poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkańcy postawili veto !!!

do:
Autor: szalony palacz c.o. (---.elomza.pl)
Data: 31-12-08 08:57

ja apropo kultury jazdy łomzyniaków jestem kierowcą od 12lat i takze przechodniem dość czestym i zauważyłem jedno nikt w łomzy nie wie co to przepuscić pieszego przez pasy nikt, [...]

Kolego, nie podniecaj się i nie wypisuj tu bzdur.
Ja przepuszczam [BL], więc nie pisz nikt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkańcy postawili veto !!!

Uśmiałam sie jak przeczytałam te całe forum:D jeśli chodzi o negatywne posty pisze je konkurencja albo osoby o wielkich kompleksach:D ja kupuje w trafficu juz kilka lat i nigdy mnie źle nie potraktowano wrecz przeciwnie panie sa miłe i sympatyczne:) co do ubran fakt czasami sie zdaza ze sa słabszej jakosci,ale tak jest wszedzie;D jesli chcecie ciuchów,w których pochodzicie 5 lat to zapraszam do sklepów,w których zapłacicie 500 a nawet 1000 zł za bluzeczke;Dja jestem szczupła i tez nie znajduje czasami odpowiednich rozmiarów ale nie płacze z tego powodu trudno taka moja natura ide po zakupy w nastepnym tygodniu albo miesiacu i cos sobie dopasuje:D spodnie mi nigdy nie farbowały,w jednych chodze juz rok i jest wszystko ok:D moja znajoma jest przy kosci i znalazła tam sobie ciuchy i nikt jej źle nie potraktował:D a jesli chcecie tanszych ciuchów to idźcie na szmaty do lumpeksu:D albo na rynas;D co do plasitkowych lal te panie poprostu dbaja o siebie,sa łądne i maja co pokazywac:)a czego wy chcecie brudasów?:D to czyste i eleganckie sklepy tak naprawde najlepsze w Łomzy:) a jak ktos ma kompleksy i lubi obrazac innych to niech najpierw zacznie leczyc sie na głowe:D bo to jest czysta zazdrosc,znam wiele osób które chciałoby sie tam ubierac ale poprostu nie stac ich na te ciuchy dlatego gadaja dookoła jaki to zły i niedobry sklep ukrywajac swoje pragnienia:D trzeba spojrzec prawdzie w oczy i przyznac sie do swojej głupoty:D pozdrawiam PAnie z Traffica i 517 ,nie przejmujcie sie takimi dnami intelektualnymi bo czytajac te posty od razu widac ze kłaniaja sie ZELDE albo OHAP:D

a ile osób?

4

za 230 to możesz moim bonem sie sztachnąć

A ja właśnie zrobiłem z kumplem dwa wiaderka ;-)

sorki za błąd :)
SZCZęśLIWEGO NOWEGO ROKU żYCZę WSZYSTKIM ;D

markac napisał "Normalny człowiek, wie kiedy przestać pić. "

Wychodząc z tego zalozenia jak ktos nie wie kiedy przestac pic to znaczy ze nienormalny jest.
i tu nie chodzi o procenty, raczej o analogie.

a ktos wie gdzie dokladnie jest ten game point ?

na PC też

Na każdym weselu ważna jest przede wszystkim dobra muzyka i w miarę (powtarzam w miarę dobrę) jedzenie. Każda sala ma swój klimat, swoje minusy i plusy. Jeśli towarzystwo twoje jest w porządku to prawie w każdej sali weselnej będzie ok. My byliśmy prawie we wszystkich. Plusy dla Amadeusza I Jędrusiowej. Reszta też nie najgorzej.

Pani doktor Pisowodzka ... i wszystko.

Aa najnowsza wersja :D:D:D:D

Kobieta za kolkiem?nie jest zle w porownaniu z "lelakami" ktorych to w miescie jest plaga i o wiele za duzo!!!najwyzszy czas zeby z tym skonczyc.
Plec kierowcy nie ma wiekszego znaczenia, wazne aby to byl dobry kierowca..:)

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Psycholog - osoba posiadająca właściwe kwalifikacje, potwierdzone wymaganymi dokumentami, do udzielania świadczeń psychologicznych polegających w szczególności na: diagnozie psychologicznej, opiniowaniu, orzekaniu, psychoterapii oraz na udzielaniu pomocy psychologicznej.

Socjotechnika jest próbą praktycznego podejścia do socjologii, traktowana bywa jako dyscyplina odrębna lub jako jedna z możliwych funkcji tej nauki. Przez socjotechnikę rozumie się zespół ogólnych zaleceń dotyczących tego, jak przy uwzględnieniu istniejących ocen społecznych dokonywać świadomie przekształceń po to, aby osiągnąć zamierzone społecznie cele.

Istnieje chyba "lekka" różnica?

Jakie władze taki sylwester- jakie wybory takie władze- jakie społeczeństwo takie władze. Beznadziejne.
Jak tam w tym ratuszu od 20 lat Ci sami siedzą nic nie robią konstruktywnego dla miasta bo po co jak i tak zostaną wybrani na następne lata bo mało kto na wybory idzie a nawet jak to dobrze nie wie na kogo głosuje, to sie nie ma co dziwić ze nie ma władza szacunku do społeczeństwa i nie ma czasu na żegnanie roku z wyborcami.
A zorganizować to potrafią bardzo wiele w dziedzinie systemu nowych nagród i premii za coraz to nowe nic nie dające dla społeczeństwa wyczyny.
Super...

KFC!!!!!!!!!

Wiem że najlepszy temat to twój nieudany sylwester w rampie:))) weź jeszcze wpisz się swoim drugim nickiem będzie ciekawiej...

wszyscy na pewno nie odeszli, zawsze jakieś przydupasy zostają

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org