Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To będzie najważniejszy poseł w Sejmie |
zgadzam się z D****Z18 KFC w łomży to była by dobra rzecz! i kasy też by nie brakowało pracownikom!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To będzie najważniejszy poseł w Sejmie |
taka gdzie będzie można zjeść bar sałatkowy taki jak w pizza hut!!!!
|
|
moze troche za pozno, ale dobrze by bylo jakies plakaty porozwieszac, bo wielu dobrych chlopakow nie ma internetu badz nie zaglada na 4lomza
|
|
Niunia ale ty nie sadzisz czy to wiesz? kolejny typ czlowieka na nie!
|
|
madziusmadzius mpk w to nie mieszaj, wolontariat jest dobrowolny ja Cie do niczego nie zmuszam, dałam dobra formę pomocy dla miłośników zwierząt zresztą zamiast siedzieć przed kompem możesz sie przespacerować dobre dla zdrowia samochód i miłośc do zwierząt nie mają ze soba nic wspólnego jedno nie wyklucza drugiego, ja pare lat chodziłam na piechotę i jakoś żyję korona z głowy mi nie spadła
|
|
Wiesz Helena, mozna sie domagac interwencji z Biura Praw Konsumenta, jesli oragnizator sie nie wywiazal z umowy, w tym wypadku oferowal co innego niz bylo to w menu, z tego co mi wiadomo wszystkie te dania i napoje, jednak byly, tak wiec duzo tym raczej sie nie wskora
|
|
??? będą wznowione treningi? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
bo taka prawda, jak to miasto sie ma rozwijac jak im tu nic nie potrzeba? maslo tez se mozna samemu zrobic, pieczywo tez mozna samemu piec i tak w nieksonczonosc..................
|
|
w necie mozna zamowic, z dostawa pod drzwi, do kosztow butli dolicz koszt reduktora-troche kasy wychodzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |