poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kukiz nie odda głosu na PiS

dzieki Konsul tak sobie mysle ze skoro wlasciciel jest odpowiedzialny za wypadek na lodzie na chodniku nalezacym do jego posesji to czy w przypadku stluczki spowodowanej lodem na jezdni(lodem-a np nadmierna predkoscia czy brakiem opon zimowych) jest takie cos ze np mozna pociagnac do odpowiedzialnosci miasto. Pytam tak czysto teoretycznie bo widzialam dzis jak na jednej z uliczek osiedlowych koles probowal wyhamowac przed znakiem stopu, ale nie wyszedl mu ten manewr wlasnie z powodu lodu na jezdni. Zatrzymal sie na srodku skrzyzowania - na szczescie nic nie jechalo akurat bo moglo to sie skonczyc conajmniej niesympatycznie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kukiz nie odda głosu na PiS

nie zostawiles na lodowisku ? bo czesto tam zostaja

Treść jest ukryta

Ja słyszałem że -25. Ale mnie to nie obchodzi i nie dotyczy. Bo weź człowieku rano wstań piździ nie piździ masz iść samochód rozgrzej szyby wyskrob a nie daj Boże jak akumulator słaby. A potem siedź w mrozie w robocie. ehhh wizja mojego jutrzejszego dnia....

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Dlatego chodźmy się napić na rozgrzewkę ;]

też się zastanawiam

Tak też słyszałam...zginął facet,miał około 50 lat

O już wiem ..byłam na stronce www..bardzo ładnie tam..

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Fajny blog o kolędzie: http://wioska-zabita-dechami.blog.onet.pl/2,ID357874519,index.html

A ja w tym roku "zwabię" księdza do domu. Wpadnie niebożę w "sidła" ateisty .... przebieg kolędy opiszę na forum.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Hehe kalesony moga byc nawet sexi... Przynajmniej bardziej sexi niz zimny tylek u faceta hehe :-)

Swoja droga glupota jest nie zkladac kalesonow tylko dlatego, ze to niby obciach... Obciachem jest ich nie miec w takie mrozy :-)

Ps. Panowie dbajcie o Wasze "skarby" " :-P

ludzie czy my Polacy tylko narzekac potrafimy???!na wszystko!a to zima zla,lato to za zimne, to za gorace,sa markety-zle,nie ma tez nie dobrze.jak czytam takie posty to az mi sie niedobrze robi.jak wam w Lomzy zle to droga wolna nikt was nie trzyma.jedzcie w ten "wielki ,lepszy swiat".po co sie tak meczyc w tym"upadajacym" miescie.Konsul2 dobrze pisze-mozna normalnie zyc trzeba tylko chciec a nie czekac na manne z nieba i ciagla narzekac jak to by w tej Lomzy lepiej bylo gdyby Warszawa byla!!!

Nie odnośmy się do konkretnego egzaminu - musiałbym zobaczyć film z nagrania. Relacja początkującego kierowcy różni się zazwyczaj radykalnie od relacji egzaminatora. Jeżeli po wyprzedzaniu przejechałbyś lewym pasem przy możliwości powrotu na prawy przez 2 skrzyżowania masz murowany błąd. Wiem coś o tym bo właśnie mnie szkolą najlepsi egzaminatorzy nadzorujący z W-wy. Zresztą jest to oczywistość dla każdego instruktora. Nie myl tego co widzisz na warszawskich ulicach (a czasami nawet na egzaminie- egzaminator też człowiek i się myli, poza tym pisałem, że popełnienie takiego błędu -dwukrotnie- kończy egzamin z wynikiem negatywnym) z obowiązującymi przepisami. Mogli Cię też źle szkolić jeżeli chodzi o przepisy. Praktyka to co innego a na egzaminie powinieneś być rozliczany ze stosowania się do zapisów ustawy. Polecam lekturę kodeksu i art. 16. Gwarantuję, że dwukrotne nie zjechanie na prawy pas po wyprzedzaniu i omijaniu na odcinku kilku skrzyżowań skutkuje wynikiem negatywnym.

Najgorsze jest chyba to na ul. Krotkiej, może i tanie ale co z tego jak są stare łożka lepiej jest isc na Polowa zapłacić wiecej i czuc się bardziej komfortowo, nie zawsze taniej znaczy lepiej!!!

Tak, super inicjatywa, Holy Water zagrali fantastycznie, tylko ludzi zabrakło...

Kolejne kłamstwa fanatyka PEŁO...

bema

Carlos za kase to tam nie odeszli watpie to pracowałem kiedys w hurtowni Pana T i na kase nie narzekałem raczej za traktowanie sie pozwalniali albo też Pan T wymyslil sobie splate remanentu

A tak z ciekawości ile zapłaciłes za strojenie, bo też musze wyregulować

pilnie potrzebuje mechanika samochodowego

Nie pytaj się co będzie, tylko myśl co zrobisz ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org