Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w Łomży startuje ktoś z prawicy? |
Zainteresowanie tematem juz zmalalo takpatrze... Chętnych juz brak do treningow?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w Łomży startuje ktoś z prawicy? |
Oby tak nie było !!!!
|
|
Na paliwie kupowanym w Łomży (BP,Statoil) zawsze średnie spalanie jest większe o 1 litr, niż na paliwie np z Lukoilu czy warszawskim BP. Trasa jazdy jest prawie taka sama... Po prostu staram się tu nie tankować :)
|
|
Gdzie piaskarki? Ja wczoraj widziałem dwie :) jedna za drugą. Więc jeżdżą ale ty widocznie ślepy jesteś i tego nie widzisz.
|
|
Ja śnieg wywalam na drogę bo drogę powinni odśnieżyć drogowcy a chodniki od ściezają właścicieli posesji proste;)) a co do wsi Warszawa to też wieś tylko taka większą;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pretensje do naszego kochanego ratusza... porazka ... lomza zamiast sie rozwijac to cofa sie. wiekszosc mlodych ludzi albo wyjechala albo ma taki plan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie wiem czy szanowne baranowo wie ale sol i tak nic nie da przy takim mrozie:]
|
|
xxxANGELxxx dzieki za odp, planujemy w fadomie z narzeczonym wesele i pewnie zostaniemy przy swoim wyborze
|
|
w lomzy dobrego pediatry brak
|
|
Właśnie :/ Byśmy odrabiali w ferie a jesli w ferie utrzymła by się niska temperatura skroili by nam jakąś sobote Ehh...:/ I tak wyjdziemy na zero :(
|
|
Jagiellonia to nie ejst polski klub To białoruski klub! Białystok to nie jest polskie miasto! Donald od razu widać ,ze jesteś synem donalda tuska.IMIE TE SAME rozumowanie również aczkolwiek,jesteś zbulewrsowanym nastolatkiem przezywającym trudny okres dojrzewania.. HAHAHAHHAHAH Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
niestety to prawda haaaa5
|
|
Nie powiem żeby jakoś specjalnie mnie to zachęcało do wzięcia udziału w akcji.. To już wolę na allegro jakiegoś fanta policytować. Nawet potem dyplom przysyłają ;)
|
|
bigi ale za to ty mu pojehales. typ ma prawie 30 na karku, kawaler i rzyje z rodzicami Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
W yamie wszystko było by ok, czyli wentylacja i klimatyzacja przede wszystkim ale tam jest problem z prądem, energetyka musiała by budować transformator aby zwiększyć przepustowość sieci, a tego nie chca zrobic i tak rozwój yamy się zatrzymał.
|
|
Z tego co sie orientuje to pierwsze zaliczenie polega na umyciu gajowemu żołędzi. Na drugim idziecie do szałasu i musisz mu pokazać swoją norę. Kolejnym etapem jest zabawa bobrem w leśniczówce... Od razu zaznaczam że znam ten proceder tylko z opowieści, mnie się on NIE TYCZY!!! więc pomińcie sobie zbędne komentarze ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Słowo KALESONY pochodzi z języka włoskiego, a dokładnie od słowa "CALZONE", co znaczy nogawka :-) Muszę założyć.... Calzony ;-P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |