Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby krok od wariantu arabskiego? |
małachowskiego 2 w środe otwarcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby krok od wariantu arabskiego? |
Nie bylście i nie będziemy.Dziękujemy.
|
|
nawet jakbys zdawala w kopydlowie to kolejnosc jest zawsze ta sama multi-wz-badania. widac ze tu sie leci kompletnie w ciemno :D :D
|
|
najlepiej miec to i to bo nie kazdy lubi wolowe lob kurczaka, ale jak wybierasz jedno to mysle kurczak wiecej by schodzil. sprobuj kebaba w Doner tam maja niezle tylko ze z baraniny ale nic im niebrakuje, i sa pikantne..
|
|
http://www.mininova.org/
|
|
już od dawna jest zamknięty
|
|
o czym ty mowisz.dokladnie miesiac temu tam jadlem.zamkneli go na swieta i myslalem ze po swietach otworza a tu zonk
|
|
co rusz tamtędy przechodzę i od dawna nie widziałam go otwartego
|
|
Ja byłam kilka razy i Mi bardzo smakuje tylko czekam aż będą zapiekanki tam bo ciagle nie ma ...
|
|
pool jesli chodzi o tamten wątek to akurat mój kumpel ma problem.. A ty kopiujesz i bawisz sie jak dziecko..Bo nim jestes co mozna wnioskować bo twojej psychice która jest zabuzona przez twojego starego w nocy. Wiadomo OCB
|
|
Nie zgadzam sie z Yankiem. Ten żłobek wcale nie jest przepełniony. Oni maja odgórne przepisy ile dzieci moga przyjąc więc to nie P. Dyrektor o tym decyduje. I naprawde jeszcze raz polecam ten żłobek i przedszkole.
|
|
bo widocznie patrzylas w inna strone.ja co rusz tam jadlem i wiem ze byl otwarty
|
|
No niestety minusami tej stacji jest właśnie to, że są jedynie dwa dystrybutory oraz godziny w jakich jest czynna... chyba do godziny 20, ale myślę ,że różnica jest na tyle duża , że nie można pogardzić.
|
|
ceny wszedzie sa zblizone, nie przesadzajcie....
|
|
www.torrnety.org www.torrentz.com www.ewarez.eu www.isohunt.com www.exsite.pl
|
|
w sumie na tortille się nie nastawiałem (bo myślałem o wołowym mięsie a nie kurczaku lecz wpierw spróbuje i te i te mięso a potem się pomyśli :P) ale jeśli klijęci będą się domagać tortilli to jaki problem zakupić ;] menu: kebab, gyros, hamburger (pieczona bułka a nie z mikrofali), zapiekanka (też pieczona), pierożki, pita, frytki i kebabowy mix jest w planach tzn. kartonowe pudełeczko a w nim frytki, kebab, sałatka w sosie. taki zestaw na wynos
|
|
domel nie sa dobrymi oknami a montezy jeszcze lepsi byle duzo i szybko ze swojej strony polecam okna z firmy vindov tej na legionow w 2000r mialem wstawione 6 sztuk ( ale monterow bralem innych ) do tej pory szczelne, plastik bialy jak snieg, od montazu zamykaja sie lekko bez zachaczania i nawet zadnej regulacji nie mialy od tamtej pory w zeszlym roku kupilem jeszcze 3 szt. i tez rewelacja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |