zbieg okoliczności.
Także lepiej udawać że to normalne.

Zresztą w sylwestra to można wypić i to nawet w godzinach pracy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 68 PRZYPADKÓW SMOLEŃSKICH

Sprawa warta nagłośnienia.

ja zawsze się tam tankuje i paliwo mają ok nie miałem nigdy problemów

lunatyk a gdzie ten Kebab Sofra-Ten??

to pewnie parkujesz w ogrzewanym garazu ;P

No jasne pozgłaszało sie 20 tyś osób do WKU i jest Git :D Ciekawe ile wytrzyma tam ;) A pieniądze to nie aż takie koksy :D

Zachwycasz się czarnymi wymiocinami "kato-pojebów"? na zdrowie!

re: mistrzkacper

Właśnie "strach" przed odmową księdza udzielenia chrztu, pogrzebu..., naciskiem opinii rodziny, znajomych, sąsiadów, skłania wielu "wątpiących" do zachowania pozorów lojalności i udawania bycia katolikiem. Znaczna część ludzi przyjmuje księdza po kolędzie, wysyła dzieci na religię....., właśnie dla świętego spokoju, ze strachu przed kościelną zemstą.
Zupełnie niepotrzebnie ludzie żyją wbrew własnemu sumieniu. Dzieci niechrzczone niczym nie różnią się od ochrzczonych, a nawet mają lepszą możliwość wyboru po osiągnięciu dorosłości. Wolny rynek sprawił, że nawet pogrzeb bez księdza przebiega równie uroczyście.
Zapewniam, że niekatolik żyje dobrze, a nawet jeszcze lepiej od wielu religijnych. Dowodem na to jest życie ludzi na Zachodzie gdzie społeczeństwa oparte są na radości życia, a nie na religijnych nakazach i zakazach.

Nie dajcie się oszukiwać "duchowym nauczycielom".

"Kato-pojeby" do kruchty!

Ty tak pisz idioto, to te unijne dopłaty na końcu dostaniesz i wtedy będziesz zadowolony.
Zresztą rząd stawia na firmy rodzinne.

Chociaż w pewnym stopniu masz rację.
Kiedyś czekałem w kolejce i chciałem się o coś zapytać , takiego starszego, siwego gościa to krzyknął tylko do mnie żeby „mu dupy nie zawracać bo teraz ukz” . Było to na holu przy kilku osobach także przyjemnie mi nie było.

M@ster dzięki:) Ja kiedyś jadłem w bułce mieli to taki ochydny że niech go chu* ;)

karol1982 a psycholog o co pyta? gdzie zdawałeś MS-a i WZ?

Pryma, bez problemów

Jeśli byłbyś zainteresowany nad kupnem quada to mam Kawasaki BruteForca 650cm3 z 2006roku.Wiele dodatkow.Jak cos to 1089025 to moje gg.pozdro

Statoil OK.

Autor: fionix (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-01-09 20:50

"w Białym Carpe diem bedzie
a u nas jakieś tragedie"

Tragedia to to całe Carpe Diem... Produkt muzyko podobny dla niewybrednych.

auchan Białystok
3,09 ON
bez problemu i żadnych dolewek

97-ma ofiara smoleńska

sypan ma rację - po co pisać bzdury. Konkrety, konkrety....

A tak wogóle to nie można wystawiać opinii takiej dużej grupie ludzi w tym urzędzie przez jeden incydent.
Nie zmienia to faktu, że powinna wcześniej być umieszczona informacja, że pracują krócej.
A po pracy, jeżeli pracodawca chciał symbolicznie z pracownikami "strzelić" kielicha na Nowy Rok to chyba nic złego. Nawet w urzędzie - to też ludzie jak ktoś słusznie zauważył. Co innego w godzinach pracy .....

Shannon - Let The Music Play
OSTR - 16 - 1 na 100
Ferry Corsten vs. Prodigy - Smack My Radio Crash (Armin van Buuren Mashup)
Ferry Corsten - Radio Crash

Czy nie jest to trafne okreslenie w sytuacji gdy tal znacznie spadła liczba mieszkańców. Nikt nie opuszcza swego miasta gdy naprawde nie ma do tego wyraznego powodu. Brak miejsc pracy i perspektyw rozowju jest to ta najbardziej istotna obok postepujacego analfabetyzmu kulturalnego.
No i dobitny przykład upadek klubu sportowego ŁKS nic dodac nic ująć. W perspektywie dalszy szybki upadek miasta.

Jarek

E=mc2 ma rację.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org