Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak poroSmoleńczycy traktują symbole narodowe. |
paco rabana Paco Rabanne 1 Milion cudowny zapach ![]() ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak poroSmoleńczycy traktują symbole narodowe. |
uzywane też są
|
|
no, no oryginały spodni M65 300zł, juz widzę kolejki i rozpychankę łokciami.)))
|
|
mysle ze u nas to by sie nie utrzymalo ... chcesz otworz ale swietlanej przyszlosci na tym nie wroze
|
|
Internautka83 idź lepiej do psychiatry a nie do czarownicy!!:))))) Każdy, kto szuka porady u wróżki ma coś nie teges z głową!:)
|
|
Aqua Bvlgari.
|
|
Są i tak sprytni, że "krzyczą" 50zł za 45 minut pracy ze szkrabem 1-3. Jednak wydaje mi się ta cena zbyt wygórowana, bo najczęsciej praca polega na pracy z gotowymi ćwiczeniami i podręcznikami. Wielką rolę odgrywa relacja dziecka z nauczycielem, na tym można oceniać rezultaty nauki.
|
|
za tyle to sie cmoknij w cyka frajerze
|
|
Aaaaaa, zapomniałem dopisać, że wyjechałem od Miliszkiewicza, dlatego widziałem, co sie działo od lewej do prawej.
|
|
Mi ten Polo akurat się bardzo podoba :)
|
|
chyba najgorsi sa niedzielni kierowcy i osoby w podeszłym wieku
|
|
Tez słyszłam ze najlepiej trafic na wieczorna zmiane.Polecam dr Pijagina chodze obecnie do niego a jak porod bedzie wygladal to sie okaze oby bylo wszystko dobrze.
|
|
witam was. za mna jest juz test wiedzy, sprawnosciowka i multi. teraz kolej na wywiad. powiedzcie mi z czym to sie je? czego mozna sie spodziewac? macie jakies najczesciej zadawane pytania? czy to prawda ze pytaja z ustawy o policji? dzieki za pomoc pozdro. jakby co to slijcie materialy na zajdi79@o2.pl sam tez cos mam i moge pomóc
|
|
Bardzo chcialbym podziekować władzom naszego miasta ze jak co roku wspaniale zorganizowały sylwestra na st. rynku , po raz kolejny dały popis swojemu kunsztowi organizacyjnemu!!!!! Zero jakiego kolwiek odliczania, każdy świetował nowy rok według zegarka na ręku, fajerwerki z ratusza wcale nie były lepsze od tych puszczanych przez zgromadzonych ludzi, kompletny chaos i brak jakiejkolwiek organizacji WSTYD, nawet w Kolnie i Zambrowie burmistrzowie raczyli przyjsc na główny plac żeby współnie odliczyc ostatnie 10sec i złozyć życzenia a u nas nikt sie nie raczył pojawić, oczywiście jakby tak msze o północy zrobić na placu i biskupa zaprosic to wszyscy na bacznosc by stali a nawet pewnie klęczeli !!! Już nie wspominając Białegostoku gdzie organizacja był taka jak powinna być ,czyli scena muzyka itd. eh szkoda słów dopuki władza sie niezmieni niema co liczyć na poprawę sytuacji pod względem rozrywki w tym miescie no chyba ze jest sie fanem Radia Maryja
|
|
Ja myslę że potrzeba czegoś nowego - ze stylem - najlepiej włoska, francuska, meksykańska albo grecka ..tylko taka z prawdziwego zdarzenia a nie jakiś fastfood. Styl jest najważniejszy bo ludzie i tak za wiele na żarcie nie patrzą (oczywiście bez przesady:-) przykład z mojego rodzinnego miasta - gość wywalił 1 milion złotych żeby stworzyć restaurację w 100% góralską w miejsce strej stacji pkp - a ludzie, choć miasto pokroju Łomży, chodzą tam tłumnie!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |