Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosujmy na POdatek kastralny |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosujmy na POdatek kastralny |
25zł od studentów,możesz zobaczyć w ogłoszeniach, pomagają w przygotowaniach do matury zarówno ustnej jak i pisemnej ;)
|
|
Wiesz... polecam Ci przeczytanie tego posta na jakimś forum. Na początku wydaje się skomplikowane, ale w sumie ogranicza się do zainstalowania dwóch programów. Niestety w tym momencie nie mam czasu krok po kroku Ci wytłumaczyć, ale z pewnością uda Ci się to zrobić samodzielnie, bo to proste. A jeżeli nie to za jakieś dwa... trzy dni mogę to dokładnie opisać. Opis jest z poprzedniego roku, kiedy były jeszcze obrazki do przepisywania, ale zwyczajnie opuszczasz tą część konfiguracji, bo teraz obrazków nie ma. Przykładowe miejsce, gdzie możesz sobie znaleźć dużą bazę linków rapidshare do seriali: http://peb.pl/seriale/ Jak w praktyce wygląda stosowanie tego programu. A no program po każdym pliku restartuje Ci neostradę(lub inny internet ze zmiennym IP) i sam ściąga kolejne pliki z listy. O tyle lepsza jest ta metoda od zwykłego p2p(emule, bearshare itp), że - ZAWSZE Ci się ściąga z tą samą prędkością - nawet jak plik jest bardzo stary, czy mało popularny to można go ściągnąć nie czekając na tzw "źródła". Pliki mało popularne ciężko ściągnąć czasem na p2p. Czasem w kolejce na "źródło" trzeba czekać kilka godzin, dni itd - ściąganie z internetu pirackich filmów/programów etc NIE JEST ZABRONIONE! Programy p2p standardowo podczas ściągania automatycznie wysyłają plik innym, a to już NIE JEST LEGALNE. Używanie rapidshare nie spowoduje więc, że policja wejdzie nam o 6 rano z drzwiami do mieszkania, bo udostępnialiśmy, czy ściągaliśmy nielegalnie. - ściąganie przez rapidshare znacząco obniża prawdopodobieństwo "infekcji wirusowych" ;-) MINUSY: - co kilkanaście minut na kilka sekund przerywa połączenie - w praktyce wygląda to tak, że zauważasz to tylko jak rozmawiasz na Skype ;-) Przy oglądaniu stron, czy gadu-gadu jest to absolutnie bez znaczenia.
|
|
dlatego tyle...bo nie maja papierka...
|
|
klub gminny to i didzej gminny
|
|
Miało być WIECZORNEGO PATROLU
|
|
to za co biedaki pokupują sobie nowe BMW-ice ???
|
|
Cin & Cin ? :P thx. Szczęśliwego nowego 2009 !! :)
|
|
Witam serdecznie. Potrzebuję porady. Muszę iść do urologa ale nie wiem kto w łomży jest tym dobrym. Ludzie różnie mówią. Ja proszę tylko o opinie. Dowcipnisiom z góry dziękuję Chcesz mieć dobrze u siebie? Glosuj na SWOICH !!!
|
|
Ja swemu życze zdrowia, jest super! Co do kryzysu zrobiony jest sztucznie, by ludzie się nie burzyli o lebsze wynagrodzenie, giną tysiące ludzi z głodu i nikt nimi się nie przejmuje tylko wynikami na giełdzie, a kto naobiecywał baniek mydlanych?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |