Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest hajlowanie czy tylko 5 piw? |
A gdzie dokladnie jest ten sklep game point ? na legionow ale gdzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest hajlowanie czy tylko 5 piw? |
z jednej strony dobra jest allegro ale wlasnie najgorsi sa oszusci :/ ________ Malachit
|
|
a jakies jedzenie w cenie?
|
|
inter cars nie polecam ceny maja do bani zawsze biorę z foty i jestem zadowolony
|
|
Dzisiaj oglądałem wiadomości sportowe po kurierze podlaskim i wynika że łks będzie zdegradowany, praktycznie wszyscy zawodnicy poodchodzili do takich potęg jak kluby z Kolna, Zambrowa czy Wysokiego. Nawet nie wiedziałem że klub ten nie ma zarządu od 4 mc i nikt tam nie rządzi, więc komu miasto miało by ewentualnie przekazać kaskę? Wcale się nie dziwię, bo wywalić kupe kasy a za pół roku to samo by było to jest bezsens i popieram w tym względzie władze miasta. Trzeba się pogodzić że więcej niż na 4 ligę naszych sponsorów nie stać, a druga liga to były fajerwerki które doprowadziły do smutnego końca łksu...
|
|
trzeba zainwestowac w złote kalesonki :D heh
|
|
magia_2: słyszałem różne rzeczy :-) Ale żeby kalesony były sexi ;-) No no.... może od dziś zacznę chodzi w sexi kalesonach ;-) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
dżemersy lub mandery to też fajna nazwa ha ah ah ha ha hya
|
|
bar mleczny jak za PRL to bedzie hit "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
40 to wcale niezla cena- i przynajmniej nie 8 godzin w autobusie...
|
|
Nie szkoda Ci czlowieku czasu i nerwow? Po co wogole rozmawiac z ksiedzem ktory jest na obchodzie swoich poddanych. Popiolem namazac na drzwiach 666 i niech spada;))))))))
|
|
Czytalem odnosnie zmian klimatycznych na swiecie ze Unia Europejska juz rozpatruje jak przyjac i rozlokowac miliony uchodcow z Afryki gdzie spodziewaja sie "wkrotce" temperatur i suszy uniemozliwiajacych zycie. Podobnie z rejonami Portugalii. Tak ze problem Czeczencow to tylko posmak naszej przyszlosci. Zadne utrzymywanie za darmo- krotkoterminowe wsparcie na poczatek- obowiazkowe kursy jezyka, doksztalcanie i wio do pracy. Nie inaczej.
|
|
Jesli do mnie pijesz- wal sie Ptysiu...
|
|
Ave Ptysiu! :P
|
|
Oczywiście NAGRODA!!!
|
|
hej!czy ktos sie orientuje jaka jest kolejnosc testow w łodzi?? jestem po MS, i niewiem czy teraz poliklinika czy WO?? chetnie udziele wskazowek do MS i sprawnosciowki (zdawalam w katowicach). powiedzcie jak jest na rozmowie z psychologiem w poliklinice??
|
|
Ale fajny! :)
|
|
Lubisz to;)
|
|
Tak jak w temacie, może ktos wie gdzie jest dobry żłobek w łomży? Czy wogole istnieje taki? Od jakiego wieku przyjmuja dzieci?
|
|
Polacy tez spier.....li do Angli, Australi, USA podczas II wojny światowej. Nie zazdroszczę im. Inna sprawa że jeżeli są u nas w kraju to powinni iść do roboty (jeżeli nie znają jezyk lub nie maja wykształcenia to można smieci wywozić) a nie żyć na koszt państwa.
|
|
Ja również polecam żłobek na spółdzielczej... z tym że bardzo wczesnie są zapisy... Żłobek ma dobrą opinie i moim zdaniem dobre opiekunki- ale pani dyrektor przyjmuje za dużo dzieci i opiekunki nie wyrabiaja ze wszystkim a jest ich tam tylko 2. takze radze sie zastanowic, przejsc sie tam i porozmawiac- ale z opiekunkami a nie z pania dyrektor. Zreszta miom zdaniem dyrektorka tego przedszkola to nienormalna kobieta- jak moje dzieci tak chodziły to widziałem kilkaniezłe akcji z nia w roli głownej... Z tego co pamietam to żłobek jest strasznie zatłoczony jak przyjmą dzieci... Było ponad 20 dzieci i tylko 2 opiekunki ?! wiec chyba cos nie halo... także wiesz... na raz sie wszystkimi dzieciami raczej nie zajmą...
|
|
sprzedam receptę
|
|
o ile sie nie myle to teraz juz tylko kto chce to idzie do wojska nie ma przymusu
|
|
pewnie! Łomża to miasto kościołów, biedronek i rond! i niech tak pozostanie!!! ktoś tam porwał się z motyką na księżyc i zapragnął rywalizacji z takimi miastami jak Białystok, Olsztyn, Stalowa Wola czy Wieliczka lub Zabierzów... po co? mamy swoje kościoły to do nich chodźmy, mamy ronda to po nich jeździjmy, mamy biedronki to róbmy w nich zakupy, a nie porywamy się na budowanie jakiegoś klubu piłkarskiego... jesteśmy mali i tacy pozostańmy. ŁKS? kibole, bestie na trybunach, nie ogladają meczu tylko ciągle się biją. do tego ŁKSu nie lubi nasz prezydent. to po co on nam??? mamy skejtparki! dwa! każdy niech zakupi se deske i jazda wraz z synem sroczynskiego na pagórki - w góre i w dól - !!! autorzy 3 ostatnich postów pewnie, że mają racje. zejdzmy na ziemie. Łomża jest za słaba na jakiekolwiek ogolnopolskie działania... my chcemy via baltice? po co ona nam?? zebyśmy mieli wiekszy ruch jadąc do Stawisk i Śniadowa na dożynki?? trzeba spojrzec prawdzie w oczy. z Łomży uciekają młodzi? a po co nam oni? hałasują, zaczepiają, przecież to ci sami chuligani, co na stadionach!!! na pewno!!! niech jadą do Białegostoku, Olsztyna, czy Suwałk!! ŁKS w 2, 3 lidze? po co? niech grają w IV. przynajmniej bede oglądał w podstawowym składzie Staśka i Bogdana z drugiej klatki. CO ZA LUDZIE...
|
|
Jeśli byłby uczciwym znalazcą, to zadzwoniłby do kogoś z listy kontaktów i zapytał o właściciela numeru, z którego dzwoni. Takie ogłoszenia nie mają sensu :) Ja sam, żebym nie zauważył, kto podnosi mój telefon, raczej nie doczekałbym się. Sam zadzwoniłem do siebie i powiedziałem, że chcę telefon i go widziałem :) Gość był z mojego osiedla i przez okno akurat ktoś z rodziny zauważył, jak podnosi z parkingu mój telefon;D Nie możesz zadzwonić?
|
|
Chciałbym, żeby tak było i w moim przypadku ale nr. na poczatku nie odpowiadał, a pózniej nr. niedostępny.
|
|
Jeszcze w styczniu byl ostatni pobor. Swoja droga zal mi ludzi ktorzy sraja na mysl o wojsku.
|
|
tylko SUDAN SAN
|
|
wcale że nie za małe są w sam raz i i tak nie moge nigdy dojesć na mięsie się nie znam ale do twojego lokalu wpadne napewno
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |