Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
objanie Lewakom dzialnie parytrtu o ktroy tak wlaczyli |
http://www.przyjacielebonsai.home.pl/forum/index.php?c=1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: objanie Lewakom dzialnie parytrtu o ktroy tak wlaczyli |
ja tam do kobiet za kółkiem nic nie mam, ale wooooooolno jechać po drodze? to lepiej iść pieszo - zdrowiej - to się tyczy też wielu panów
|
|
Mam:) kosztowało mnie lapme z przodu, blotnik, lakiernik i nowy zderzak:) naszczeście tylko tyle:) acha i jedno pytanie czemu jak jest samochud na parkingu zaparkowany, to w wiekszości kobiety obchodza go z tyłu, a nie odprzodu gdzie np jest chodnik? To jest bardzo wkur... jesli włącza sie wsteczny celem wycofania i włączenia sie do ruchu a tu co... idzie sobie kobietka za samochodem jakby nigdy nic, czesto gesto jeszcze prowadząc dziecko za ręke, mając do swojej dyspozycji sprzodu samochodu pusty, bezpieczny chodnik. Nierozumiem tego!!!!! Byc moze faceci tez tak robią, jednak ja wlasnie mam tego typu doswiadczenia drogowe z kobietami, facet zawsze szedł chodnikiem... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
było trzeba myślec o takich rzeczach na paczatku roku szkolnego, teraz jest mało czasu i trzeba sie brrrrrac hehe kobieta za kółkiem napisał(a):
|
|
Niektóre kobiety są świetne również za kierownicą.
|
|
Dokładnie w Sylwestra omal nie zderzyłam się z pewnym pełnoletnim Golfem, "podrasowanym" do granic możliwości, oczywiście z "wybebeszonym" tłumikiem i innymi cudami nie na polskie drogi. Kretyn, oszczędzając na lampkach kierunkowskazów miał bonusowo niedziałające światła "stop". Pomimo mojego trąbienia nawet nie raczył zauważyć czego dokonuje na drodze. Skończyło się tym, że musiałam wymęczyć mój wychuchany silnik ciężką prawą stopą, żeby dogonić pajaca. Po ściągnięciu go na pobocze i wskazaniu braków usłyszałam "spier.. dupo, trzymaj odległość to SE nic nie zbijesz" i uraczył mnie dymem z wyjącego tłumika. I powiedzcie jak mam, biedna kobieta, lubić kierowców w takich dziełach mszczącego się "artysty" (czyt. SPECJALISTY od tuningu)? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Gdzie w Łomży dobrze piorą dywany?
|
|
Wypraszam sobie, kobiety nie jeżdzą wolno, a ostrożnie. Co prawda, zbyt wolno myślą (nie przyznaję się;)), ale każdy w życiu potrzebuje chwili refleksji, czasem napada w samochodzie ;) Ale umówmy się, że tylko my, kobiety, potrafimy kierować, jechać w miarę po linii prostej, robić makijaż, flirtować przez CB i szukać w myślach sklepów
|
|
nie wiem czy dobrze ale slyszlam ze piora tam gdzie jest myjnia samochodowa, za byla mazowiecka
|
|
Właśnie się biorę, początek roku, nie do końca szkolnego, ale dobry czas na rozpoczynanie działań. Dla chcącego nic trudnego ;] Takos
|
|
wiecie co? moim zdaniem lepiej za kółkiem zachowują się kobiety - brak męskiego cwaniactwa i lekceważącej bezmyślności to ich (w ogromnej większości) ogromny plus! błędy popełniamy wszyscy :) poza tym za kółkiem, czy nie za kółkiem - wszędzie wychodzi natura właściwa konkretnemu człowiekowi - niezależnie od płci tutaj chciałbym pozdrowić pewną piękną panią instruktor "L"! Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Czy w Łomży nie przydał by się sklep z prawdziwego zdarzenia z ubraniami umownie zwanymi militarnymi, tzn. spodnie bojówki, stylizowane kurtki wojskowe, bluzy, buty, czapki itp. Bo pod tym względem w Łomży jest posucha, pojedyncze spodnie bojówki można gdzieś wyhaczyć, ale to albo z rozmiarem problem, kolor nie ten, czy model. Czasem przeglądam allegro, i tam są naprawdę odjazdowe rzeczy tego typu, ale kupowanie ubrań nie przymierzając jest jednak ryzykowne o czym się przekonałem.
|
|
Kobieto za kółkiem, myślę, że dla własnego bezpieczeństwa nie powinnaś zatrzymywać kierowców na poboczu! :):) Zastanów sie, czy warto, skoro i tak z tej lekcji nic nie wyniósł? Ja np. spotykam kierowców płci żeńskiej czytających kolorowe pisma na kierownicy podczas jazdy, piszących sms, trzymając komórki w kroczu i ze spuszczonym wzrokiem w tym kierunku. Jak można było wydać prawo jazdy takim osobom? Do tego to się dzieje w samym centrum Warszawy, gdzie jest największe natężenie ruchu! Tego już nie można niczym wytłumaczyć, to zwykła lekkomyślność i głupota. Facetom tez się zdarza jeść kanapki z kajzerek w czasie jazdy :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a czy sa tam gry uzywane, czy tylko nowe ?
|
|
Nie uznaję wróżek, nigdy nie uznawałam. Większość "przepowiadających przyszłość" zna świetnie ludzką psychikę, potrafi w paru zdaniach wyciągnąć skrywane informacje, a później przedstawić je w kształtach "przyszłości". Żenada. Żadnej nie polecam.
|
|
niektórzy nie zrozumieli pytania, nie chodziło o słodkie zapachy, najlepiej zainwestować w coś droższego ale co naprawdę ładnie pachnie, wybór jest spory, mocne zapachy ma Gucci, ja polecam np Armani Mania, to cię wyróżni ale też walnie po kieszeni Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zapraszam wszystkich do udzielania sie w temacie na stronie http://www.cenapaliw.pl/?o=&m=95&l=10&k=494 wpisujcie ceny paliw jak tankujecie, jako ciekawostka mozna sobie sprawdzic jakie sa ceny w regionie i w kraju. nie polecam sprawdzac dla ludzi o slabych nerwach ;) pozdrawiam
|
|
jasne, ze by sie przydal, ale z przyzwoitymi cenami, a nie z typowym zdzierstwem w naszym miescie.
|
|
Hugo bosy
|
|
Zrób dokładniejszy opis czego ci potrzeba, jaka lokalizacja czy mają być magazyny czy tylko jakiś budyneczek mały.
|
|
ciebie sie nie pytałem glucie
|
|
Na WZGS czy jakos tak jest do wynajecia plac i biuro kolo myjni Pozdrowionka Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ale dobra moge obniżyc do 220 zł
|
|
Chodzi mi tylko o ceny za wynajm placu pod działalność.Sam mam kawałek placu przy Poznańskiej. Pozdrawiam :)
|
|
mam wolne miejsca na wyjazd wcześnie rano 5 grudnia do Busko Zdrój kontakt na adres zdzich@unitechnik.pl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
M@ster - w przyszłych wyborach startuje napewno ..:) tylko z kąd tu kase na kampanie wziąść.:)
|
|
sylwester w rampie do bani za 4 stowy byla ciepla herbata, reszta posilkow zimna, rownie dobrze mogli podac zamrozone, zastanawiam sie dlaczego nie powiadomiono gosci ,ze jest tylko 10 par.Powinni zwrocic kase. do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstyd, wstyd,wstyd Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
Prowokatorze, cóż za ostry język i złość w Tobie. Chociaż podziwiam chęć i wytrwałość w edukowaniu uczestników forum ;) Ja chętnie wywróżę przyszłość, dzieci, szczęśliwe małżeństwo, przystojnego bruneta spod 15-stki, braku patologii i dobrego samochodu. Full serwis, a to wszystko za naprawdę symboliczne kwoty, możliwość rozłożenia na raty. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |