Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kampania Donka... |
Ahmed - dobrze powiedziane ale ja bym dodał jeszcze zabieganym ludziom... Życie toczy się teraz coraz szybciej, o dziwo także w Łomży ! ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kampania Donka... |
|
niby to nic ale o ten ŁKS może skutecznie robić się karirerka naszych prezydentów. jest to temat który skutecznie może skupic wokól siebie duże gorno , dynamicznych ludzi którzy na fali tego niezadowolenia mogą wypromowac nowe władze miasta. Więc do roboty łomzyniacy czas iśc po nowe a stare wywalić w kosmos - rozwalić tą polityczno gospodarczo klerykalna mafię Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Używam głównie prawego pasa, w dobrym humorze nie przekraczam 50km/h, ułatwiam włączanie się do ruchu i przy wykonywaniu manewru cofania PATRZę w lusterkA,w komplecie "Dla Blondynki" mam czujnik. A i tak drzewa wskakują mi na samochód... Więc to tyle w kwestii autoreklamy ;)
|
|
Telefon do InterCosmetic i będziesz wiedziała. Do reszty salonów raczej nie ma co się fatygować. Nie wymagajmy cudów od biednej Łomży, i tak każdy kładzie na jej karby o wiele więcej niż może unieść. Mnogość rond i kościołów to maksimum, jakie z siebie wydusi. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Nie możemy pozwolić na to aby nie dane nam było więcej oglądać tego typu obrazków na naszym ukochanym Biało-Czerwonym stadionie ! ŁKS BYŁ, JEST i BĘDZIE !!! DiDi
|
|
Markac :Weźcie to pod uwagę. Łomża ma znacznie poważniejsze problemy Co nowe rondo gdzieś tzreba zbudować ?
|
|
Najlepszego po Sylwestrze ;))
|
|
typowe łomżyńskie podejście: ponarzekać, pojęczeć, poględzić...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |