Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
podobno ta satelita spadła na tuskobus prawda to? |
polecam mega sun na sikorskiego luzka pierwsza klasa;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: podobno ta satelita spadła na tuskobus prawda to? |
podbno 5 Stycznia mieli otworzyc bo urolp mieli miec albo kurczaków zabrakło
|
|
hehe jak czytam w tym temacie o zadymach i rozróbach to smiech mnie ogarnia TYSIĄCE SERC BIJE DLA TEGO KLUBU !!!
|
|
jak chcesz nurkowac i sprawdzac to jedz do jednaczewiaka
|
|
852150381 tu masz numer do chinczyka - moze zadzwon wczesniej zamiast specjalnie jezdzic i sprawdzac? zwlaszcza w taki ziąb..
|
|
Czerwona świnio rozdwojenie jaźni ? 3 niki założył i próbuje małpa darwinowska robić sztuczny tłum . Jest kilka tematów w których sam ze sobą konwersujesz idioto , kogo chcesz oszukać . Większego debila w internecie nie spotkałem i kato-pojeby to cię robili ciurze z rynsztoka :D Na parterze w szpitalu jest twoje miejsce czubku . Zrób sobie jeszcze 2 niki . Czerwona świnia i Darwinowska małpa ,to bardziej pasuje do ciebie . Cytat: Autor: mistrzkacper (---.gprs.plus.pl) Data: 07-01-09 13:40 nie wpuścisz tej czarnej kórwy do domu to ci to przy chrzcinach dziecka wypomną Po pierwsze - ***** się przez u zwykłe pisze , jak chcesz kogoś obrażać to rób to poprawnie . Po drugie - Spytaj się mamusi , czy ksiądz Jerzy Popiełuszko i Jan paweł II to były czarne ....... ośle . Też to byli księża i żeby nie katolicyzm i religia to dalej żyłbyś w komunie z pałą milicyjną nad łbem inteligencie .
|
|
ma ktoś badania 12 stycznia w poliklinice MSWiA w katowicach??
|
|
Czy może wiecie gdzie w Łomży można kupić lub wypożyczyć kostium na bal dla 7 letniego chłopca?
|
|
a coś dokładniej?
|
|
U takiej pani ma przebieralnie w garażu, ulica Jednaczewska, jedziesz w wesołą a potem w prawo w jednaczewska, są drogowskazy z ulicami, a nad garażem żółty szyld:) sama wypożyczłam dla córki od niej w tamtym i tym roku, 23 zł za wypożyczenie. Pozdrawiam.
|
|
karolka80 jak możesz odezwij się do mnie na gg 5451568
|
|
Wielkie dzięki September2008 :)
|
|
ja tez tylko na sikorskiego mega sum miła obsługa i czysto
|
|
hej jestem już po psychologu na WKL w MSWiA. Nie jest to nic strasznego. Jest 405 pytań podobnych jak w MS na które odpowiadamy tak lub nie, następnie test polegający na dopasowaniu figur, wzorów itp w brakujące miejsca i do tego wszystkiego jeszcze słownik, w którym są napisane słowa obok których trzeba napisać co one oznaczają (coś na zasadzie słownika synonimów). Po tym wszystkim jest krótka rozmowa z psychologiem, po której od razu dostałem odpowiedz pozytywną i skierowano mnie po obiegówkę do badań lekarskich, na które również trzeba poświęcić troszkę czasu.
|
|
a jak z PB 95 na prymie?? Mial ktos jakies problemy??
|
|
|
Ropa zawsze ci zamarznie ciekawa przy niskich temperaturach trzeba wspomagacza dolewać lub benzyny PB95
|
|
Sudan San
|
|
Opiszę sytuację jaka przydarzyła mi się podczas załatwiania, a właściwie próby załatwienia sprawy w łomżyńskim biurze ARiMR. Przed świętami mój ojciec dostał wezwanie do tej instytucji. Tak się złożyło, że razem z ojcem byliśmy w Łomży w samego sylwestra. Mieszkając 20 km od Łomży, postanowiliśmy zgłosić na wezwanie w ARiMR. Termin upływał właśnie tego dnia. Około godziny 15.00 zjawiliśmy się na 4 piętrze budynku Urzędu Wojewódzkiego, gdzie mieści się biuro powiatowe. Niestety wszystkie pokoje były zamknięte. Na jednym była kartka żeby szukać w pokoju 407. Ojciec już chciał zrezygnować, ale ja postanowiłem dowiedzieć się czy chociaż nie ucieknie nam termin. A w wymienionym pokoju wielka niespodzianka!!!! Okazało się że pracownicy na czele z zastępcą kierownika (znam go, bo pracuje chyba tam najdłużej) świętują już Nowy Rok. Nie da się opisać jak wielkie było ich zaskoczenie gdy przerwałem im polewanie. W panice chowali „Pana Tadeusza” i nie mówię tu o książce, aż im się cola rozlała. Szybko zrozumiałem, że jestem nie w porę i zamknąłem drzwi. Rozumiem, że był Sylwester. Rozumiem, że tam też pracują ludzie. Ale informacja na wezwaniu była że biuro pracuje do 16.15. Nie każdy rolnik mieszka w Łomży. Wystarczyło napisać, że 31 grudnia jest impreza i proszę nie przyjeżdżać lub odwrotnie – proszę przyjechać ze szkłem. A tak poważnie to myślałem, że czasy picia w czasie pracy się skończyły. W ARiMR widocznie NIE. Pozdrawiam pracowników i życzę dużo „na zdrowia”. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
fionix won to gejstoku pedale !!!!!!!!!
|
|
jedz na Mickiewicza tam jest sklep motoryzacyjny polecam wszystko ma i seny super
|
|
Internet chodzi tak jak ma byc czyli normalnie.Kiepsko to moze bylo kiedys jak to bylo interneo a teraz jest ok
|
|
widac malo sie znacie na kebabach... wpadnijcie do warszawy ;) zaraz przy placu politechniki jest kebab taza prowadzony przez rodowitych grekow ;) ostatnio slyszalem rozmowe jak tlumaczyl klientce dlaczego nie ma baraniny. A to dlatego ze ta polska jaka by nie kupil to smierdzi (bo nikt mlodego jagniecia Tobie nie sprzeda bo wiekszosc hoduje je na welne, a te sa stare i jebia). Maja tylko z kurczaka. Maja w picie i w bulce, jednak jeszcze nie zadazylo mi sie widziec kogos kto by nie wzial w bulce. To co oni robia to jest rewelacja, pierwszy kebab z ktorego nie lalo mi sie po rekach. Mieso pyszne, salatki genialne a sosy (mimo ze sa dwa) to mistrzostwo. wpadlibyscie w godzinie szczytu... kolejka z 15 osob minimum czeka sie na kebab okolo 20minut (w kolejce) przy okazji mozesz zobaczyc jak scinaja miesa z rusztu (czy tez tam kija jak pisal kolega wyzej) i jak je robia. Mimo ze obok jest drugi kebab gdzie jest wolowina (btw tez bardzo dobra) to wiekszosc osob idzie wlasnie tam. Rada ode mnie, przygotowuj bardzo dobrze mieso ;) najlepiej dwa rodzaje rob niezle albo jak sie zabierasz za jeden to rob to tak zeby byl najlepszy w miescie. (lomza jest mala reklama sama sie poniesie :) ) dobre salatki i sos... i bedziesz mial kientele. fajnym dodatkiem jest tez ser (jak sie robi zawijanego w picie, wyglada jak tortilla :) ) ja jem kebab prawie codziennie i wiem mniej wiecej ktore lokale sa dobre... w lomzy jadlem tylko w tym na ks anny (po waszych poleceniach i pochwalach) i byl nawet nawet tylko dziewczyny za bardzo sie nie spieszyly ;). aha zapomnialbym. zrob najlepiej kilka wielkosci :P np maly lub duzy pita, maly lub duzy bulka napewno klienci tez zwracaja na to uwage (przynajmniej ja, bo czasem nie jestem jakos mega glodny). mam nadzieje ze sosy to beda sosy a nie polewy ;P bo wtedy tragedia, a zly sos moze zpesuc nawet najlepszego kebaba. Milo byloby jakby byly robione przez Ciebie ;) pamietaj aby nie isc w skrajnosci (ze np lagodny to smakuje jak sam majonez, a pikantny to przezera twarz... oczywiscie czesc ludzi lubi taki pikantny czyt. ja ;) ale to jest sporadyczny przypadek). Pozdrawiam.
|
|
Napisze jeszcze, ze wezwanie było tego samego dnia, w którym przyszedł serwisant. Tka,ze jak coś nie tak, to telefon w rękę i dzwonić, a nie wylewać żale na forum 4lomza.
|
|
BASTIA1 20 km od łomży to nie koniec swiata mogłas sprawe załatwic wczesniej a nie w sylwestra koło 15 przez takci debili jak ty ktorzy przychodzą na ostatnio chwile pózniej ludzie pracujący w takich urzedach muszą siedziec poza godzinami czesto za ktore nie dostaja kasy bo jakas rura nie miała czasu przyjsc wczesniej nastepnym razem wybierz sie dwa dni wczesniej a nie tak na krzywą morde na pana tadeusza :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |