wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZIELONA WYSPA ZAKWITŁA i... Zapomnieliśmy, że D. Tusk RZĄDZI Unią Europejską...

chamaki maja supercar heh te 2.0i heh przy silniku 1,4 ;) a co do tego nowego czarnego bmw z brewkami to kalectwo, totalne dno, jak mozna tak zaszpecic auto. nigdy bym tego badziewia na wstawil do swojego auta. zal.pl , heh a jeszcze te glosniki wlasnej roboty w bagazniku heheh, -8 szyba otwarta, manieczki i legionow od ronda do bp przez 2h.. najwieksze brechty sa, jak takich dwoch ustawi sie na swiatlach... heh po chwili ich nie widac... (warto zainwestowac w katalizatory.. ;D), chmara dymu, a nie 7s do 100... prosze o wiecej takich linkow z super bryka ;D bedziemy kolekcjonowac golfy III po tuningu, audi 80 z high car audio oraz inne wynalazki z "wiejskim tuningiem". nie chce wlascicieli tych bolidow urazic, ale wiedzcie, ze to jest przykre.. moze imponujecie rowiesnikom, ale obrazacie ludzi, ktorzy musza na to patrzec:/ pzdr dla posiadaczy normalnych aut:))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZIELONA WYSPA ZAKWITŁA i... Zapomnieliśmy, że D. Tusk RZĄDZI Unią Europejską...

fajne zyczonka...ha ha

Re: ZIELONA WYSPA ZAKWITŁA i... Zapomnieliśmy, że D. Tusk RZĄDZI Unią Europejską...

potrzebuję wszystkie testy. pilne!

internautka a jest nr tel do -tuptus - na ogloszeniach lomza 4 ja tez właśnie mam zamiar sie wybrac tam

tuptus? Chyba sobie żartujesz? Pani "Tuptus" to zwykła oszustka, której nie chce się iść do pracy, więc próbuje utrzymać siebie, kilkoro dzieci i męża z przepowiadania przyszłości i prowadzenia biura matrymonialnego. Jest co najwyżej dobrym socjologiem, bo żeruje na ludzkiej naiwności jak tylko się da. Wielu moich znajomych było u niej, ja też miałem z nią przypadkowy kontakt i mogę to wszystko zamknąć w jednym słowie: ŻAL. Tyle ode mnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org