Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica w rezerwie |
ja również polecam dr Głębicką, ma podejście do dzieci i są to wizyty domowe jeśli chcesz mogę podać Ci nr tel na meila
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica w rezerwie |
Drogi Markac'u, nie jestem aż tak lekkomyślna, miałam na siedzeniu obok męski pierwiastek. Prawo jazdy zdobyłam dopiero za drugim razem, przyznaję się do stukania w komórkę w czasie kierowania, malowania ust, ale dzieje się to zawsze na pustej drodze i suchej nawierzchni. Warszawa jest innym wątkiem, tam rządzą zasady dżungli, praworządni i wychowani kierowcy w stolicy czują się odosobnieni. Sztuka czytania porannych news'ów w samochodzie jest cechą nabytą, związaną z latami praktyk. Jestem w stanie zastawić swojego malucha, że nieraz rozmawiałeś przez telefon, będąc kierowcą
|
|
Chcesz żeby cie Diabeł Opętał??
|
|
ja na przyklad nie mam zadnego tuningu i wcale nie mówie ze kosmetyka auta jest zle niech kazdy jździ jak mu wygodnie jezeli komus nie pasuje to niech nie patrzy i koniec
|
|
Witam wszystkich :) Może ktoś się z Was orientuje jakie są ceny w Łomży wynajmu placu pod działalność? Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |