Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naukowcy udowodnili,że... |
Pb jeszcze ujdzie ale ON tragedia.zamarza.akurat cos ojca podkusiło i zatankował na prymie zamiast na BP i efekt widać.samochod stoi na parkingu juz 3 dzień.nie polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naukowcy udowodnili,że... |
hej jeszcze aktualna ta gra?
|
|
chcesz kupic Play station 2 ??
|
|
Kolego jak chcesz mieć klientów to kebab na pewno musie być ciepły,mięso prosto z kija(broń boże z mikrofalówki)lepiej jak klient poczeka 10 minut dłużej i zje prosto z kija niż po minucie i z mikrofalówki,mięso musi być na pewno miękkie(to podstawa) jeśli chodzi o baraninę to trzeba ja dobrze umieć przyrządzić żeby była smaczna,raz w mc kebab zrobili z miesa drobiowego,to człowieku niebo w gębie(powiedzieli,że wyjątkowo byl drobiowy bo im baraniny zabrakło...) opinie na temat zajebistego wtedy mięsa drobiowego była moja i moich 4 kumpli z którymi objechałem w Łomży wszystkie kebaby w wzdłuż i wszerz!!!Duży plus dla Ciebie jak będziesz miał w kebabie do zaoferowania fetę-podstawa! a najlepiej jeszcze sałatkę pasująca do tego typu sera!Czekam z niecierpliwością na otwarcie tego kebaba i będę modlił się co noc żeby wreszcie w Łomży powstał naprawdę dobry kebab...Mogę jeszcze coś Tobie podpowiedzieć bo jedzenie to dla mnie sens życia a w kebabach szczególnie gustuje Jeszcze podsumuje parę kebabów w Łomży co byś nie popełnił tych samych błędów: Na dworcu-grill bar mięso tłuste i zawsze z mikrofalówki,bułka guma, no i warzywa wala takie same co do hamburgerów! Dworzec na rogu-wszystko git tyle,że miso twarde-mało przyprawione,sosy wodniste! doner kebab- wszystko git tylko teraz mało mięsa dają i nie prosto z kija i te mięso nie jest takie miss! mc kebab-dla mięsa duży plus,że z kija,no i to chyba jak na razie najlepszy kebab w lomzy, sofra-ten mógłby byc najlepszy-mięso bardzo smaczne(soczyste,dobrze przyprawione)ale duży minus,że tylko w picie w bułce była by rewelacja Pamiętaj mięso prosto z kija bułka z opiekacza lub pieca(bron bożę z mikrofali)sosy geste a mięso to wal pierw na zmianę i pytaj klientów które lepiej smakuje! i będziesz miał ludzi p.s. sekret dobrego mięsa w sofrze to,że na otwarciu był turek z wawy który pokazał im jak robić kebaba!!! Życze powodzenia no i widzimy się w środę! p.s. podaj date bo nie wiem ta środa za tydzień?
|
|
Gejstok hehe , jednak ta kampania coś dała . Chociaż Kononowicz też rozsławił podobnie Białystok tylko ,że mu 300tyś nie dali :D
|
|
Drodzy koledzy i koleżanki tematem tego postu są "K A L E S O N Y "
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |