Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A co z naszymi Orlikami ???????????? |
jedynie poprawy "wizerunku" auta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A co z naszymi Orlikami ???????????? |
ktoś napisał o jakże wysokiej kulturze warszawskich kierowcow, coz... nie podzielam tej opinii,uważam że są znacznie bardziej nieuprzejmi niż nie jeden BL bądź BLM. a niedzielni, coż...każdy się kiedyś uczył,a może poprostu naprawdę jeżdżą rzadko, jenak w miejscach gdzie jest to możliwe mogliby częściej korzystać z prawego niż lewego pasa :)
|
|
Jacek_R mala podpowiedz dla ciebie wiadomo ze na weselu w wiekszosci dobra zabawa zalezy od zespolu ostatnio bylem na weselu w jedrusiowej zagrodzie :( nic szczegolnego kasztelan wiski podobnie w pasjonacie dwa wesela super naprawde jest co wspominac ale to oczywiscie tylko moja opinnia:)))
|
|
Witam zestresowanych (lub nie;)) nadchodzącą maturą, wszystkich innych, pomocnych, tym bardziej ;) Interesują mnie kursy przedmaturalne w Łomży. Czy może ktokolwiek brał w nich udział lub wie, gdzie się odbywają?
|
|
Są tam gry tylko na konsole czy na piecyki też?
|
|
Z takim nickiem prosisz się tu o kłopoty ;D Wracając do tematu, nie wiem ;) Pozdrawiam.
|
|
a dr.szewczyk przyjmuje na kase chorych czy prywatnie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |