Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego czynu dopuścili się chuligani? |
jooo he he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego czynu dopuścili się chuligani? |
Idz do Saracyna :)
|
|
Boże- widzisz i nie grzmisz... wypowiedz zamarachy pozotawiam bez komentarza...
|
|
xxAAGUSKAAxx a pamiętasz: "wylądował w wariatkowie"???:)
|
|
-> Sumo/malaha Jeżeli o tym samym parchu myślimy to nie civick a przerobiona granatowa nexia z rurami w środku. I kto dał przegląd czemuś takiemu?
|
|
zamaracha przypadło mi w udziale objaśnienia ci definicji słowa ''stoper'' otóż mówiąc najprościej chodzi o takie koreczki do uszu wkładasz i nic nie słyszysz tyle...
|
|
czeczen czeczenowicz-nie bluźnij kundlu na tych,od których chleb żresz codziennie.powiem to,co wielu już pisało-nie podoba się -won do czeczenii.i z przykrością muszę stwierdzić,że kulturalnym narodem nie jesteście.dla was powinny być obozy w lesie zdala od ludzi.na nowy rok życzę wam abyście jak najszybciej opuścili NASZ kraj i poszli wpizdu.
|
|
Autor: PTYSIU_80 (---.lom.netster.pl) Data: 31-12-08 21:39 Autor: -Łomżyniak (---.elomza.pl) Data: 31-12-08 16:47 A ty? A Ty ??? ______________ Masz spóźniony zapłon chłopie.
|
|
O, widzę, że niektórzy już ocknęli się po zabawie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Czlowieku odbij. Jak Ci niepasuje to na bazludna wyspe wyjedz i niedraznij ludzi stary pierniku :D <lol2>
|
|
Czyli, jak spie... nawet najładniejszy samochód. Od razu przepraszam za nieznajomość prawidłowej nomenklatury znanej tylko specjalistom od tuningu, ale jestem tylko obserwatorem. 1. Białe klosze na tylnych lampach. 2. Tzw. brewki na przednich lampach. 3. "ma czip, duży wydech i nowe części" ;D - Pozwoliłem sobie tutaj zacytować chyba większości znanego WBR-a :) Dodaj swój punkt :)
|
|
ja mam w aucie tylne lampy białe,oraz brewki na przednich.I nie uważam tego za wioskę. Jeżeli się Tobie nie podoba to nie wyśmiewaj się z tego,bowiem o gustach się nie dyskutuje. Jeden lubi disco polo a inny trance. Pozdrawiam
|
|
witam w takim dniu jak dzis myśle ze temat jak najbardziej potrzebny, a wiec ja polecam dużą ilość rosołu lub ogórkową bądz żurek, a wy jak z tym walczycie?? pozdrawiam w nowym roku
|
|
Czy wie może ktoś czy jest dzisiaj dyskoteka w klubie MILANO w Jeziorku?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jest dziś dyskoteka, byłam wczoraj to wiem
|
|
Szanelka: Z tego co piszesz wnioskuje ze 95% ludzi jest nienormalna skoro pije duzo. Dokładnie to 95% z Twojego otoczenia, bo nie możesz przecież pisać o reszcie, której nie znasz osobiście? :) Każdy się obraca w towarzystwie, w jakim się obraca :)
|
|
Pisze na podstawie tego co widze :) No oczywiscie nie pisze o ludziach ktorych nie znam, moze niepotrzebnie wrzucilam wszystko do jednego wora, ale niestety jak jestem np w pubie, albo gdzies w klubie to pod koniec imprezy widac w jakim stanie sa ludzie... i uwierz mi malo kto wychodzi trzezwiutki..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |