poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To będzie najważniejszy poseł w Sejmie

zgadzam się z D****Z18

KFC w łomży to była by dobra rzecz! i kasy też by nie brakowało pracownikom!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To będzie najważniejszy poseł w Sejmie

taka gdzie będzie można zjeść bar sałatkowy taki jak w pizza hut!!!!

moze troche za pozno, ale dobrze by bylo jakies plakaty porozwieszac, bo wielu dobrych chlopakow nie ma internetu badz nie zaglada na 4lomza

Niunia ale ty nie sadzisz czy to wiesz? kolejny typ czlowieka na nie!

madziusmadzius mpk w to nie mieszaj, wolontariat jest dobrowolny ja Cie do niczego nie zmuszam, dałam dobra formę pomocy dla miłośników zwierząt zresztą zamiast siedzieć przed kompem możesz sie przespacerować dobre dla zdrowia samochód i miłośc do zwierząt nie mają ze soba nic wspólnego jedno nie wyklucza drugiego, ja pare lat chodziłam na piechotę i jakoś żyję korona z głowy mi nie spadła

Wiesz Helena, mozna sie domagac interwencji z Biura Praw Konsumenta, jesli oragnizator sie nie wywiazal z umowy, w tym wypadku oferowal co innego niz bylo to w menu, z tego co mi wiadomo wszystkie te dania i napoje, jednak byly, tak wiec duzo tym raczej sie nie wskora

??? będą wznowione treningi?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

bo taka prawda, jak to miasto sie ma rozwijac jak im tu nic nie potrzeba? maslo tez se mozna samemu zrobic, pieczywo tez mozna samemu piec i tak w nieksonczonosc..................

w necie mozna zamowic, z dostawa pod drzwi, do kosztow butli dolicz koszt reduktora-troche kasy wychodzi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org