Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Janusz Palikot: Ustalałem z TUSKIEM ATAKI na KACZYŃSKIEGO |
Ja też byłam - z tradzikiem. wydaje się ok, jestem po drugiej wizycie. Sympatyczny, co najważniejsze widać już efekty Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Janusz Palikot: Ustalałem z TUSKIEM ATAKI na KACZYŃSKIEGO |
Przyjmuje na kase chorych czy prywatnie. ile kosztuje wizyta. Podajcie jakis nr tel.
|
|
Zdecydowanie polecę Retro. Wystrój cieszy oko, obsługa stara się być jak najbardziej profesjonalna (chociaż są potyczki), byłoby miło gdyby obsługa była niewidzialna i pamiętała o ułożeniu sztućców na stole i talerzu po posiłku, co do jedzenia nie mam WIEKSZYCH zastrzeżeń. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Games Point na Legionów :) Wszystko macie! a xbox-y już są oczywiście Jasper 150w ??? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Umówmy się, że jakiekolwiek poddawanie się policyjnym procedurom w ramach wykrycia sprawcy lub wyjaśnienia sprawy jest ryzykowaniem zdrowia. Często ci młodzi (aczkolwiek to nie stały warunek) szczyle szukają odwetu na "praworządnym" obywatelu,który w danej chwili pokierował się współczuciem i uczciwością. Teraz trzeba zdecydować, co jest więcej warte - zgodność z humanitarnymi zasadami, wpajanymi od zawsze czy strach o własne zdrowie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
aha .spoko
|
|
Jak każdy wie, większość siłowni służy przepuszczaniu lewych pieniędzy przez filtr legalności, przy okazji spalanych jest parę tysięcy kalorii i przybywa masy mięśniowej. Śmiesznie brzmi "fajnie, przyda się siłownia w okolicy", gdy zdrowy tryb życia (do którego zaliczamy wizyty w siłowni) polega też na spacerach, a nie korzystaniu z samochodów czy transportu publicznego. Na pewno na zdrowie wyjdzie nam truchcik do trochę oddalonej siłowni. Sama mam wykupione karnety w słynnym Relax'ie, mimo byczych karków i panów do złudzenia przypominających noszących telewizory bardzo chętnie tam ćwiczę, mimo, że parę minut zajmuje mi dojście tam. A propos ktoś może zdradzić mi szczegóły na temat właścicieli tam?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |