Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polki rodzą na Wyspach - Polska, to nie kraj dla młodych |
http://www.youtube.com/watch?v=V7tAh0bLLYE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polki rodzą na Wyspach - Polska, to nie kraj dla młodych |
Aviva Aviva Aviva ŁKS!!!! BO ŁOMŻA TO JEST POTEGA ŁOMŻA TO NASZ ŁKS!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ostatnia zamówiona przeze mnie tam pizza była z bonusem- długim blond włosem. Przecież każdemu zdarza się przeoczyć wpisanie dodatkowego składnika do menu!
|
|
DxxxD jesli juz masz zamiar w jakis usposob ustosunkowywać sie do moich wypowiedzi to badz laskaw najpierw DOKLADNIE je przeczytac a dopiero pozniej moze zabieraj glos... ? Jak juz wczesniej napisaŁAM(moze zalapiesz ta mala aluzje) : zarowno ten od malucha,jak i od polowki czy nawet ktorykolwiek łomzynski ,,tuningowiec,, przerabiali swoje samochodziki zeby w jakis sposob sie pokazac czy wyroznic... po to wlasnie jest tunning optyczny - zeby zmienic wyglad auta. Rozumiem,ze jakies takie pierdoly jak np wspomniane wyzej lampy,brewki czy spoilery moga byc montowane w aucie nie dla jakiejs szerszej publiki czy cos w tym stylu ale dla samego wlasciciela pojazdu. takie ulepszenia (albo i nie) moga np. poprawic samopoczucie wlasciciela(no bo w sumie tak naprawde nie wiem jaki moze byc inny powod montazu tego typu rzeczy),ale jezeli ktos zmienia swoj samochod do tego stopnia jak wspomniany wlasciciel malucha to napewno liczy sie z tym,ze jego autko bedzie w jakis sposob oceniane. Albo chwalone albo krytykowane. Nie kazdemu takie zabiegi musza sie podobac... Mnie sie akurat nie podobaja i mam prawo do wyrazenia swojej opinii,nie sadzisz? Co do Twojego pytania nt co w zyciu zrobiŁAM to odpowiedz brzmi: Napewno nie spieprzyŁAM swojego samochodu jakims ''wiesniackim tjuningiem'' :) Zreszta nie tego dotyczy temat,jakbys jeszcze nie zauwazył, wiec moze zakonczmy ta durna dyskusje? Pozdrawiam
|
|
To super doktorek! Wyleczył mi fujarkę !
|
|
a może są chętne osoby do zrobienia czegoś podobnego tylko, że w kosza albo w nogę?
|
|
i jak z tą silka bo podobno już otworzyli??
|
|
w games point nie ma bo byłem dzisiaj :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
polecam sie :)
|
|
czy ktos wie dlaczego od dwóch dni pub jest zamkniety? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
To kwestia gustu... ale hugo boss??!!! spoko ludzie bez przesady.... jakiej lasce ten zapach się podoba.... Tylko Echo Davidoff. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
Robert z tego co czytalem na forum ty juz jestes po wszystkim, podobnie jest z karolem1982. odezwijcie sie na maila w celu wymiany informacji. z gory dzieki. pozdro
|
|
A rejestrowałeś te GTA
|
|
Jest ktoś chetny ??
|
|
Ja w domu zrobiłem impreze;) na 8 osób i każdy dał po 20zł i tak się wszyscy nachlali i najedli że do tej pory nie narzekają ;)) a fajerwerki też mialiśmy i grajka własnego wiec najlepsze imprezy włosnoróbki :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jak bym tego u siebie pod klatką nie widział.
|
|
Uzupełniając post Mariusza, za tą wspaniałą pracę w ŁKSie, pan Sroczyński dostał nie małą nagrodę. pozdrawiam
|
|
dopalacze.com moj kumpel otwiera tam :)
|
|
W byłej bazie WZG-su naprzeciwko stacji ORLEN, wjezdzasz skrecasz w lewo przy stacji A.Konopka jedziesz prosto a póżniej w prawo i ostrzalnia znajduje się naprzeciwko Perfect Serwis. ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |