Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzlaczego pewnien czlowiek poszedl do wiezienia bo powiedzial:" tusk ma Tole" |
Sprinter - mialem 2.2 cdi silnik rewelacja. mechanike oceniam na plus, reszta kiszka. Moze i dobry, ale na niemieckie autostrady. Jesli chodzi o prowadzenie, dla mnei fatalny w porownaniu chocby do transita.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzlaczego pewnien czlowiek poszedl do wiezienia bo powiedzial:" tusk ma Tole" |
Autor: basket23 (---.lom.vectranet.pl) Data: 01-01-09 10:47 z 16 na 18 tygodni od 2009 Co ludzi wprowadzsz w błąd! Moja żona w2008r była na urlopie 18 tygodni przy pierwszym dziecku,znajoma przy trzecim dziecku miała 20 tygodni urlopu.Od 2009r mają być inne wymiary urlopów! Pozdrawiam
|
|
Re: dzlaczego pewnien czlowiek poszedl do wiezienia bo powiedzial:" tusk ma Tole" |
Wymienie sale weselne. Kazdy niech wystawi note, zeby bylo latwiej to noty wystawcie od 1 do 5 oraz jedne zdanie (krotkie, zwiezle i na temat) odnosnie sali. Bo widze ze jest z 20 dzialow do roznych sal. Zaczne pierwszy. 1. Dom Weselny KORONA. Nota: 2. Nie byłem www.korona.lomza.pl 2. Hotel GROMADA "Polonez". Nota: 2. Takie sobie jedzenie www.gromada.pl 3. Motel ZACISZE Nota: 2. Nie podobałam mi sie sala bardziej na komunie, chrzciny lub stype. www.motel-zacisze.com 4. W JĘDRUSIOWEJ ZAGRODZIE Nota 5. Super obsluga, jedzenie przepyszne, jeden minus trzeba zaprosic sporo gosci minimum 230 by sala nie byla pusta :) www.wjedrusiowejzagrodzie.com 5. Hotel BARANOWSKI Nota: 3. Spoko obsluga takie sobie jedzenie. www.baranowski.pl 6. Sala Bankietowa Amadeus Nota: 4. Wszystko ladnie wyglada tylko cena bombowa i nie ma gdzie wyjsc na papieroska (znaczy sie jest gdzie ale dla 2-3 osob nie wiecej) www.amadeus-restauracja.pl 7. Hotel ZBYSZKO Nota: 4. Jedzenie super i obsluga. www.zbyszko.com 8. Dom Weselny FADOM Nota: 1. Ze ktos tam robi bez urazy 9. Dom Weselny WENECJA Nota: Nie wiem. Nie bylem to sie nie wypowiem. www.wenecja.lomza.pl 10. "NA ROZDROŻU" Giełczyn Nota: Nie wiem. Nie bylem to sie nie wypowiem. www.narozdrozu.com 11. Karczma Pod Topolami. Nota: 5. SUPER jedzenie, obsluga lux. www.topole.pl 12. Labirynt Kompleks Gastronomiczno-Hotelowy Nota: 3. Jedzenie smakowalo tylko ja bym samykal restauracje i kregle na czas wesela. www.labirynt-lomza.pl 13. Restauracja POD ŁOSIEM Nota: 2. Dobre jedzonko szczegolnie jak poszedlem zjesc telepizze 14. Sala Weselna w Janowie Nota 3. Szkoda ze z sali gdzie sie siedzi trzeba przejsc na sale gdzie sie tanczy. 15. Dom Weselny Chaberek Nota: 4. Wszystko bylo ok, fajnie wygladala sala. Szkoda ze malo miejsca do tanczenia. 16. Restauracja Pasjonata w Nowogrodzie Nota: 3. W miare mi sie podobalo. 17. Sala Weselna "Kameralna" w Morgownikach Nota: Nie wiem. Nie bylem to sie nie wypowiem. 18. Restauracja Panorama w Nowogrodzie Nota: Nie wiem. Nie bylem to sie nie wypowiem. 19.Zajazd Kasztelan Wiski Nota: 5. Jedzenie super, obsluga super, sala przepiekna w srodku i na zewnatrz. www.kasztelanwiski.pl Moze dacie lepsze komentarze. Pozdrawiam
|
|
Czy jest w Łomży jakis komis, gdzie sprzedawane sa oryginalne, uzywane gry do tej konsoli ?
|
|
odezwij się to pogadamy 602 59 88 84 mogę ci zapewnić jazdy maskotem i sprinterami.
|
|
bądz dobrej myśli ja zgubiłem nokię i po tygodniu oddano mi ją, nie wszyscy musza zaraz sobie przywałaszczać, cudzą własność.
|
|
Sympatia na Krótkej.
|
|
Polecam nie wymienioną salę w Zajeździe leśnym w Wygodzie. Wspaniała sala, klimatyzacja, wspaniałe jedzenie, jest gdzie wyjść na papieroska a i na spacer. Polecam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
którego z pediatrów polecacie dla dzieciaczka?
|
|
Nowo otwarty GamePoint , chyba gdzieś na AL.Legionów ale nie jestem pewniem
|
|
Np. wiśnie świetnie się nadają.
|
|
za ile chcesz sprzedać :)???podaj pełną nazwę i czy jest przerobiona czy nie.
|
|
250-300 zł Konsola nie jest przerobiona SLIM model:scph-79004
|
|
A mnie interesowałyby opinie innych na temat domu weselnego Pasjonata w Nowogrodzie. Brat planuje tam wesele, warto?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |