poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czyżby krok od wariantu arabskiego?

małachowskiego 2 w środe otwarcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czyżby krok od wariantu arabskiego?

Nie bylście i nie będziemy.Dziękujemy.

nawet jakbys zdawala w kopydlowie to kolejnosc jest zawsze ta sama multi-wz-badania.
widac ze tu sie leci kompletnie w ciemno :D :D

najlepiej miec to i to bo nie kazdy lubi wolowe lob kurczaka, ale jak wybierasz jedno to mysle kurczak wiecej by schodzil. sprobuj kebaba w Doner tam maja niezle tylko ze z baraniny ale nic im niebrakuje, i sa pikantne..

http://www.mininova.org/

już od dawna jest zamknięty

o czym ty mowisz.dokladnie miesiac temu tam jadlem.zamkneli go na swieta i myslalem ze po swietach otworza a tu zonk

co rusz tamtędy przechodzę i od dawna nie widziałam go otwartego

Ja byłam kilka razy i Mi bardzo smakuje tylko czekam aż będą zapiekanki tam bo ciagle nie ma ...

pool jesli chodzi o tamten wątek to akurat mój kumpel ma problem..
A ty kopiujesz i bawisz sie jak dziecko..Bo nim jestes co mozna wnioskować bo twojej psychice która jest zabuzona przez twojego starego w nocy. Wiadomo OCB

Nie zgadzam sie z Yankiem. Ten żłobek wcale nie jest przepełniony. Oni maja odgórne przepisy ile dzieci moga przyjąc więc to nie P. Dyrektor o tym decyduje. I naprawde jeszcze raz polecam ten żłobek i przedszkole.

bo widocznie patrzylas w inna strone.ja co rusz tam jadlem i wiem ze byl otwarty

No niestety minusami tej stacji jest właśnie to, że są jedynie dwa dystrybutory oraz godziny w jakich jest czynna... chyba do godziny 20, ale myślę ,że różnica jest na tyle duża , że nie można pogardzić.

ceny wszedzie sa zblizone, nie przesadzajcie....

www.torrnety.org
www.torrentz.com
www.ewarez.eu
www.isohunt.com
www.exsite.pl

w sumie na tortille się nie nastawiałem (bo myślałem o wołowym mięsie a nie kurczaku lecz wpierw spróbuje i te i te mięso a potem się pomyśli :P) ale jeśli klijęci będą się domagać tortilli to jaki problem zakupić ;]

menu: kebab, gyros, hamburger (pieczona bułka a nie z mikrofali), zapiekanka (też pieczona), pierożki, pita, frytki i kebabowy mix jest w planach tzn. kartonowe pudełeczko a w nim frytki, kebab, sałatka w sosie. taki zestaw na wynos

domel nie sa dobrymi oknami a montezy jeszcze lepsi byle duzo i szybko ze swojej strony polecam okna z firmy vindov tej na legionow w 2000r mialem wstawione 6 sztuk ( ale monterow bralem innych ) do tej pory szczelne, plastik bialy jak snieg, od montazu zamykaja sie lekko bez zachaczania i nawet zadnej regulacji nie mialy od tamtej pory w zeszlym roku kupilem jeszcze 3 szt. i tez rewelacja

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org