Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Spontaniczne" wizyty Tuska, jak za Gierka... wszystko wcześniej ustalone |
Problem z bezdomnymi psami trwa od czasu, kiedy zlikwidowano instytucję hycla.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Spontaniczne" wizyty Tuska, jak za Gierka... wszystko wcześniej ustalone |
Kooorwa!!!!!!! Szkoda tych biednych zwierzat na jantarze tak samo biega taki łaciaty pies od wakacji.Puki co było dobrze,teraz nie wiem co z nim w taki mruz(-20stopni) chyba wiadomo co sie może stać..Ehh:( Nie ważne jaki pies czy też kot... Ja proponuje zorganizować jakąś taką zimową zbiórke nawet neich każdy sypnie po zecie(1zł) kto może więcej i chce oczywiście ale minimalnie po 1zł. Zapewnimy w ten sposób pokarm jakieś nowe budy.Oczywiście trzeba pogadać żeby łapali te psy. Kurrr psy lodówami smigają po mc drivach jeba....szmaty.A o straży miejskiej niech się wypowiadać bo bym za dużo ubliżył.. Tyle Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Już nie długo w Łomży będzie w końcu Galeria Veneda...jeśli znowu rada miasta i prezydent czegoś nie wymyślą. Albo jak budowa stanie(jak z Kauflandem), ona powinna już 3 lata temu byc!!!
|
|
ja pomoglam jednemu psu ze schroniska przygarniajac go do domu i caly czas okazuje mu milosc.
|
|
Do schroniska nie jest łatwo oddać psa ze względu na to że nie raz przyjeżdzają ludzie niby to pieska znaleźli a często jest tak że przywożą własnego, po drugie trzeba załatwić wszystko z urzędem miasta niestety takie są procedury i już inaczej schronisko nie dostanie na pieska tych marnych paru groszy na jedzenie żeby mu dać coś do miski a tak jak by wszystkie schroniska przyjmowały pieski od osób prywatnych to by było błędne koło niestety więc zamiast wypisywać jakieś krytyczne uwagi na temat schroniska pojedźcie tam i dowiedzcie si ę jak to wszystko naprawdę wygląda od kuchni ponieważ większość z was nie ma pojęcia jak to wygląda od strony formalnej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |