poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa/stara opinia o J.K.

tylko 100 tyś zapytań:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa/stara opinia o J.K.

są opinie ze jedzenie lipne, dużo osób tak twierdzi, ja byłem na sylwku rok temu to tez nie bardzo z tym jedzeniem było

A dlaczego nie? Ktoś im dał lejce, za połówkę świniaka raczej ich nie kupili, więc mają takie same prawo jak ty, fresh. I często są bezpieczniejsi niż Panowie Szos w swych wypasionych furach ze skrzydłami odkręconymi na jakimś szrocie i przytwierdzonymi na wkręty do swojego bagażnika. Owszem, może jadą wolno i niepewnie (właśnie dlatego, że mało jeżdżą), ale sądzę, że szansa na spowodowanie przez nich wypadku jest znacznie mniejsza niż przez kolę, który zap...rza przez Piłsudskiego ile fabryka dała.

Swoją drogą pozdrowienia dla naszych policmajstrów "kochanych", którzy wolą w ramach wieczornego grzać d..y na parkingu przy Polo, niż połapać "Kubiców" na wspomnianej wyżej ulicy.

Pozdro też dla szalejącego od czasu do czasu w okolicy strzelnicy (chyba) civica ze śladem po nrze na drzwiach. Kiedyś, jak wkurzysz, nie omieszkam Cię pod....dolić na psiarnię, bo już mam dość jak w strefie zamieszkanej zasuwasz 60ką.

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

ja apropo kultury jazdy łomzyniaków jestem kierowcą od 12lat i takze przechodniem dość czestym i zauważyłem jedno nikt w łomzy nie wie co to przepuscić pieszego przez pasy nikt, chocby lało grzmiało i grad napitalał żadna menda nie przepuści "bo on jedzie , wielki pan" ,a kto sie zatrzyma i da przechodniom przejsc?? wszyscy tylko nie z rejestracją BL a juz napewno BLM, drugą sprawą jest pomoc przy włączeniu sie do ruchu z jakiejś uliczki, byłem w swoim zyciu tu i tam na swiecie i wszedzie kierowcy zatrzymuja sie i wpuszczaja drugiego kierowce , któremu ciezko jest włączyć sie do ruchu a u nas niedaj borze zeby dał przed siebie wjechać przeciez dojedzie 10sec póżniej , hamy jezdzą u nas i tyle wiec postarajmy sie w nowym roku panowie i panie troche wiecej kultury od siebie to moze ktoś wegług nas zachowa sie kulturalnie, no i uśmiechu za kierownicą a nie tylko srodkowe palce sobie pokazują !

a moze skoro oni nie chcą to komuś w mieście oddac co????? nam sie też chyba jakies samochody to znaczy chiałem powiedzieć dotacje, należą:)

pozdro dla tych co nie dostają dotacji

Witam,
Orientujecie się gdzie w Łomży jest największy wybór kart pamięci?Chodzi mi szczególnie o memory stick pro duo minimum 4gb??

Gilbert K. Chesterton

mi muzyka odpowiada jak bym chciał się pobawić przy disco polo to bym pojechał na jeziorko , kolejność jest panowie taka ze pierw jakoś muzykę się usłyszy w klubie póżniej w radiu często poł roku po premierze i oni to nazywają hity na czasie po zatym w radiu większości ich się nie usłyszy bo wolą komercyjną muzykę

Ja też zauważyłam, że łomżyńscy kierowcy oduczyli się przepuszczania pieszych. Jeszcze parę lat temu klęłam, że żaden warszawiak na Legionów się nie zatrzyma a łomżyniacy często. Teraz jest odwrotnie. Prędzej Cię Warszawiak przepuści niż łomżyniak :/

Gilbert K. Chesterton

po roku i jednym dniu :)

a ja wlasnie zjadlem dropsa:!! hepi niu jer :[][]]]]]]]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org