wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CBA było bardzo apolityczne

Polaków nienawidzisz a polski chleb wpieprzasz ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CBA było bardzo apolityczne

No właśnie chyba się okazuje, że to prawda.... może już zabezpieczone jest, ale z pewnością działało to kiedyś....

Oszukiwał automaty i złapała go policja

Na świeżym powietrzu koncert również będzie, ale jako koncert główny :)

11 stycznia od godz. 18.00 do 22.00 zagrają Formacja ASW, DNA i KENAI, oprócz tego wiele innych atrakcji, m.in. światełko do nieba.

11 stycznia w byłym Urzędzie Wojewódzkim będzie też impreza bardziej rodzinna. W godz 10.00 do 16.00 zaprezentują się lokalne zespoły i każdy kto ma ochotę coś pokazać. Będą występy przedszkolaków, pląsy harcerzy, zaśpiewa Anja Tentaki, krótki koncert zagra też Formacja ASW oraz Łomżyńska Filharmonia :)

Zapraszamy

Przyjeżdżajcie do Małego Płocka;p E95 3,35 a ON 3,45:)

Nikt nie zna dnia ani godziny. - moje zdanie

agent 22 a kogo ty straszysz co ??? i czym ??? nie tacy jak ty polegli psychicznie na polach wiomaru...

heh a jak nie to kopa w dupe da i skończy się brykania... w wiomarze jest jedna zasada, nie ma ludzi nie zastąpionych...

Wie ktoś jak wyglądają testy - (może jakieś linki ktoś zna) u psychologa na komisji lekarskiej??

hehe,panie donaldzie ile razy ja słyszałem ten tekst z ust tofka"nie ma ludzi nie zastapionych":)) az mi bolesne wspomnienia wraqcają:P

wiem ze nie tacy jak ja polegli psychicznie ale z jednego powodu im zalezalo na pracy z takich czy innych powodow a ja tam pojde pracowac ale bedzie mi zwsialo czy on mnie zwolni czy tez nie a jak zacznie cos miec nie tak z nie mojej winy to teraz dysponuje sie takim sprzetem ze wszystko mozna nagrac i porozmawiac o calej sytuacji w sadzie

Hehe nie tak do końca bo ze zdjęcia wynika ze to jest przejscie z mini USB w USB tak jak większość standardowych kabli dodawanych do mp3 czy dyskó zewnętrznych, aparatów. A w moim przypadku chodzi o odwrotną sytuację Ajjjj...nie takie to proste

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org