Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wolnosc słowa w panstwie donalda |
zajdi w moim przypadku rozmowa trwała ok 5 min, musiałem powiedzieć coś o sobie, czy zamierzam się dalej kształcić jeśli tak to w jakim kierunku, kto jest głównym komendantem policji, jakie są piony w policji, wymienić 2 wady i 2 zalety swoje i zainteresowania i to chyba tyle. Nie ma się czego bać nic strasznego, wszyscy od nas z grupy przeszli wywiad także POWODZENIA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wolnosc słowa w panstwie donalda |
Jeffs'a otwórz :]]
|
|
witam kolejne info CHAMSTWO BP ŁOMŻA !!!!!! przykro mi ale inaczej nie mogę napisac cena ON Ultimate w Częstochowie przedwczoraj 3,29zł. w Łomży 3,76 47 gr różnicy !!!!!! tak więc szybko można się dorobić Audi Q7
|
|
lowca_snów chcialbys nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Widzisz bo w tym Białymstoku jest bardzo duża konkurencja i może nie dało rady sie przebic Jednak uważam że trzeba u nas odmiany od Kebabów Hamburgerów i Pizzy BO TEGO JEST JUZ MNÓSTWO ! Trzeba czegos nowego KFC czy Taco Bell fajnie by było ale nie wiem jak jest z zakładaniem "sieciówek" naprawde malibu POLECAM GORĄCO KUCHNIE MEKSYKANSKĄ !
|
|
Tylko Fridays. W Polsce są trzy. Dawaj czwarty w Łomży. Tu jest strefa dolarowa, ludzie z hajsem się nie pierdo.ą Przepychanka do lady będzie obłędna. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
KFC nie otworza bo za malo jest mieszkancow naszej pieknej lomzy
|
|
Łomżyńskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami - tak to chyba sie dokladniej nazywa! Wielu łomzyniaków z osiedla południe napewno kojazy biegajacego, kulejacego psa na tzw. polach przy ul. Prusa. Dziś przechodze przez pola pies w dalszym ciagu tam biega. Dzis rozmawiam z pewnymi starszymi ludzmi i dowiaduje sie ze dzwonili 2 razy proszac o pomoc dla psa przed zblizajacymi sie mrozami! powiedziano im zeby sami go przyprowadzili do schroniska!!! Pytam sie gdzie ta opieka nad zwierzetami, chyba tylko w nazwie widnieje.... Co roku przepisuje 1% podatku, na ta instytucje. Niestety w tym roku raczej sie mocno zastanowie zanim cokolwiek przekarze. To jest poprostu skandaliczne!!!!!!!!! Mało tego, dowiedziałem sie ze ktoś dzis rano podjechał samochodem i wyżucił kolejnego psa na te pola!!!!! Niechce uzywac wulgaryzmów, chociaż same mi sie nasówają. Zycze tylko tej osobie, a raczej POTWOROWI w nowym roku, oby straciła wszystko co posaida i znalazła sie w sytuacji jak ten pies, którego sama wyżuciła!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Ja uważam że amerykańska byłaby super. Coś w rodzaju Outback lub J&R
|
|
a kogo to obchodzi nie masz wazniejszych tematow do roztrzasania tylko o gaciach pierniczysz nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Z tego co wiem to Towarzystwo nie ma wcale obowiąku wyłapywac psów. Jak tak was to bulwersuje to czemu sami nie przygarniecie zwierzaka z ulicy albo przynajmniej nie złapiecie i przywieziecie go do schroniska? Wiem że tak nie powinno byc, ale jest. Uważam też że nie powinni przyjmowac psów przynoszonych przez ludzi. Pies to nie jest zabawka którą można oddac jeśli się znudzi. Lekcja odpowiedzialności przyda się każdemu.
|
|
Tak, tak dyskutowac i madrzyc sie to kazdy glupi potrafi - ale cos w tym kierunku zrobic ??? nikt sie nie ruszy. Ja mam dwa psy i to z ulicy- owszem sa sympatyczne i miłe , odwdzięczają sie za to , że ich przygarnełam. Nie oceniajcie ludzi bo moze okazać sie zupełnie co innego. Znajomy kocha psy i to bardzo ale ma takiego łobuza że ciągle mu ucieka i co on ma zrobić, czasem pies sam decyduje się na taki los jesli ucieka a w domu ma ciepło i suto.
|
|
czyli np. gdzie nie ma? konkretnie poprosze?
|
|
McDonald już tylu osobom się znudził już i mi to wszystko nie lezie ale każdy tam idzie bo jest tanio i szybko:) Często są tłumy. A to tylko McDonald..:)
|
|
Ja słyszałam, że schronisko nie ma obowiązku odławiania psów jeśli dzwonią do nich ludzie. Trzeba zadzwonić do straży miejskiej i dopiero oni podobno dzwonią do schroniska i zlecają złapanie psa. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Otwarcie w pierwszym kwartale 2009. Hiehe dobrze jakies ,,centrum handlowe'' w Łomzy jest.Jak na Łomże to i tak WIELKIIII sklep. HAHA nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
madziusmadzius jak Ci tak żal tych piesków to jedz do schroniska łap za łopate i pomóż odśnieżać boksy pomóż psiakom wyprowadzając ich na dwór przyjedz i chociaż jednemu okaż tą swoją miłośc do psiaków to samo tyczy sie do innych wolontariat istnieje w schronisku z chęcią przyjmą waszą pomoc a zresztą najlepiej to siedzieć sobie w domku i krytykować PROSTE
|
|
i co mam z buta isc jak nie mam samochodu?? czy mpk pozwoli mi jechac bez biletu jak powiem ze na wolontariat jade?? moze pieniazki z podatku miasto oddalo by na schronisko??
|
|
Łomżyńskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami jest to organizacja społeczna zrzeszajaca członków. Każdy miłośnik zwierząt może do niej wstąpić, to kosztuje tylko 3 zł na miesiąc. Każdy członek może na własną rękę łapać psy i przywozić do schronika. Pracownik schroniska przyjmie takiego psa bo zna członka i wie że nie pozbywa się własnego . Wiem o tym bo też kiedyś byłam członkiem , ale wykreślono mnie bo nie załaciłam składek (po prostu zapomniałam), tak jest w statucie, Ale przychodziłam do schroniska i pomagałam zwierzakom. W upały roznosiłam wodę, a zimą odśnieżałam boksy. Dzisiaj też przyjechałam , i łopatą odsłaniałam zasypane schronisko. A propo w szpitaliku gdzie są chore psy jest tak gorąco, że w miskach woda zamarzla. Zachęcam wszystkich miłośników zwierząt zapisujcie sie do Towarzystwa, im więcej będzie członków tym wieęcej skorzystają na tym bezdomne psy.
|
|
a ostrzegłeś go że za przerobienie i podlączanie się do xlive jest ban? przynajmniej w teorii bo jak już nxe ucichło to wylazł nowy iXtreme i dalej się śmiga bez bańca
|
|
Hehe rzeczowa dyskusja sie wam rozwinela no Ja jak Ja, gdy czytam twoje ostatnie stwierdzenie to sie nie dziwie czemu twoi pracownicy wychodza tak czesto do restauracji :) . Moze idz cos zjesc bo strasznie cie nerwy poniosly :) Relax, take it easy. Pozdrawiam
|
|
czlowieku oni manipuluja twoim umyslem wmawiaja ci rozne pierdoly a ty we wszystko wierzysz i lykasz jak pelikan nikt nie wie kiedy bedzie koniec swiata
|
|
BRAWO!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |