Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nihilizm polityczny PiS |
Hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nihilizm polityczny PiS |
SKonczyc już ten temat bo skasuje do *****
|
|
ja na poczontku roku tez prubowalem te kase dostac, zrezygnowalem z zamyslu jak kazali czekac i czekac...
|
|
CYNIZM POLITYCZNY POSTkomunistów i POLszewików |
tak tak po tych sklepach w Łomży chodza chyba same modelki i modele co wszystko im nie pasuje. A prawda jest taka ze to zwykłe buractwo wychodzi na wierzch. Przyjadą z oklicznych wiosek posprzedają świnie i kartofle na rynku a póżniej rżną na mieście wyższe sfery i sklepowe muszą im się w pas kłaniać a wysłowić sie nawet dobrze nie potrafią już nie wspomnę o słomie w butach. Pozdrawiam dziewczyny z tego sklepu nie przejmujcie się tymi czortami co na was tak jadą to zazdrość że wyglądacie lepiej niż one ale co zrobisz czort i cham to istoty nie zbadane:):):)
|
|
U jakaca
|
|
green.. zacznij czytac z reki,,bo czytanie z twarzy nie idzie ci zadobrze;). Na pewno jestes troszku zakomleksiony i w miesnym tez odnosisz wrazenie´CZYTAJAC z twarzy sprzedawczyn,ze mas za krotkie nozki na ich progi.. Sklepy jak sklepy,jeden z lepsza obsluga,drugi z wiekszymi cenami,jak na calym Swiecie. Ludzie,,ida swieta..Nie lepiej pomyslec o dobrych uczynkach i zajac sie swoimi sprawami. ...Zaloze sie ,ze wiekszosc poobrazanych na znienawidzone sklepy prezenty bedzie klecic sama,,,bo gdzie i co tu w Lomzy kupia;) Tak na marginesie.. JESZCZE SIE TAKI NIE NARODZIL;;COBY WSZYSTKIM DOGODZIL Spokojnych swiat bez nienawisci i przyjemniejszych postow w Nowym Roku.
|
|
To dałeś popis Janusz kos ! Ja nie jestem ze wsi,nie sprzedaję świń i nikt nie musi mi się kłaniać w pas bo jestem zwykłą dziewczyną.A swoje zdanie mam prawo wyrazić.Też ten sklep omijałam zawsze szerokim łukiem ale ostatnio się tam wybrałam żeby kupić prezent bratu.Miałam na to 500zł więc było mnie stać- to do ciebie DOMOTEC , a taka jedna z drugą pudernica,sklepowa od siedmiu boleści nie powinna mi robić łachy skoro się uprzejmie pytam i patrzeć na mnie z "wyniosłością"..Na szczęście poszłam do sklepu Patrol na ul.Dwornej i tam kupiłam świetną bluzę dla brata za 220zł.Pani tam sprzedająca (taka z czarnymi krótkimi włosami) była baardzo uprzejma, pomocna i cierpliwa-za co bardzo jej dziękuję i serdecznie pozdrawiam:)
|
|
qwe nie jestem zakompleksiona,niczego mi nie brakuje..:)chyba te sklepowe z w/w sklepów o których tu mowa są zakompleksione skoro tak się zachowują
|
|
CYNIZM POLITYCZNY POSTkomunistów i POLszewików |
mistrzkacper ja juz 100 razy powiedzialem kim jestem sprawdz od pocziontku na forum, i jerze jezeli wy chcieliszcie cos zrobicz to dawno bys to zrobiliscie wy nigdy w zyciu nic nie potrafice, moze i jestem mlody ale do mnie dawno dotarwo ze z takim pusta glowym baranem jak ty pisac nic nie da, zegnam pozdrawiam polacuw tych ktorzy za nas stawiali;]
|
|
najlepsze jest to ze wiekszosc z was ma starych czy kogos tam z rodziny na zachodzie i wy tam jestescie czeczenami- rasiści patrze w tej łomży
|
|
wiesz ryba22... ja rozumiem ludzi co mieli jakis problem z czeczenami... jak wyzej napisane bylo ze jakas dziewczyna szla i ja zaczeli zaczepiac i obmacywac ... to jest nie dopuszczalne i trzeba dzialac przeciwko czemus takiemu ale... wszyscy mieszkaja w tym samym miescie i oby tyko uprzykrzyc innemu zycie!!! nie rozumiem i nie zrozumiem!!! czepiaja sie o podatki... to z pretensjami do rzadu nie do czeczenow!!! wiecie ile polskich rodzin zyje w uk z dofinasowania panstwa, ludzie dostaja pieniadze nawet na to ze maja dzieci w polsce nie w uk!!! ale rasistow u nas nie brakuje zreszta jak wszedzie!!!
|
|
Wyłącznie swoją pracą na to zasłużył i tylko pozostał żal że nie reprezentuje ŁKS-u, ale tu by się z pewnością zmarnował, jego stać na coś więcej.
|
|
Frajerów na drodze spotykaliśmy i pewnie będziemy spotykać, ale te ronda okropnie pogorszyły płynnośc ruchu. Duże rondo by poprawiło i bezpieczeństwo i płynnośc. To rozwiazanie było wielokrotnie przedstawiane jako sukces pomyslodawców, niestety jest to porażka i strata kasy.
|
|
Hola, panowie, żyjemy w Unii i obowiązują nas ogólnokrajowe już przepisy, więc nie wiem i nie obchodzi mnie w jakich firmach pracowaliście ale wystarczy że wiem co zrobiliście, na jakich zasadach była wasza praca to już wasza brocha, ale wszelkie oszustwa są egzekwowane, jak wiecie, do czego nie będzie pociągnięta tylko firma ale i wy, którzy podpisaliście z nią umowę, bo firma jest tylko dyktatorem, a wy jesteście narzędziem. Sam egzekwowałem takie prawa w Ministerstwie Spraw Obywatelskich w Strasburgu, bo nasze sądy nie są władne i daję ci słowo że jak byłeś to zostaniesz sianem, firma będzie mniej karana jak ty, i na pewno wyroku nie będzie w zawieszeniu, a że chłamu nienawidziłem i nienawidzę to kompetentnym i skrzywdzonym na pewno pomogę, bo przy wypisywaniu umów liczy się wiek kredytowanej osoby, faktyczne dochody udokumentowane, a ponadto czy stać osobę na to by przeczytać i zrozumieć podpisywą umowę.
|
|
tomeknet ciebie chyba molestoali za młodu bo pieprzysz takie banialuki
|
|
MEDIA EKSPERT!
|
|
tommeknet przeczytaj swoj pierwszy w tym temacie post... i pomyśl. do kierowców.... piłeś nie jedź do tommeknet.... piłeś nie pisz Jarek
|
|
czego mialbym zazdroscic? tfego marnego losu? tego ze jak chcesz cos miec to jak dziecko kradniesz gdy nie masz pieniendzy na to? phi gdzie byli rodzice wtedy?
|
|
A pro-po??? czy w schronisku maja lepiej?? przecierz te psy też sa w budach i to byle jakich i na mrozie?? No morze maja więcej jedzenia i tylko.
|
|
napisał: Autor: debi40 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-01-09 16:58 Szkoda mi tego pieska co nie chcą wziąść go do schroniska. Biedak marznie , a tam psiaki wylegują się na tapczanach w ogrzewanych pokojach. To go weź do siebie do domu i po kłopocie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
napisał: Autor: debi40 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-01-09 16:58 Szkoda mi tego pieska co nie chcą wziąść go do schroniska. Biedak marznie , a tam psiaki wylegują się na tapczanach w ogrzewanych pokojach. w ogrzewanych pokojach sa tylko psy ktore sa chore a reszta jest na dworzu. Fiku na Twoim miejscu zebralabym grupke osob, skoro sa te panie ktore tez narzekaja i sprawdzila jak to jest prawnie z tym schroniskiem. Skoro nie ma obowiazku zbierac psy po lomzy to po kiego im samochod ktory jezdzi caly obklejony SCHRONISKO ARKA Żal mi tych psow, ale niestety nic nie moge zrobic. Ludzi bezdomnych mi nie zal, sami wybrali sobie taki los, zeby nie pili znalezli by miejsce w noclegowni
|
|
włosy w pizzy, ogólny syf i surowe ciasto. tyle na ten temat. kiedyś chilli pizza jeszcze trzymało poziom, ale teraz? nic a nic. już wolę iść do telepizza, nawet bliżej mam, choć w chilli tortilla dobra. :]
|
|
U MNIE W MIEŚCIE ELEGANCKO WSZYSTKO ODŚNIEŻONE ;)
|
|
Witam serdecznie w tym tygodniu kupiłem radio samochodowe LG z wejściem mini USB i nie mam pojęcia jak podłączyć np mp3 czy pendrive bo one mają normalne USB szrokie. Pytałem o przejściówkę w sympatii i w media expercie i nie mają takich akcesorii. Może ktoś z Was miał podobny problem i podzieli sie informacjami na ten temat... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |