Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOŁAKOWSKI NA POSŁA! |
a ja slyszlam ze on jest kreciarzem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOŁAKOWSKI NA POSŁA! |
ja tam pierodle banem jechac na swieta jade samochodeeem :]]
|
|
koles co ty pieprzysz jakie 20zl za bagaz,nie wierz to sie nie wypowiadaj,
|
|
Tomek myślę że jeśłi chodzi o Ciebie to masz problem z tremą,:) skontaktu się ze mną dowolną metodą a udowodnię Ci że potrafisz mimo że uważasz że nie potrafisz :)
|
|
A to cwaniak ten Jasiu :) Toteż i ja zauważyłam że Jasiu "przestał" robić błędy i aż dziwne mi się to wydało..:)) No ale cóż,pozwólmy Jasiowi dalej się bawić :))
|
|
jak 24h to tylko z dziwkami
|
|
to jedz na benowo lub pod palac kultury jak nie pasuje albo kup sobie lyzwy naostrzone
|
|
kolejny raz mozna MS zdawac po roku!!!! Ja MS zaliczyłem a odpadłem na WKL u pani psycholog:(
|
|
http://auto.plius.lt/pirkejams/paieska/lengvieji tutaj możesz zobaczyć ceny aut na Litwie
|
|
W dzień Św.Mikołaja przygotowywałam białą sukienkę na ostatnią drogę Aniołka......Śpij spokojnie.Wstaw się za nami....
|
|
Ta firma jest głupia oni powinni najpierw dostać od miasta pozwolenie na budowę tego centrum handlowego a dopiero później fundować atrakcje i na modernizacje dróg? ale naprawą dróg zajmuje się UM ŁOMŻA i pan prezydent na czele więc czemu firma która nie ma żadnego interesu w mieście ma modernizować drogi ? na co to komu? ja bym nie zgodził się na takie traktowanie a po drugie zamiast budować nowe ronda by zbudowali nowe ścieżki rowerowe i chodniki ,parki i alejki wtedy ludzie by sie przekonali i by przesiedli z samochodu na rower lub spacer do pracy lub na zakupy a nie całe miasto zakorkowane . "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ze ktos znajdzie i odda;) ?
|
|
Witam! Polecam Pana Zdzisława Pęza. Nr tel. 501452602 Pozdrawiam i życzę Wszystkiego Dobrego w nadchodzącym Nowym Roku 2009! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jaki jest najlepszy program do ściągania filmów mając neostrade??
|
|
kama1 ja Ci życzę zajęcia miejsca szefów, wtedy rozwiążesz wszystkie problemy, a jak nie to dołożysz ze swojej pensji...
|
|
tak
|
|
bigi a ty pracujesz na zmywaku w Anglii czy podcierasz dupy irlandczykom?
|
|
Super Akcja i oby więcej takich!!! Był Będzie Jest! abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
dzieki sliczne kobieto za kolkiem, wlasnie planowalem sie przejsc do ww zakladu ale myslalem ze sa jeszcze inne salony na wyzszym poziomie "wiedział" !!!
|
|
ktos_wielki: mogłeś przed Świętami to napisać to bym prezenty Rodzinie kupił ;-) Swoją drogą to wydaje mi się, że to nie działa.
|
|
raczej nowy początek :)
|
|
jak wejść na ich stronę www?
|
|
To sklep spozywczo przemyslowy nalezacy do Wiomaru :) wiec wszystko jasne :) rudy błazen z druhem
|
|
ja tez rodzilam u Arciszewskich w bialym i polecilabym kazdej "niezdecydowanej".tez nie wiedzialam gdzie rodzic po przeczytaniu paru "ciekawych" rzeczy o lomzy.nie chcialam sprawdzac czy trafie na dobra czy tez na gorsza zmiane-wybralam klinike w bialym.i powiem wam ze warto bylo-urodzilam sama,obylo sie bez nacinania pomimo ze dziecko bylo dosyc duze i 5 godz.po porodzie czulam sie super i moge smialo powiedziec ze porod bede milo wspominac!!! :)
|
|
a czxyli Pan T ma z tą firmą wiele wspolnego hm... wszystko jasne;)
|
|
http://divinatio.pl.tl/Przepowiednie--g-Dni-Ostatnich-g-.htm
|
|
ŁOMZA - a w ogole to gdzie ta wies sie znajduje:) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A gdzie ten śnieg mieszkańcy mają wywalić?Na podwórka przez dwu metrowe płoty.Pytam się
|
|
Porównajcie sobie ceny na Orlenie u Kurpiewskiego w Łomży i w Kolnie. Ten sam właściciel ale ceny już nie są te same ;)
|
|
szedl grzes przez wies
|
|
Doskonały pediatra -alergolog pani Piotrowska ,ale w Białymstoku, jednak warto! tel.692492255 U nas w Łomzy to moze dr Szantula w przychodni na Piłsudzkiego obok radia Łomża
|
|
Re: KOŁAKOWSKI NA OSŁA! |
Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-11-08 22:12 Obecnie jestem uczniem mechaniaka.Idzie mi tak sobie mam trudności z niektórymi przedmiotami(z matmą np.)Próbuje przebrnąc i zdać ale zapowiada się róznie. W razie co bym sie przenosił mysle o liceum katolickim (nie wiem czy by przyjeli mniejsza w to) chciałbym się dowiedzieć czy jest to spoko szkola ,łatwa w miare. A oprócz lamusów młode nieuki
|
|
"prodoocent leku przyznaje i potwierdza przynajmniej 32 zgony wskootek brania meridii" a zelix to podobne ścierwo
|
|
sroda za tydzien czy dzis? daj ajkis tel. do tego Kebabu :)
|
|
Biesiady =) Głosować czy nie głosować - oto jest pytanie :) Odp: GŁOSOWAĆ
|
|
ok dzieki dzieki
|