Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kpina z marszałka... |
Dzięki ziomus89 za poparcie;) i także zgadzam się z Tobą w 100%. Sam oczywiście wchodzę na nasza-klase ale jak nie działa godzine pol dnia dzien to nie robie z tego problemu. Sam pracuje w gimnazjum w sali komputerowej i jak przychodzą dzieci i ja mowie np ze chwilowo nie dziala internet czycos to oni zalamani sa bo nie wejda na ansza klase, to jest chore... musza wejsc choćby na sekunde żeby zobaczyć czy nie ma wiadomości czy ktoś ich odwiedzał... Nasza-klasa powinna się nazywac podryw.pl, bo z tego co widze to przegladaja fotki (dziewczyny,chłopaki) i kto się spodoba komus to od razu pisza teksty typu: "hej fajna jestes moze pogadamy?"... I mi chodzi tylko o to co napisał ziomus, że ten portal mial pomagac ludziom do spotkan po latach i niektorym pomaga(przyklad moi rodzice spokali sie z wieloma znajomymi) a nie do podrywania. I to tyle ode mnie;) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kpina z marszałka... |
ale śmieszny robaczek :)
|
|
Nie kamufluję się pod różnymi nickami, piszę z różnych miejsc i nie zwracam uwagi na podpis. Warto podejmować działania w celu krzewienia laicyzacji życia publicznego, propagowania a-religijnych postaw i pobudzania do krytycyzmu w sprawach wiary. Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła. Jarek
|
|
Ciekawe tylko czy w Piątnicy czy Kupiskach maja wolne terminy... Dzięki za informacje robzet. Ale żeby tylko ludzie przyszli na pierwszą gierke/trening bo przyjdzie 5 osób i ****...
|
|
Paplik wal się kmiocie i przygłupie . Ciekawe ile masz jeszcze ników na tym forum .Po drugie jesteś ostatnią osobą która będzie mi mówiła co mam robić . Jesteś czerwoną świnią i darwinowską małpą .
|
|
Po drugie paplik ty na siłę próbujesz robić więcej ateistów na tym forum , bo już nie raz paplik i takczysiak konwersowali ze sobą , ty jesteś po prostu psychicznie chory i idź się leczyć fanatyku . Teraz jestem w 100% przekonany ,że masz nawet więcej niż dwa niki .
|
|
mylisz się http://www.dobrykebab.pl/doner-kebab-gyros-shawarma/ lekturka
|
|
ja np wole wołowe. a w ktorym miejscu na małacha?
|
|
Na obecnym posiedzeniu sejmu zostanie przedstawione sprawozdanie z poprawek jaki zaproponował Senat co do "nowej" ustawy o powszechnym obowiązku obrony. Art 18 tejże ustawy przeniesie niemal wszystkich do rezerwy. Kiedy podpisze ją prezydent (raczej ją jednak podpisze) niewiadomo - myślę, że to kwestia najblizszych tygodni. Uwaga ciekawostka! Ustawa wejdzie w życie z chwilą jej ogłoszenia.
|
|
polishtracker.org heaventracker.org torrent.gigs "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Łomża jest miastem mało rozwiniętym, fakt. Dlatego trzeba chwytać się każdej nitki na rozwój i posłuch. Tu akurat nitką jest klub piłkarski ale może też być koszykarski krykiet czy co tam jeszcze. Oczywiście jeżeli mówimy o sporcie bo jest więcej możliwości. Na nasze miasto klub w II lidze to podstawa. Sport narodowy to sport narodowy. ŁKS szkoli też młodzież więc przyjemnie będzie popatrzeć jak za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt ujrzymy naszego wychowanka w barwach Reprezentacji. Napewno część z tych którzy tak nie chcą ŁKSu będą wtedy dumni. Są przeciwnicy i zwolennicy i nikt nikogo ani słowem ani czynem nie zmusi do swojej racji i niech tak zostanie:) Można też wspomnieć że jeśli się czegoś nie pozna to z założenia jest do tego niechęć. Zawsze można poświęcić te 2 godziny w sobotę i zobaczyć jak to jest i czy warto. Pozdrawiam.
|
|
Jeśli chcecie dowód na to , że można płacić dużo mnie to proszę bardzo: ja dzisiaj tankowałem ON na stacji w dawnej bazie WZGS - 3.37 Nie pamietam ceny PB95 ale jest także DUŻO taniej niż na innych stacjach, podczas gdy na Orlenie przy torach ON - 3.65, a PB95 3.47 Pryma ON 3.44 , PB95 3.42 Czyli można tankować dużo taniej. I nie ma sensu wyzywać właścicieli innych stacji od złodziejów, oszustów itd tak jak to inni robią... przecież nikt nikogo nie zmusza do tankowania właśnie tam, każdy ma wolną wolę i może tankować gdzie im się podoba. W dawnej bazie WZGS jest bardzo tanio , a co do jakości paliwa jest ok. A jeśli więcej osób by tankowało właśnie w bazie WZGS to może i skłoniłoby to innych właścicieli stacji benzynowych do obniżki cen.
|
|
próbowałam różnych kebabów ,nie tylko w Polsce.Najlepsze sa te z wołowiny ,piueczone, im chudsze mięso tym lepsze dobrze wypie3czone z ziołami, sosy mogą być na ostro lub łagodne ,gdyż nie każdy lubi pikantnie. ciasto to coś na wzór podpłomyka czyli stary przepis na zwykly naleśmik
|
|
a po co chrzcić??
|
|
Cześć..to mój pierwszy wpis tutaj.. Więc wczoraj miałam test MS,dziś wynik pozytywny.Moim zdanie czytając to wszystko tutaj niepotrzebnie mieszacie sobie w głowie.. Nie ma możliwości aby pytania się powtarzały i nie ma też możliwości aby ktoś ten test miał..Może mieć przykładowy,ale on i tak jest inny od testu realnego..Szykując się na pytania podane tutaj będziecie zaskoczeni będąc tam..i jak tu wtedy szybko odpowiedzieć? Tam nie ma nic trudnego,wystarczy naprawdę pisać wszystko zgdonie z prawdą,inaczej system wykryje i odrzuci. I w sumie wydaje mi się (po mojej rozmowie),że rozmowa z psychologiem to tylko formalność.. Także życzę powodzenia i wiary w siebie :) Jeszcze troszkę mam do przejścia..;) Pozdrawiam:) p.s. szykuję się ktoś na koniec lutego do Legionowa??;)
|
|
słyszałam ,że jest coś takiego iż można odliczyć sobie jakiś tam procent od wyłożonego kapiatłu (czesne) na nauke w szkole wyższej bądź zawodowej, czy jest coś takiego? dzięki za odpowiedź
|
|
tam niema ogrzewania wiec zamkneli go na czas tych najwiekszych mrozów poza tym co zimę tak robia !!!!
|
|
brawo za inicjatywę :)
|
|
ŻADNEGO TANKOWANIA NA PRYMIE
|
|
Od nowego roku 2009 nie ma na naboru do wojska. A ci co sie bali iść do wojska mogą juz wyjść od mamusi z pod spudnicy nic wam juz nie grozi- dzieci kochane he he
|
|
na prymie tankuje najwięcej gazu zrobiłem jednym autem 130tys i drugim 50 tys no i plus paliwo na rozruch w tym pierwszym aucie co zrobiłem 130tys na gazie to mało brał paliwa,ale w tym to 50 tys to sporo bo mam w nim sekwencje i trochę idzie paliwa z on nie miałem do czynienia,ale tam sie wszyscy od Kamińskiego tankują i od Ferenca i nigdy od nikogo nie usłyszałem,że tam paliwo lipne!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |