Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Socjalizm kwitnie w najlepsze... |
Z pewnością byłby to ciekawy pomysł, ale czasami (niestety!) mam wrażenie, że wielu młodych "biznesMĘŻCZYZN/kobiet" obawia się rozpoczęcia nowego nurtu, w tym wypadku sklepu z osobliwą odzieżą; w końcu wiąże się to z kosztami i ryzykiem. Pozostaje nam najwyraźniej wyprawa do większych miast lub sumienne myszkowanie na Allegro. Ale i tak się do Was uśmiecham :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Socjalizm kwitnie w najlepsze... |
"Piłsudskie" wyścigi robią się zbyt popularną rozrywką, to fakt. I jak je ujarzmić? "Dobijać" do ich prędkości, spojrzeć na kierowcę, przesłać szeroki uśmiech i wcisnąć na pas przed nimi,później notorycznie zajeżdzać drogę. Takie rady dostałam od kolegi, szalonego kierowcy. Będąc pasażerem przekonałam się, że działają, ale tylko jednorazowo
|
|
Re: Socjalizm kwitnie w najlepsze... |
Witam! Jakie męskie perfumy polecacie?Kilka ładnych zapachów jest z serii bi-es,ale strasznie krótko trzymają i troche kosztują,30 zł za taki szajs (w porównaniu do np str8 -60zł) to dużo,chodzi mi o taki zapach,który długo się utrzymuje,no i oczywiście mocny,męski a nie słodko-cukierkowy. Czego Wy używacie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |